pablom Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Nie mam specjalnie ostatnio czasu aby zapolować z muchą na normalne ryby a wokół jest sporo zbiorników gdzie pływają karpie, karasie i liny więc przymierzam się co by im dobrać się do łusek. Jakieś tam ryby połowiłem, ale bez szału. Macie może jakieś doświadczenie w tym temacie? Szczególnie interesują mnie wzory much. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Wieść gminna niesie, że sprawdzają się wzory imitujące ziarna kukurydzy i skórkę od chleba (np. z sierści sarny). Sam ostatnio myślę nad łowieniem karpi na muchę na pobliskich gliniankach - do powyższego zestawu dołączę coś na kształt białego robaczka, jakieś nimfy, pijawki. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 W ostatniej Sztuce łowienia był artykuł o karpiach, teraz jest w WMH o wzdręgach, w sztuce też będzie w najbliższym numerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi