vitor Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Byłem dzisiaj na rybach i w pewnym momencie zaczepiłem przynętę o podwodne rośliny,chciałem ją z nich wyrwać a tu nagle plećka pękła(do tej pory nic mi się takiego nie zdarzyło)na pewno była w tym miejscu przetarta i miało to r?łwnie?ź miejsce pare centymetr?łw dalej,wiecie mo?źe co było tego przyczyną,do tej pory gdy łowiłem tym zestawem kt?łrym łowiłem dzisiaj nic się nie działo.Plecia ma 40lb i jest to spiderwire stealth. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 ...brało coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Za kr?łtko byłem,i jeszcze ?źadnego brania nie miałem acha i plecionka była uszkodzona około 8 metr?łw od przyponu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier.janusz Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Dwa tygodnie temu zdarzyło mi się to samo z tą samą plecionką (Spiderwire Stealth 40 lb) Jedyna r?ł?źnica to, ?źe plecionka strzeliła po braniu du?źej ryby, podczas wysnuwania się na hamulcu z kołowrotka. Strzeliła bez widocznego powodu ok. 20-30 m od przyponu. Była całkiem nowa. JUŻ JEJ NIE MAM I NIE KUPIĘ JEJ NIGDY WIĘCEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 To miałeś taką samą sytuację co ja, ale ciekawe co mo?źe być przyczyną tego uszkodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Dwa tygodnie temu zdarzyło mi się to samo z tą samą plecionką (Spiderwire Stealth 40 lb) Jedyna r?ł?źnica to, ?źe plecionka strzeliła po braniu du?źej ryby, podczas wysnuwania się na hamulcu z kołowrotka. Strzeliła bez widocznego powodu ok. 20-30 m od przyponu. Była całkiem nowa. JUŻ JEJ NIE MAM I NIE KUPIĘ JEJ NIGDY WIĘCEJ!W zeszłym roku miałem podobną sytuację z Spiderem Red.Teraz u?źywam Momoi Red i jest bardzo pozytywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Koledzy, Nasze hobby jest drogie, bardzo drogie. Niekt?łrzy Koledzy, kt?łrzy łowią 180+ dni w roku, wiedzą, ?źe plecionkę (tak, jak ?źyłke) trzeba często wymieniać. Po ka?źdym łowieniu odcinać. Bez względu na nazwę i opis, i przede wszystkim kraj pochodzenia. Nie m?łwię, ?źe po ka?źdym łowieniu, ale często trzeba obejrzeć co się dzieje. Odsztrzeliwałem cię?źkie jerkbaity na nowych linkach. Recepty nie ma. Przynajmniej ja nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Czasem się trafiają felerne partie.Miałej jedną partię power pro z USA.Nigdy nie miałem pewności po zacięciu ?źe ryba nie odpłynie z 20m plećką.Ju?ź przy nawijaniu dało się odczuć pod palcami , ?źe z nią jest coś nie tak ( jakieś dziwne jakby zgrubienia- na nich właśnie lubiała strzelać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ja wiem ?źe nasze hobby jest bardzo drogie,ale nie mogę zrozumieć tego ?źe płacąc za linkę około 60 zł mam do czynienia z takim badziewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Interes musi się kręcić, a czemu nie naszym kosztem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi