Skocz do zawartości

Boren (multiplikator i rekordowe szczupaki) - czerwiec 2017 - wyprawy jerkbait.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Dzięki za pytania. Jutro skontaktuję się z Maćkiem Rogowieckim i omówimy temat. Na razie szukamy ostatniej osoby na pokład. Wyjazd jest w najlepszym terminie jak na Boren. Oczywiście na pogodę i ryby wpływu nie mamy ale ... musimy szybko działać bo za chwilę jak nie znajdziemy kompletu trzeba będzie oddać miejscówkę do puli - to bardzo rozchwytywany termin.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Ponawiam prośbę o wskazanie ostatecznego terminu na znalezienie ostatniego członka wyprawy. Znajomi organizują coś na jesień i w razie niepowodzenia misji "Boren" wybrałbym się z nimi, a nie mogę zwlekać z odpowiedzią. Na dwa wyjazdy niestety nie mogę sobie pozwolić, gdyż urlop od rodziny to max 10 dni, więcej nie wynegocjuję ????. Oczywiście priorytetem jest wyprawa z Wami, jednak nie chciałbym zostać z niczym. Pozdrawiam

Remek post wyżej wszystko dokładnie wyjaśnił. Jest w kontakcie z Maćkiem czyli przedstawicielem bióra podróży eventur i w nieskończoność nie będzie mógł odwlekać tego 9-go miejsca dla jerkbaitowej wyprawy w zawieszeniu i jak nikt się nie znajdzie odda je eventurowi do puli żeby sprzedał to miejsce dla innej grupy, ale jak mniemam jerkbaitowemu wyjazdowi to w żadnym stopniu nie zagraża.

Edytowane przez Tomek88

Wybacz Tomek, ale taka jednostka czasu jak "za chwilę", w moim mniemaniu nie należy do tych najprecyzyjniejszych ????. Poza tym między pojęciami miejsce a miejscówka są pewne zasadnicze różnice. No chyba, że to ja nie potrafię czytać ze zrozumieniem.

• Like 1

Wybacz Tomek, ale taka jednostka czasu jak "za chwilę", w moim mniemaniu nie należy do tych najprecyzyjniejszych . Poza tym między pojęciami miejsce a miejscówka są pewne zasadnicze różnice. No chyba, że to ja nie potrafię czytać ze zrozumieniem.

Najlepsza wiadomość od źródła, a nie domysły.

Czołem wszystkim. Robimy ten wyjazd. Jeśli znajdziecie 9-tą osobę to super. Jeśli nie znajdziecie, to Eventur bierze to na siebie i cena dla pozostałych 8-miu nie ulega zmianie. Prośba aby szybko przesłać do mnie listę uczestników z mailem do każdego żebym mógł wysłać umowę. Pozdrówki, Maciek

• Like 12