benito Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Hejas Jakie preferujecie prowdzenie woblera w lato na szczupaka (mowie o tych ze sterem)? Czy prowadzenie woblera zalezy od pogody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 dosyć ogólne pytanie, ale moze stanie sie okazja do zaprezentowania róznych technik, np. zwiazanych z konkretnym modelem? Jezeli chodzi o mnie to w rzekach staram sie prowadzic raczej wolno, z przytrzymywaniem, co jest takze podyktowane miejscami w ktorych lowie (wolniej prowadzac albo wstawiajac łapie mniej zaczepow) W jeziorach generalnie prowadze krotkimi podszarpnieciami pomiedzy ktorymi nastpuje przerwa w zwijaniu - w roznych kombinacjach, ale ogolnie dosyc szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 benito Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 @Friko Czy zdazaja sie Tobie brania szczupaka wtedy gdy przytrzymujesz wobler w nurcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Nie zdarzylo mi sie jeszcze takie branie szczupaka, ale zdarzaly mi sie brania jak zaczynalem zwijac po przytrzymaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
benito
Hejas
Jakie preferujecie prowdzenie woblera w lato na szczupaka (mowie o tych ze sterem)? Czy prowadzenie woblera zalezy od pogody?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi