admin Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Bardzo ładnie! Trzeba chwili by rozpoznać łowisko więc pozostaje trzymać za Was kciuki i ... czekamy na kolejne wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Chyba koło 40 sztuk wyszło dzisiaj. Max 93 cm.Na ekipę, na łódkę, czy na głowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Na ekipę, na łódkę, czy na głowę ?Na ekipę. Słabo było. Drugie tyle było odprowadzeń. A szczupaki są wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_Wroclaw Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Czyli nieźle. Jak ilościowo i u innych?Możecie napisać coś więcej o miejscu brań? Szczególnie mnie interesuje czy łowiliście płytko czy głęboko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Halo Boren, halo Boren. Jak tam wyniki, po denerwowalibyście lud pracujący 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 ... jestem zaniepokojony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 ... jestem zaniepokojony Nie tylko Ty. Natomiast ... my tu siedzimy przy kompach i mamy ... w zasadzie super. Prosimy, chcemy, żadamy a tam chłopaki styrane, wymęczone, pewnie z marnym dostępem do internetu .... ledwo pewnie zipią ... Wiem jak jest. Tam to zupełnie inne realia ... jest tyle fajnych rzeczy do robienia, zdecydowanie lepszych niż siedzenie przy kompie i pisanie opowieści. Czekajmy Panie i Panowie cierpliwie. Jestem pewien, że jest dobrze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Masz rację ale co by nie mówić to: "ryba, ryba ... Ojczyzna wzywa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 (edytowane) No. Na 2 lodzie z czterech było 30 ryb. Max 101, cztery 90+. Dwie lodzie jeszcze nie wróciły. Dostęp do internetu jest pierwszą klasa. Nawet z domku na jeziorze momentami łapie. Na focie moja 90. 101 tez na mojej łodzi, Yamakato wyjął. Dyskusja o gumie, rzut, branie, aż do wypuszczenia nagrane; ) Edytowane 30 Maja 2017 przez karkoszek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 (edytowane) Brawo. Pogoda jak widzę nie rozpieszcza.Jeszcze nie wrócili? Nocne łowy. Edytowane 30 Maja 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Eeeech, fajnie macie. Dobrze, że rybki gryzą, graty dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 (edytowane) Eeeech, fajnie macie. Dobrze, że rybki gryzą, graty dla wszystkich.nie ma zmywarki;)Kolejna lodz, 3 sztuki na trzech;) w tym moderatorzy 101 cm uśmiechu Yamakato Czwarta łódź wróciła mieli niecałe 20 sztuk Edytowane 30 Maja 2017 przez karkoszek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 nie ma zmywarki;)Kolejna lodz, 3 sztuki na trzech;) w tym moderatorzy 101 cm uśmiechu Yamakatoreceived_1476544135736502.jpeg Czwarta łódź wróciła mieli niecałe 20 sztukTomek dzisiaj zniszczył system, wielkie graty!!! Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Tomek dzisiaj zniszczył system, wielkie graty!!! Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu TapatalkaPostaram się go namówić, żeby filmik z niej wrzucić na YouTube. Biorą też takie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Tomek, weź... nie daj się aż tak bardzo namawiać;-) prosimy... Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Postaram się go namówić, żeby filmik z niej wrzucić na YouTube. Biorą też takie 20170529_143629-928x1650.jpgBig Bandit? Zabieram identycznego na Kallso. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Big Bandit? Zabieram identycznego na Kallso.Big bandit. Zdobi juz dno jeziora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Tutaj wrzucajcie filmiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Postaram się go namówić, żeby filmik z niej wrzucić na YouTube. Biorą też takie pobawić się chciał tylko z kolegą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Wiem wiem cisza cisza ale.... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Ja byłem pewien, że to cisza przed burzą ... i proszę!Kosicie i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Do koszenia troche została ale tragedi nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 I następne 83cm szczęścia. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Kolejne 80+ szczęścia... czekamy na metrówkę :-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 I kolejne :-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi