admin Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Będę tam 3tyg przed Wami [emoji6]Byłeś już tam? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Super, fajnie że jesteś na pokładzie! też się cieszę i nie mogę się doczekać tym bardziej, że było ryzyko, że w tym roku mnie Szwecja ominie, jak mi się wykruszyła zgrana ekipa z dwóch poprzednich wyjazdów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot11 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Proszę o dopisanie do listy szczęśliwych uczestników. Na Kallso nie mam raczej szans, a to jedyna okazja żeby pojechać w tym roku do Szwecji po wykruszeniu się mojej starej ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Na Kallso już na 99% nie. Prom opłacony .Powodzonka na Boren. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Byłeś już tam? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProByłem dwa razy. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Panowie wpisywać się listę. Nikt nie będzie żałował ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Będę tam 3tyg przed Wami Bedę tam dwa i pół tygodnia przed Tobą. Może podniosę Ci ciśnienie, ale miniemy się, Ty jadąc, a ja wracając. Wietrzne jezioro, więc trzeba pobyć trochę dłużej:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Lista uzupełniona. 1. Alaryk2. Meme3. MarcinZ4. Rodu5. Grzecho6.Kemot117.8.9. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Jeszcze zatem szukamy trzech osób 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Remek, myślę że to... kwestia chwili. Szykuje nam się niepowtarzalna ekipa, która tego typu wyjazdy rozsławi. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Gdybym mógł to takiej okazji na pewno bym nie odpuścił. Sent from my iPad using Tapatalk HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Wydumałem sobie, być może całkowicie mylnie, bo jedynie na podstawie wniosków z wątku Szwecja 2017, że te wyprawy są organizowane zbyt późno.Całkiem sporo osób, deklarowało że ma wyjazdy już "pozamykane" zarówno wiosenne jak i jesienne.Ja zmontowałem wyjazd już w listopadzie i właśnie się rozglądam i domykam temat października....Do sedna - być może, gdyby rozpocząć organizację wcześniej to liczba chętnych byłaby większa. Tapatalknięte ze srajfona 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Lub nie robić w tym samym czasie co inne imprezy.Jak w zeszłym roku street fishing.Garmin jest dość ważną imprezą. Edytowane 13 Lutego 2017 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Na pewno w zamknięciu listy pomaga wrzucenie ogłoszenia na główną stronę od samego początku a nie tak jak teraz...najpierw ogłoszenie pojawia się gdzieś w środku i jak nie ma kompletu to nagle hop na główną stornę....dziwne to trochę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Na pewno w zamknięciu listy pomaga wrzucenie ogłoszenia na główną stronę od samego początku a nie tak jak teraz...najpierw ogłoszenie pojawia się gdzieś w środku i jak nie ma kompletu to nagle hop na główną stornę....dziwne to trochę.... I co w związku z tym? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Poproszę o dopisanie mnie do listy jeśli jeszcze jest miejsce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 1. Alaryk2. Meme3. MarcinZ4. Rodu5. Grzecho6.Kemot117.radekc19918.9. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Arek a może zdarzyć się tak że w tym terminie wypadnie dargin i co Ty poczniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 https://m.youtube.com/watch?v=mcpTg6utB9QTylko 112-stka,mocno trzymajcie swoje kije od szczotki ten akurat na big bandyta. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Proszę mnie wstępnie wpisać idę załatwiać wizę u żony... Pozdrawiam Tomek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 1. Alaryk2. Meme3. MarcinZ4. Rodu5. Grzecho6.Kemot117.radekc19918.Yamakato9. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Film i całą dyskusję z nim związaną ( nie wnikając w jego treść bo jeszcze nie widziałem ) przeniosłem do wątku: http://jerkbait.pl/topic/7461-filmy-w%C4%99dkarskie/page-93#entry1688055 Jednocześnie przypominam że czekamy na ostatniego do kompletu, sam bym chętnie pojechał ale nie dostanę 2 urlopów podrząd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Poprosze o wypisanie mnie z listy. Jednak ten termin nie pasuje.Sorki za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Czyli brakuje 2 1. Alaryk2. Meme3. MarcinZ4. Rodu5. Grzecho6.Kemot117.Yamakato8.9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluton Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 A ten multiplikator jest warunkiem niezbędnym do udziału w wyprawie, czy też można łowić "tradycyjnie" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi