Dano-G Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Jak by co to mam 2 wolne miejsca w samochodzie w piątek .Warunek to trzeba dojechać do Błonia/Warszawy .Wyjazd ok godz. 6.45To na miejscu się widzimy? Ja jadę już w czwartek. Tapatalknięte ze srajfona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Jak by co to mam 2 wolne miejsca w samochodzie w piątek .Warunek to trzeba dojechać do Błonia/Warszawy .Wyjazd ok godz. 6.45Jedziesz z Mańkiem w piątek?! SKANDAL!!!(zastanawiam się nad przyszłością naszej znajomości bo o przyjaźni to nie mamy już o czy mówić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Jedziesz z Mańkiem w piątek?! SKANDAL!!!(zastanawiam się nad przyszłością naszej znajomości bo o przyjaźni to nie mamy już o czy mówić ) Oj bob ale ty jesteś....nie możesz się tak unosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Czytam i czytam też chciałbym tam być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) ..."Oj bob ale ty jesteś....nie możesz się tak unosić"... Po tej ilości "toastów" , które do tej pory, razem wznieśliśmy! ... muszę!!! Edytowane 15 Lutego 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Czytam i czytam też chciałbym tam być.Nie wiem, czy znajdę chwilę czasu aby cokolwiek zobaczyć?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotwic Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Ktoś z W-Mazurskiego jedzie w Niedzielę ?Jeśli chodzi o województwo W-M to i owszem, jadę.Tyle, że już w piątek rano, bo targi to tylko okazja do spotkania, ale ważniejszą sprawą jest kilka uchwał fundacyjnych. Za to w niedzielę wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinoloolo Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Witam mam pytanie ma ktoś może 2 wolne miejsca na rybomanie do poznania w sobotę i jedzie z Warszawy oczywiscie na paliwko się dorzucimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 @Rothen i @ Maniek, a zatem widzimy się w piątek. Zdzwonimy się na miejscu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inzynieroneteu Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Hej, pytanko w sobote na Rybomanie z W-wy ktoś sie wybiera ? samemu nudno Miałem jechać samochodem, ale IC o 7:20 jedzie 3h, i szkoda się tłuc, jak z pociągu do hali jest chyba ze 200mPowrót o 17 albo o 18 (czyli na targach 7-8h (powinno staryczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Ta.. po 4 godzinach na targach będziesz kulki proteinowe gryzł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Ta.. po 4 godzinach na targach będziesz kulki proteinowe gryzł Szczerze,po poprzednich edycjach też nie wyobrażam sobie co ktoś zainteresowany spinem czy castem miałby tam robić przez 7-8 godzin.Chyba że Rafał Bednarkiewicz będzie miał czas na kilka godzin rozmowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Ta.. po 4 godzinach na targach będziesz kulki proteinowe gryzł Hmmm albo jak co niektórzy wzorem lat ubiegłych nie "gryzł" a kulkami "zagryzał " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Szczerze,po poprzednich edycjach też nie wyobrażam sobie co ktoś zainteresowany spinem czy castem miałby tam robić przez 7-8 godzin.Chyba że Rafał Bednarkiewicz będzie miał czas na kilka godzin rozmowy . 3,4 godzinki maks ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Maciuś @wobler129 będziesz na plecionie jak zawsze?;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Na "Motor Show" to można i 8h się kręcić bo i jest na czym "Hostessy" oko zawiesić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Spoko widzimy się w piątek . Weź pokrowce To na miejscu się widzimy? Ja jadę już w czwartek. Tapatalknięte ze srajfona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Spoko widzimy się w piątek .Weź pokrowce O Fu....k.Ja już tu jestem a pokrowce niestety w domu :-(Podrzucę ci do Błonia, bo nigdy do Ciebie nie trafią. Tapatalknięte ze srajfona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Czy orientuje się ktokolwiek o której otwierają Rybomanię dla zwiedzających w piątek 17.02 ? Na stronie targów nie widzę takiej informacji. Pewnie jak co roku o 12.00 ale wolałbym wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 O 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Spoko luzik na którym stoisku sie złapiemy ? O Fu....k. Ja już tu jestem a pokrowce niestety w domu :-( Podrzucę ci do Błonia, bo nigdy do Ciebie nie trafią. Tapatalknięte ze srajfona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Cześć, jakby ktoś z okolic Wrocławia reflektował, to posiadam do oddania wejściówki VIP na jutro na Rybomanię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Spoko luzik na którym stoisku sie złapiemy ? Ja będę od godziny 11. Zadzwonimy sie :-) Tapatalknięte ze srajfona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) . Edytowane 16 Lutego 2017 przez pepa73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Żona ma stwierdziła, że ten weekend wraz z naszą pociechą spędza u swoich rodziców. Ok powiedziałem. Czyli chata wolna... a chata jest 50 metrów (słownie pięćdziesiąt metrów) od wejścia od ul. Śniadeckich do Targów. Drina można jakiegoś zrobić... W razie "W" nocleg się znajdzie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi