yankis Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Jakoś mi nie pasuje taki zestaw jak poniżej. Korkiem ociepliłem piankę i teraz ten niebieski jakoś nie bardzo. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Nie jest najgorzej, ale gdyby pierścienie były w kolorze srebrnym wyglądałoby sensowniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Moim zdaniem połączenie pianki z korkiem - ciekawe. O reszcie się nie wypowiadam, nie wiem jaka będzie stylizacja wędziska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dla mnie niebieskie wyglągają ładniej jak srebrne.Bardziej pasują mi do czarnego .Srebrne takie oklepane a tu trochę ekstrawagancji .Nic nie zmieniaj jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Co do stylizacji, jest to kijek do morskiego jigowania, spirala, omotki czarne i ma być wstawka z nici metallic blue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 nic bym nie zmieniał - jest bardzo ok a nawet lepiej!Wstawki z niebieskiej nici przy omokach zrobią swoje...Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Czy to ta XZOGA właśnie? Moim zdaniem do morskiego kija niebieski kolor jest bardzo OK, albo niebieski + srebro. Jak zauwazył przedmówca, dużo smaku zrobią nici - może jakiś niebieski metallic ze srebrnym przeplotem? Wiadomo, że to rzecz gustu, ale mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ogólnie bardzo lubię mniej więcej takie połączenia korkogumy z pianką, za to bardzo niechętnie spoglądam na wszystkie pierścionki, ale patrząc obiektywnie to nic się tu nie gryzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi