Skocz do zawartości

Boren (multiplikator i rekordowe szczupaki) - czerwiec 2017 - wyprawy jerkbait.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

... jestem zaniepokojony :huh:

Nie tylko Ty. Natomiast ... my tu siedzimy przy kompach i mamy ... w zasadzie super. Prosimy, chcemy, żadamy a tam chłopaki styrane, wymęczone, pewnie z marnym dostępem do internetu .... ledwo pewnie zipią ... :) Wiem jak jest. Tam to zupełnie inne realia ... jest tyle fajnych rzeczy do robienia, zdecydowanie lepszych niż siedzenie przy kompie i pisanie opowieści. Czekajmy Panie i Panowie cierpliwie. Jestem pewien, że jest dobrze :)

• Like 2

No. Na 2 lodzie z czterech było 30 ryb. Max 101, cztery 90+. Dwie lodzie jeszcze nie wróciły. Dostęp do internetu jest pierwszą klasa. Nawet z domku na jeziorze momentami łapie. Na focie moja 90. 101 tez na mojej łodzi, Yamakato wyjął. Dyskusja o gumie, rzut, branie, aż do wypuszczenia nagrane; )post-65218-0-75590300-1496178776_thumb.jpg

Edytowane przez karkoszek
  • Like 9

Eeeech, fajnie macie. Dobrze, że rybki gryzą, graty dla wszystkich.

nie ma zmywarki;)

Kolejna lodz, 3 sztuki na trzech;) w tym moderatorzy :) 101 cm uśmiechu Yamakato

post-65218-0-86636200-1496180125_thumb.jpeg

Czwarta łódź wróciła mieli niecałe 20 sztuk

Edytowane przez karkoszek
  • Like 9

nie ma zmywarki;)

Kolejna lodz, 3 sztuki na trzech;) w tym moderatorzy :) 101 cm uśmiechu Yamakato

attachicon.gifreceived_1476544135736502.jpeg

Czwarta łódź wróciła mieli niecałe 20 sztuk

Tomek dzisiaj zniszczył system, wielkie graty!!!

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka