MRTNZ Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Rodu właśnie podniósł PB o 2cm. 96! Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Rodu właśnie podniósł PB o 2cm. 96! Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Uśmiechnąłby się, bo na zdjęciu tylko ryba się uśmiecha 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 ... bo to poważna sprawa jest. To co ma się chichrać?! (gratuluję PB ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Trzezwy to i smutny chlopak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Dzisiaj dużo ryb było. Podwójne hole. Kilka 90+. Tu moja 85. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Dopiero wypłynęłyśmy.... odwiedziny sklepu wędkarskiego popłaciły :) monster teeez w największym rozmaite przyniósł Marcinowi wyrównanie PB całe 94 cm wieje strasznie ale walczymy !! Ciekawostka Marcin łowi na boska.... moze w tym tkwi sekret 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 To normalne, że jak ktoś jest boskim wędkarzem to łowi na "boska" Marcin, gratulacje i rychłej trzycyfrówki!!!Najważniejsze, że się dzieje Dla wszystkich uczestników, najlepsze życzenia z okazji Dnia Dziecka ... bo bawicie i cieszycie się jak dzieci!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Dopiero wypłynęłyśmy.... odwiedziny sklepu wędkarskiego popłaciły :) monster teeez w największym rozmaite przyniósł Marcinowi wyrównanie PB całe 94 cm Sklep w porcie w Motali? No jest tam kilka tzw ścianek. Stoisz, gapisz sie na te mnogość kolorów i nie wiesz którą przynętę załadować do koszyka. PS. teezy de best I told you so [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Panowie gdzie te metry ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Panowie gdzie te metry ????wczoraj padł trzeci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Aleś się Rafale rozpisał w tym temacie Ale rozumiem, czasu nie ma, ryba wzywa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Panowie łowimy wlaczymy, ogólnie jest cieżko, ryb, duzych ryb szukamy wszedzie, na 8, na 5 na 1 metrze głebokości. sporo ryb wyjezdza 90+ wczoraj 101 cm najwieksza. przynety chyba wszystkie juz sprawdzone. Ja wczoraj zaliczyłem dwa pajki - jeden na wertikala drugi tak po polsku z lekkiego opadu ) Przyneta Sandra pare foto z wczoraj i wczesniejszych dni 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Ja dzisiaj mam nowe Pb 99:) fotki może później, bo Yamakato je robił 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Pozdrawiam Tomek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Kilerki ^^ Pozdrawiam Tomek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 94 i 96 cos udało sie wydłubać w ostatni dzień sensownego :-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Piękne ryby ... aż się wam w głowach poprzewracało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Hej, zrobicie małe podsumowanie ?Ile pikeów złowiła grupa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 96 na do widzenia Pozdrawiam Tomek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Czyli ile metrówek padło i jaka największa? Może jakieś podsumowanie ilościowe? Bo widzę, że naprawdę zacne wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 (edytowane) Czyli ile metrówek padło i jaka największa? Może jakieś podsumowanie ilościowe? Bo widzę, że naprawdę zacne wyniki.103, 101 i 101. Naliczylismy 27 sztuk 90+. 80+ nikt nie liczył. Nie wiem jak inni, u mnie wyjechało 46 pajków Edytowane 4 Czerwca 2017 przez karkoszek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Z Meme liczyliśmy na oko nazze liczby, wyszło około po 30 - 35szt na głowę. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 A układa się to w jakieś wnioski? Lokalizacja ryb, rodzaj przynęty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Robert, właśnie debatujemy;-) Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Miło Was widzieć zadowolonych w znanym otoczeniu. Jedni wracają, inni jeszcze są i łowią a inni lada dzień, ruszają pełni nadziei w drogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi