pmiszk1 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Oj bedzie bal, oj bedzie bal ???? Jak mawial klasyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) Od Śniadeckich chyba nie wejdziesz, bardziej od grunwaldzkiej ;-) chyba że masz wjazdówke na samochód. Ja właśnie wróciłem z hali, narazie duża liczba stoisk jest jeszcze w powijakach. Edytowane 16 Lutego 2017 przez FlyFisherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Fishing art będzie na targach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Witam.Orientuje się ktoś, do której godziny trwa rybomania w piątek? Podana jest tylko godzina otwarcia, a o zamknięciu ani słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Piątek od 11.00 do 19.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Piątek od 11.00 do 19.00Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
all6111 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Trzeba pojechać zobaczyć echosondy ...jak ktoś był w piątek to niech napisze czy jest coś z nowosci..pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) K..wa, jak śmierdziało psim (chyba karpim) żarciem To już zrobiły się targi karpiowe....Ale na stoisku Raymarine była nowość - echo z 3DNormark oczywiście nie miał Solixa....Lowrance Carbon, były bez polskiego menu.... Edytowane 17 Lutego 2017 przez Paprykarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
all6111 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Ok dzieki jutro chyba pojadę ale po powrocie trzeba bedzie sie dobrze wyprać żeby w czerwcu sandaczy nie przestraszyć .. karpiowymi zapachami ,,,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 A jak sprawa wygląda z halą z łodziami i pontonami ? Jadę tam specjalnie żeby rzucić okiem na Pontony, jest sens jechać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Kurde.... Nie widziałem pontonów. Nawet jednego. Teraz pytanie - jak chodziłem, że nie widziałem? Lub drugie - czy są pontony... ? A mnie się podobało. Zapach kulek zdecydowanie słabszy niż w tamtym roku i mniej mieszaczy. Sporo ciekawych wędzisk, szczególnie u Rafała Bednarkiewicza jedno cacko Cacko nad cacka bezapelacyjnie TOP. I ciężko będzie rodbuilderom wejść na ten poziom, bo cholera blank jest wyjątkowy i niedostępny Fajne linki i niesamowita prawie nierozciągliwa żyłka od Varivasa.Łodzie - tu się nie nacieszyłem jakoś specjalnie.Stoisko Daiwy i Shimano niezmiennie - zawody, kto ma większego, zamiast kto ma lepiej i więcej sprzętu.Sporo ciekawych patyków np. nowy Konger Streeto Air też fajny.W moim odczuciu też więcej sklepów z ofertą sprzedaży Edytowane 17 Lutego 2017 przez Dano^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 ...jest i trzecie pytanie ... dlaczego nie widziałem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) ...jest i trzecie pytanie ... dlaczego nie widziałem?No właśnie? Nie piłem - wczoraj byłem służbowo, a dziś wracałem autem Zresztą praktycznie nie piję ze względów zdrowotnych. Aaaaa. Wędziska Storm - o jeju, ależ kuuuuupa.... Moim zdaniem wszystko tam poszło nie tak Edytowane 17 Lutego 2017 przez Dano^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) ... czyli wychodzi na to, że pontonów nie ma?! (ale jest kupa)Ruszam jutro rano i to zweryfikuję ... pod pewnymi warunkami Edytowane 17 Lutego 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Nie no właśnie nie wiem czy nie ma. Tylko nigdzie nie wpadły w oko, a zazwyczaj lukałem jak gdzieś sie napatoczyłem. Tapatalknięte ze srajfona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Kurde.... Nie widziałem pontonów. Nawet jednego. Teraz pytanie - jak chodziłem, że nie widziałem? Lub drugie - czy są pontony... ? A mnie się podobało. Zapach kulek zdecydowanie słabszy niż w tamtym roku i mniej mieszaczy. Sporo ciekawych wędzisk, szczególnie u Rafała Bednarkiewicza jedno cacko Cacko nad cacka bezapelacyjnie TOP. I ciężko będzie rodbuilderom wejść na ten poziom, bo cholera blank jest wyjątkowy i niedostępny Fajne linki i niesamowita prawie nierozciągliwa żyłka od Varivasa.Łodzie - tu się nie nacieszyłem jakoś specjalnie.Stoisko Daiwy i Shimano niezmiennie - zawody, kto ma większego, zamiast kto ma lepiej i więcej sprzętu.Sporo ciekawych patyków np. nowy Konger Streeto Air też fajny.W moim odczuciu też więcej sklepów z ofertą sprzedażyZdradzisz tajemnice co to za cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Wizyta u Rafała obowiązkowa ...więc co to za cacko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 K..wa, jak śmierdziało psim (chyba karpim) żarciem To już zrobiły się targi karpiowe....Ale na stoisku Raymarine była nowość - echo z 3DNormark oczywiście nie miał Solixa....Lowrance Carbon, były bez polskiego menu....A Humminbird z Helixami Gen2 gdzieś u kogoś był dostępny ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 orientuje się ktoś czy będzie można zobaczyć/przymierzyć odziez Geofa lub Graffa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Jest odzież Graffa. Czy przymierzyć można, nie wiem... Zawsze warto wpaść i zerknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Zdradzisz tajemnice co to za cacko Wizyta u Rafała obowiązkowa ...więc co to za cacko?Graphiteleader Super Corto Esagonale GOSRES -64L - HSNo jest niesamowity kij, tylko drobnych nie miałem :-) Tapatalknięte ze srajfona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Mam wrażenie , że Graff jest zawsze a Geoff nigdy . A akurat rozmiarówka duńska jest dla mnie zagadką przy niektórych modelach spodni i kurtek , więc przymierzyć by się zdało ... A propos Graffa - w zeszłym roku , kiedy podszedłem na ich stoisko w niedzielę , czuć było ewidentnie trudy dwudniowych zmagań targowych , więc zbyt wiele się nie dowiedziałem ponad to , że mam sobie oglądnąć katalog . Ewidentny brak treningu . I żeby nie było , że nastaję na tę zacną firmę - ciuchy mam i używam . Pojutrze też ich odwiedzę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Kurde.... Nie widziałem pontonów. Nawet jednego. Teraz pytanie - jak chodziłem, że nie widziałem? Lub drugie - czy są pontony... ? A mnie się podobało. Zapach kulek zdecydowanie słabszy niż w tamtym roku i mniej mieszaczy. Sporo ciekawych wędzisk, szczególnie u Rafała Bednarkiewicza jedno cacko Cacko nad cacka bezapelacyjnie TOP. I ciężko będzie rodbuilderom wejść na ten poziom, bo cholera blank jest wyjątkowy i niedostępny Fajne linki i niesamowita prawie nierozciągliwa żyłka od Varivasa.Łodzie - tu się nie nacieszyłem jakoś specjalnie.Stoisko Daiwy i Shimano niezmiennie - zawody, kto ma większego, zamiast kto ma lepiej i więcej sprzętu.Sporo ciekawych patyków np. nowy Konger Streeto Air też fajny.W moim odczuciu też więcej sklepów z ofertą sprzedażyhttp://rybomania.com.pl/pl/rybomania_poznan_2017/pawilon_5ag_boatex_ryby_12.png Niby coś jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Graphiteleader Super Corto Esagonale GOSRES -64L - HSNo jest niesamowity kij, tylko drobnych nie miałem :-) Tapatalknięte ze srajfonaDodaj tylko: z pazurem czy bez? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi