barwena1977 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Czy wchodzi w rachubę przycięcie 2cz. blanku 14 stopowego na 4 części i stworzenie travela. Wydaje mi się że na portalu czytałem już gdzieś o tym?PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Pogadaj z Krzyśkiem Zielińkim ostatnio na zlocie widziałem u niego bodajże 6szęściówkę .14 stóp to raczej spoko nie powinna być sztywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Czy wchodzi w rachubę przycięcie 2cz. blanku 14 stopowego na 4 części i stworzenie travela. Wydaje mi się że na portalu czytałem już gdzieś o tym?PZDR!Z tego co niegdyś usłyszałem od jednego z naszych rodbuilderów, nie każdy blank można/warto tak potraktować. Pytaj bezpośrednio w pracowniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi