sslonio Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 A są jakieś pracownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Art-rod na bank jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 A poda ktoś adres najbliższego parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Dodaj tylko: z pazurem czy bez?Only korba Tapatalknięte ze srajfona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptychoo Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Za 35 zeta wjdziesz na teren targów. Bez limitu czasowego.Pontony były: Kolibri, Bark itp. Na mnie również zrobiły wrażenie tyczki Varivasa. Chociaż nigdy nie miałem ciągotek do drogich patyków, to w tym przypadku...... A zapomniałem.Podziękowania dla Karola Krause (miło było poznać) za wprowadzenie w świat suma. Edytowane 17 Lutego 2017 przez ptychoo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Helixy G2 były na stoisku Rapali (środek hali) Edytowane 17 Lutego 2017 przez Paprykarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Bez przesady. Pontonów jest dość sporo. Kolega wyżej pisał o Barku.To sąsiedzi zza granicy. Ogólnie są dwie większe i dwie mniejsze hale do obejrzenia. Trzeba czasami głowę wyżej zadrzeć, gdzie się wchodzi. @Bob, Robercik dzisiejszą wizytę na Targach zaczęliśmy od Jacusia Spinna. Wystawia 3 łajby z alu.O różnych długościach i wyposażeniu. Wydaje mi się, iż w porównaniu z poprzednimi Targami, jest więcej stoisk, na których prowadzona jest sprzedaż. Gum spory wybór. U Pleciony zanabyłem z większych gumisi Fox Rage, Darek Małysz (stoisko Dorado, Fishing Rods)skusił mnie na crankbaita. I jakieś tam dozbrojki itp. Piątek jest... zajebistym dniem na wizytę na Targach. Już nigdy nie pojadę w sobotę ani w niedzielę. Jutro będzie Adaś z Grzesiem. Na pewno się zdzwonicie. Większość z Was zapewne wie, iż w tym roku Normark z Rapalą osobno a Shimano osobno. Ze znanych: Robert Taszarek na Normarklu i Rapali, gdzieś tam przewinął mi się Jacek Kolendowicz,, w biegu przybiłem piątkę z Piotrkiem Piskorskim. No oczywiście Bob Nudd, mignął mi w przelocie Paweł Mirecki, nie widziałem Marka Szymańskiego. Jutro będzie już bardziej tłoczno. Tak na krótko. Pozdrawiam Wszystkich jutrzejszych i pojutrzejszych Edytowane 17 Lutego 2017 przez Novis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroch18 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Jakieś ciuchy geoffa są naprzeciwko stoiska karp maksa dozer5 i urus5. Na bank 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_R Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Jest odzież Graffa. Czy przymierzyć można, nie wiem... Zawsze warto wpaść i zerknąć. Też się kiedyś zastanawiałem Graff czy Geoff. Warto zerknąć na the north face lub inną markę z gore tex 3L. (np.model point five z tnf) Kurtka techniczna (sama membrana) koszt ok 1200 na promocji + spodnie tnf z ichnią membraną "dry vent" za max 280 zł i nie ma zbyt wielu lepszych rzeczy w tej cenie( throughout the year). Nigdy nie przemokłem na rybach, były ulewy nawet 3 godziny potem umiarkowany deszcz i było sucho. Ubranko idealne tez w góry, zimą oczywiście z polarem 200 + b. termoaktywna. Edytowane 17 Lutego 2017 przez Artur_R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Potwierdzam, śmierdzi jak cholera. Ktoś musiał wymiślić kulki na bazie octu, czosnku i papryczki pripiri. Targi nie zamykają się w jednym pawilonie. Rękodzielnicy i akwarium znajdują się w innym budynku. Do łodzi i pontonów również trzeba przejść z głównego pawilonu odnogą do innego budynku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
all6111 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Siadam w pancere i lecę dzisiaj odwiedzę kolegów z Głogowa na stanowisku sumowym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Możecie polecić jakiś parking na jutro blisko targów? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Jest cały komplet Geoffa na stanowisku Dragona Ogólnie moge powiedzieć że nie jest tak źle z tym smrodem, w zeszłym roku było dużo gorzej Bardzo mało (oczywiście mówię o cstingu) nowości na stoiskach Shimano,Daiwa, być może jest jeszcze za wcześnie Po południu sporo młodych adeptów "wędkarstwa" na tarasach z Beerem wykrzykujących nazwy klubów piłkarskich kończących zdanie na k....... i h....... taka polska rzeczywistość Ogólnie mi osobiście się podobało i za rok będę ponownie,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Możecie polecić jakiś parking na jutro blisko targów?Ja polecam za trzy dyszki wjechać na teren targów i bezpiecznie zaparkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Parking MTP-Matejki 63Przechodzisz ul.Orzeszkowej i jesteś pod bramą nr.1 na ul.Śniadeckich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Ok, dziękuję Panowie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Dopiszę jeszcze chłopaki że warto odwiedzić stoisko Varivas, jest naprawdę na co popatrzyć, kilka perełek spiningowych i castingowych na stojaku stoi,nie często mozna je pomacać czy kupić , na przeciwko Varivasa jest także stoisko ze świetnymi przynętami gumowymi FishUp, są tam perełki które powinien posiadać każdy łowca Pstrąga,Okonia czy Sandacza Na stoisku ArtRod można pomacać kije na uchwycie Delfin,które zrobiły na mnie osobiście ogromne wrażenie, chociaż jestem castingowcem a łowcy Dużych ryb powinni obowiązkowo odwiedzić stoisko sklep sumowy Głogów, jest co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Którymi bramami można wjechac na teren Targów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Od strony Matejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Dzięki Pytam wcześniej bo co roku to z innej strony wypuszczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Kojarzy ktoś czy na targach wystawiona jest firma salmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptychoo Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Widziałem na stoisku Dragona Salmiaki. Od Głogowskiej również można wjechać. Panowie, co Wy z tym smrodem od kulek? Taki mamy klimat. Żaden nie pracuje w zakładach produkcyjnych, czy przetwórstwie? Co za czasy,sami przedstawiciele handlowi w rurkach. Edytowane 18 Lutego 2017 przez ptychoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Wie ktos czy mozna gdzies na targach kupic fluorocarbon sunline siglon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) targi jak targi ,aczkolwiek łodzi troche jest i właśnie w tym celu tam pojechałem , nie oczekiwałem za wiele , a jednak sie zdziwiłem - oglądałem kilka modeli pilotów i każdy sprzedający był naprawe przygotowany profesjonalnie , mało tego nawet zaproszono mnie na "jazde próbną " kilkoma modelami duży plusikdalej - stanowisko garmina ,kurde zaskoczenie - fachowość,chęć pomocy i jeszcze raz fachowość - dwa plusiki bez szału na varivasie - jak zawsze po wizycie u nich ,wypadało by połowe swojej szafy wywalić i zakupić kilka kijaszków z nowych seryjek graphiteleadera :D trzy plusiki (jak tak dalej pójdzie z tymi nowościami z osaki to sie odkocham w megabasie )! Edytowane 18 Lutego 2017 przez inter 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi