Friko Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Wie ktos czy mozna gdzies na targach kupic fluorocarbon sunline siglon? ... nie polecam używałem i nie byłem zadowolony, bardzo przeciętny produkt to najlepsze co mogę powiedzieć o fluorocarbonie sunline siglon jak chcesz się przekonać na sobie to możesz kupić z Złotym Karasiu bez problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
all6111 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Osobiscie polecam własnie wróciłem 450 w dwie strony ale sie opłaca pawilon 5 i 6 zapach nie jest tragiczny polecam sklep sumowy głogów .stoisko st croix rekodzielnicy też maja fjne wyrobki.na górze kiełbasa i piwo ludzi od holerki ale po południu sie przeżedziło jest co ogladac i w czym wybierać jak ktos sie zastanawia czy warto to moim zdaniem warto pojechac każdy znajdzie coś dla siebie akwarium z rybkami cieszy oko dzieci a i wedkarze mogą popatrzeć jak pstrągi zażeraja sie sztucznymi przynętami prezentowanymi przez celebrytów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
all6111 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Aco dp parkingu to w okolicy zaparkowałem jakieś 500 m od targów parkingi płatne tylo od pn do pt od 8 do 18 wiec pancera stała za darmoche trzeba tylko troszke pokrecić w okolicy ..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Dziękuję wszystkim, którzy odwiedzili nasze stoisko. Cieszymy się bardzo że nasze wędki tak dobrze przyjęły się na polskim rynku.@ Dano cieszę się że Corto Esagionale się podobało (dziś każdy chciał ją mieć), fakt tej wklejce nikt nie podskoczy @ Bob dzięki za wizytę, na szczęście mamy sporo wędek z pazurem @ Inter ja nie mam nic przeciwko takim zmianom a i w Osaka się uciesząW końcu też miałem okazję poznać najbardziej znanego w Japonii polskiego klienta Graphiteleader chyba jeszcze się zobaczymy w tym roku Super że nas odwiedzacie i mamy chociaż chwilkę żeby pogadać o wędkach Graphiteleader, których używacie albo o tych, które byście chcieli mieć. To dla nas bardzo dużo znaczy.Jutro ostatni dzień, także zapraszam na nasze stoisko (45), postaram się z każdym porozmawiać choć nie mogę obiecać tylu godzin ile było wymienione w wątku Pozdrawiamy"VARIVASY" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Rafale, było miło, spotkać się jak zwykle. Pomacałem lekkie casty ... nieprawdopodobne kosy A tak między nami to wiesz, że chyba najbardziej podobał mi się pewien woblerek, który był tylko (niestety) dekoracją gabloty Oczywiście, tradycyjnie spotkało się i pogadało ze starymi kumplami ale najbardziej cieszy możliwość przybicia piątki z nowymi, znanymi tylko z forum ... Tomek, Wiesiek do następnego razu Edytowane 18 Lutego 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Za 35 zeta wjdziesz na teren targów. Bez limitu czasowego.Pontony były: Kolibri, Bark itp. Na mnie również zrobiły wrażenie tyczki Varivasa. Chociaż nigdy nie miałem ciągotek do drogich patyków, to w tym przypadku...... A zapomniałem.Podziękowania dla Karola Krause (miło było poznać) za wprowadzenie w świat suma. Witam serdecznie Na wstępie chciał bym przeprosić wszystkich kolegów, którzy odwiedzili Nas a nie było czasu na zamienienie choć kilku zdań, niestety ale przy takim natłoku ludzi jest to nie realne Koledze @ptycho dziekuje za to że chciał słuchać mojego marudzenia..... ;-) Zapraszamy Was w niedzielę,stoisko 101 Pozdrawiamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Fajne linki i niesamowita prawie nierozciągliwa żyłka od Varivasa. Co to za żyłka i czy jest już w sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Targi powinny trwać tydzień, może wtedy można było by ogarnąć wystawców Dzisiaj była masakra :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Co to za żyłka i czy jest już w sprzedaży? Tapatalknięte ze srajfona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) Targi powinny trwać tydzień, może wtedy można było by ogarnąć wystawców Dzisiaj była masakra :/Tydzień, no nie ma takiej możliwości, sąsiadom zajumali już kołowrotki i inny sprzęt.Już nie mówie o najważniejszym czyli o zmęczeniu czlowieka. Edytowane 19 Lutego 2017 przez FlyFisherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
all6111 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Niesamowite..jak można ukraść coś wogóle, przecież targi to jedno wielkie koleżenstwo wedkarskie, moim skromnym zdaniem w takim przypadku to powinno sie wyrywkowo sprawdzać paragony przy wyjsciu może by co niektórych brzydali to odstraszyło a tak to dzisiaj przyjdzie taki jeden z drugim albo nawet z trzecim i znowu coś zuchwale zajumają...po dokonaniu przez delikwenta kradzieży i udowodnienu mu jej wsadził bym go w pomalowana na żarówiasty kolor klatkę i wystawił na publiczny widok targów z napisem złodziej może wstyd byb go czegoś nauczył... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Targi generalnie ok. Gratuluję Tym, co to wszystko organizowali. Robili do dla nas .Wędkarstwo to Hobby w naszym kraju bardzo popularne więc i ludzi należało się spodziewać bardzo dużo. Wystarczy troszkę cierpliwości i to co nas interesuje można zobaczyć.Niestety zawiodłem się po raz kolejny na dwóch wystawcach:Shimano: chciałem zobaczyć i porozmawiać z wystawcami nt. kołowrotków Biomaster, Twin Power oraz Shimano Aero Feeder. I co? Nico. Nie było ich na wystawie. A teorię to wyczytać można choćby tu na forum. Więcej można zobaczyć w dobrych sklepach wędkarskich. Druga sprawa to próby kradzieży szpuli i rączek w tzw. VIP Day... Wstyd, nawet w "elycie" znajdują się ludzie z lepkimi rączkami.Daiwa: stoisko z kołowrotkami dające małą szansę z ich zapoznaniem. Kijki trochę przerzedzone (niepełna oferta a stoisko jedne z największych). Nie wiem o co chodzi...Dla Tych, co nie mają dostępu do dobrze wyposażonych sklepów wędkarskich wizyta jak najbardziej powinna być udana.Zapach kulek? E tam, zapach kawy po dłuższym czasie też może być drażniący.Cieszmy się, że takie imprezy są, zawsze coś można ciekawego się dowiedzieć lub zobaczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Biomaster i Aero Feeder nie ma na standzie i nie bedzie bo są to modele które wypadły z oferty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Odwiedziłem wczoraj targi ,ogólne wrażeni pozytywne oprócz tłoku(do godzin popołudniowych). Zapach kulek aż tak nie doskwierał .Sklepów dużo,ceny bez rewelacji ale tragedii też nie było. Uwagę przykuły nowe gumy marki Orka. Ciekawa praca i oryginalny wygląd . Niestety chciałem zakupić główki na dużych hakach 7/0,8/0 ale lekkich 5-7g i takowych nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 A nie uważacie że to obciach , że pewna firma praktycznie zerżnęła wzór gumy tzn Pig Shada i ma go teraz w ofercie?????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Takie prawo naszych (i nie tylko ) czasów? I mnie się to nie podoba ale z drugiej strony, gdyby naruszyli prawa licencyjne to bądź spokojny, słono by zapłacili. "Odkryłem " na targach inna firmę, która bezbłędnie wykonała kopyta Relaxa jak i np amerykańskie Lunker City. Nizłe wykonanie, guma o właściwych parametrach ... w połowie a nawet 1/3 ceny oryginału Kilka lat temu, napisałem krótki tekst do pewnej powszechnie znanej gazety wędkarskiej z moimi fotkami, systemików do zbrojenia gum (oczywiście nie miałem żadnych patentów) i w katalogu tej pewnej firmy i sklepach pojawiły się dokładnie takie systematyki (takie prawo) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Niesamowite..jak można ukraść coś wogóle, przecież targi to jedno wielkie koleżenstwo wedkarskie, moim skromnym zdaniem w takim przypadku to powinno sie wyrywkowo sprawdzać paragony przy wyjsciu może by co niektórych brzydali to odstraszyło a tak to dzisiaj przyjdzie taki jeden z drugim albo nawet z trzecim i znowu coś zuchwale zajumają...po dokonaniu przez delikwenta kradzieży i udowodnienu mu jej wsadził bym go w pomalowana na żarówiasty kolor klatkę i wystawił na publiczny widok targów z napisem złodziej może wstyd byb go czegoś nauczył...Kradzieże na Targach Poznańskich to norma, jeszcze w latach 90 ubiegłego wieku gdy pracowałem u importera zabawek, i wystawialiśmy się w Poznaniu, to "normą" było "wędkowanie" sznurkiem z haczykiem po stoiskach (a w zasadzie zapleczach stoisk) przez wszarzy ze schodów i galerii.Co do kradzieży w gronie "kolegów wędkarzy" to niech Ci @Muskie opowie ile rzeczy ukradziono Mu ze sklepu podczas spotkań - prezentacji -promocji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Odwiedziłem wczoraj targi ,ogólne wrażeni pozytywne oprócz tłoku(do godzin popołudniowych). Zapach kulek aż tak nie doskwierał .Sklepów dużo,ceny bez rewelacji ale tragedii też nie było. Uwagę przykuły nowe gumy marki Orka. Ciekawa praca i oryginalny wygląd . Niestety chciałem zakupić główki na dużych hakach 7/0,8/0 ale lekkich 5-7g i takowych nie znalazłem. Wypróbuj a twoją uwagę przykuje skuteczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 A czy może ktoś powiedzieć jak tam oferta muchowa na Rybomanii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Byl orvis ze 3 sklepy muchowe i jeszcze coś,basen do porzucania muchówką..nawet nawet,sprawdziłem tlko szklaki ego ,białego #2 i zielonego streamerowy.Zakupy to tylko kilka gum i dwa tarnusy,ogólnie kupe towaru ale taniej idzie wszstko kupić w necie impreza super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Biomaster i Aero Feeder nie ma na standzie i nie bedzie bo są to modele które wypadły z oferty.A TP? Bo też nie było :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 TP nie ma w dystrybucji na Europę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) ,,,, Edytowane 19 Lutego 2017 przez salmon1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Impreza fajna dla każdego coś ciekawego, niekiedy trzeba było uzbroić się w cierpliwość wyczekać moment gdy było mniej osób by wędkę wygiąć machnąć a przy okazji kogoś nie uszkodzić. Zainteresowałem się dwoma kijami Daiwa Tournament ags 260 28-84 i jakieś Shimano poprosiłem o możliwość przykręcenia kołowrotka by sprawdzić wyważenie wędki Shimano usłyszałem że niema takiej możliwości, w Daiwie pan Radosław Witólski zadał pytanie tylko o wagę kołowrotka i prośba moja została spełniona. Teraz już wiem jaki będzie mój następny zakup. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 TP nie ma w dystrybucji na Europę W sumie ciekawe bo mieli Cardiffa, Excence czy Soare a to chyba nie młynki na Europę...pewnie jakieś leżaki magazynowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi