hi tower Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Koledzy,potrzebuje dorobić z mosiądzu/aluminium pokrętło do hamulca w kołowrotku muchowym, takie jak na zdjęciu poniżej:Ktoś jest mi w stanie pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Masz jakieś wymiary tego? Rysunek? Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Wymiary i rysunek? No z tym jest największy problem bo fizycznie nie mam takiego pokrętła, mam tylko kołowrotek i zdjęcia z neta jak to mniej więcej wygląda. Co najwyżej mogę pomierzyć "gniazdo" w które ma się wpasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 jak nie masz swojej frezarki lub cnc to raczej zapomnij o opłacalności dorabiania , ceny 300+ za godzine , a pewnie z rysunkiem i wprowadzeniem danych za 2h zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 A dlaczego cnc? Tokarka i frezarka lub wiertarka i stolik uchylno-obrotowy o ile z drugiej strony nie ma cudów. Pomierz, zrób zdjecia środka kolowrotka i napisz co to za model. Jak będę to miał to dam Ci znać czy coś da się zrobić w tej sprawie. Musisz dobrze to zmierzyć jeśli chces żeby to dobrze było zrobione Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Dobry tokarz zrobi takie pokrętło za rozsądne pieniądze i pewnie z resztek materiału ... W Twoim przypadku największym problemem jest brak tegoż pokrętła, nie ma jak go zwymiarować. Musisz poprosić kogoś kto je ma o taką przysługę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi