Jano Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 KONIECZNIE usuńcie drugą kotwicę z jerków...Maciej, którą sugerujesz usunąć w jerkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Czy w pionie czy w poziomie ... róbcie swoje! I obowiązkowa, stała relacja z każdego dnia.(mnie aż skręca )Niczego nie życzę aby nie zapeszyć (no może poza fajną , wędkarską pogodą) Bobus jak zawsze zgryźliwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Przykro mi , że tak to odebrałeś To były szczere życzenia ... czekamy na pierwsze foty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 A ja zły post zacytowałem zreszta Bob na Ciebie nie mozna sie gniewać :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Na ryby jeden z drugim a bo już nie mogę doczekać się wieści co tam połowicie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Dojechaliśmy !! pierwsze rozpakowanie w toku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Szybko szybko, Meme tylko nie ukręć śruby;-) Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Ruchy Panowie bo się ściemnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Już pewnie pierwsze metry padły ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Jak tam, spłynęliście już z rekonesansu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Myślę, że są w trakcie "spływania" ... wszak to pierwszy, zapoznawczy wieczór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Długo widno pewnie łowią ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Dzisiaj niecałe 5 godzin łowienia. 1x 101, 2x99 i reszta poniżej 80;) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Dzisiaj niecałe 5 godzin łowienia. 1x 101, 2x99 i reszta poniżej 80;)Nieźle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Poprawka 103 :-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Widzę że życie nocne się toczy Naciągneliście przed smażeniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Widzę że życie nocne się toczy Naciągneliście przed smażeniem ? Widzę że życie nocne się toczy Naciągneliście przed smażeniem ? Mąka tylko "obkurcza" ryby powinieneś wiedzieć :-) ???????????? ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Dzisiaj niecałe 5 godzin łowienia. 1x 101, 2x99 i reszta poniżej 80;)Super, czekamy na więcej. Dawajcie zdjęcia i opisy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Dzisiaj niecałe 5 godzin łowienia. 1x 101, 2x99 i reszta poniżej 80;)Ha ha ... no to niezła miejscówka Trzymamy kciuki i ... czekamy na wieści. Pozdrowienia dla uczestników. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Jesteśmy, żyjemy 1 dni mijają na rozpoznaniu jeziora ???? Dzis u nad na Łodzi 90,86,84,80 i troszkę mniejszy na muchę :-) fotki bedą juz nie długo :-) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Płyniemy po następne !! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Jesteśmy, żyjemy 1 dni mijają na rozpoznaniu jeziora Dzis u nad na Łodzi 90,86,84,80 i troszkę mniejszy na muchę :-) fotki bedą juz nie długo :-)Czyli nieźle. Jak ilościowo i u innych? Edytowane 29 Maja 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Ja bym powiedział, że jak na jedną ekipę to bardzo dobrze! Piękne ryby bo już zaliczone 90cm a te mniejsze to też świetnie. Jak sobie przypomnę Syrsan i ile trzeba było się napływać za 80cm szczupakiem to ... wyniki mega rewelacja. Pamiętajcie, że to rozpoznanie terenu dla osób, które nigdy tam nie były więc ... klasa! Brawo panowie i połamania. Mam nadzieję, że pogoda łaskawa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Brawo,ważne by w wodzie były ryby,odpowiednie zagęszczenie vs Polskie kombinowanie i są wyniki,faktycznie w porównaniu do Syrsan,to jak byśmy w studni łowili.eleganckie cyfry z pierwszego dnia,oby tak dalej:) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Chyba koło 40 sztuk wyszło dzisiaj. Max 93 cm. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi