Skocz do zawartości

Rybomania 2017 Poznań

chlodnica

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, czy nie zauważyłeś ale podkreśliłem tylko 2 fragmenty tekstu. Jeden to obrażanie większości zwiedzających targi w weekend  jakby byli obywatelami gorszej kategorii, a drugi fragment to groźba nieadekwatna do czynu - zakłócenia rozmowy = pobicie. Zresztą sugerowanie, że ktoś ma ryj zamiast twarzy też jest niekulturalne. 

Dlatego napisałem, że jeśli wymaga się kultury, to trzeba ją samemu zachować i można a nawet trzeba zwracać uwagę na niestosowne zachowanie, ale nie kosztem zaniżenia jakości własnych działań i słów.

Czy masz szanować kogoś, kto Ci się w rozmowę wcina, lub kogoś kto Cię obraża i szuka gratisowych naklejek? Szanować nie musisz, ale sam nie trać klasy.

PS Ja zawsze cieszę się na spotkanie z kolegami i to w 100% wynagradza mi wszystkie niedogodności jakich mogę tam doświadczyć.

Edytowane przez minecjusz
  • Like 2

ja jade po naklejki :D  nową łajbe mam nie oklejoną ,macać nie mam co ,bo megabasa i evergreena  nie będzie ,pewnie na stanowisku daiwy - jdm też nie uświadcze .

czyli naklejki ,browarek i hangar z łodziami i dzionek ładnie zleci , a i w końcu musze na łeb założyć wiley x i samemu ocenić czy taki szał :) , a i kumpla myśliwego biore bo też targi mają ,kto wie czy nocy mało nie będzie . na karpiarzy już sie nie denerwuje ,kiedyś toczyłem wojny jak na wodzie zestawy na 200 m z markerami mieli powyciągane w koło jeziora z każdej strony , ale te czasy już minęły ,po prostu gdzieś mam to wszystko łapie bo lubie i tyle , a jak bym sie stresował że ryby nie ma,że tamto i sramto - to chyba lepiej jak bym sport zmienił , na targi też jade bo fajnie jest i tyle ,nawet jakoś dziko bym sie już czuł bez zapachu kulek proteinowych na targach...

Edytowane przez inter
  • Like 1

Hej ja też będę w sobotę na targach chętnie wziolbym swoje pudełko jaziowo kleniowe i coś powymienial na żywo no i przy okazji pogadał.Jak by ktoś był chętny proszę priv.

Na marginesie do kolegi od lania po ryju ???? a jak ci w rozmowę wetnie się jakiś nie lada fachowiec od rękodzieła którego nie znasz a który wiedzą przewyższa większość wystawców ???? mógłbyś wtedy dostać kilka cennych rad a tak nie będzie na to szans...

• Like 1

A ja zapraszam do siebie na stoisko LProds , samo hand made mojego autorstwa oraz Łukasza Wilińskiego. Pełen asortyment moich wahadeł i obrotówek , do tego koguty pstrągowe , sprzęt podlodowy,blaszki  ,mormyszki, kiwoki ,bałałjki po tuningu , również  zbrojone wędki z mojej pracowni, inserty akrylowe.Miło będzie zagadać z forumowymi znajomymi ,zapraszam serdecznie .

post-46482-0-69220500-1486888678_thumb.jpg

post-46482-0-61274900-1486888720_thumb.jpg

post-46482-0-57799900-1486888745_thumb.jpg

post-46482-0-74717800-1486888761_thumb.jpg

post-46482-0-39270200-1486888786_thumb.jpg

post-46482-0-21761300-1486888803_thumb.jpg

post-46482-0-26130600-1486888819_thumb.jpg

post-46482-0-15937500-1486888840_thumb.jpg

• Like 4

(...) W tym roku będę od razu bił po ryju (...)

Zastanawiam się czy na wszelki wypadek nie zabrać maseczki

futbolu-amerykaskiego-hem-na-czarnym-tle

Ciekawe kto wówczas byłby bardziej poszkodowany? ;)

Wrzuć w nicku swoje zdjęcie ... będę Cię omijał z daleka :(  ;)

Poproszę o to samo... :angry:

Edytowane przez Alexspin

@janusz...masę porad masz w wiadomościach przed Twoim postem. Myślę, że odpowiedź jest jednoznaczna...;]

A no i piszą, że w gębę można zarobić w weekend.... także pozostaje tylko piątek :P No chyba, że szukasz saringpartnera :P 

Edytowane przez puszek7
  • Like 1

Co post to dym jak tu żyć.

Zaczynają a potem piszą donosy.

Przemki mają zgrzyt.:-)

He he. Żaden zgrzyt, nie ma powodu :-)

Po prostu nie mam i nie będe miał szacunku dla pewnej grupki cwaniaków , którzy myślą że wszystko wiedzą i wszystko im wolno :-). Niestety w każdej grupie hobbistycznej tacy są....

Spotkania ze znajomymi są bezcenne :-)

• Like 2

A ja zapraszam do siebie na stoisko LProds , samo hand made mojego autorstwa oraz Łukasza Wilińskiego. Pełen asortyment moich wahadeł i obrotówek , do tego koguty pstrągowe , sprzęt podlodowy,blaszki  ,mormyszki, kiwoki ,bałałjki po tuningu , również  zbrojone wędki z mojej pracowni, inserty akrylowe.Miło będzie zagadać z forumowymi znajomymi ,zapraszam serdecznie .

attachicon.gif

Oczywiście Piotr , będę i nie ukrywam że z dużą przyjemnością  ;) do miłego....

Ktos , cos , czy Skylla bedzie na targach ?

Niestety NIE ... rozmawiałem z chłopakami... :(