Jorphil Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Cześć. Mam takie małe pytanko a mianowicie u mnie w mieście jest sklep z roznosciami z Niemiec nowe i używane rzeczy i również jest sprzęt wędkarski firmy Shark, tak wiem że to dziadostwo są również przynety wędkarskie dlatego przejazdem zatrzymałem się czy była jakaś dostawa bo mają fajne woblerki pstragowe i rzuciły mi się w oczy takie o to przynety. Jak myślicie czy to jakieś marne podróbki? Cena tych gum na internecie od 1,85 do nawet 4 zł za sztukę w zależności od portalu.W tym oto sklep 9,80 Za paczkę https://zapodaj.net/feddcba57d512.jpg.html https://zapodaj.net/131312708b6a9.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Lunker City mają chyba wytłoczoną nazwę firmy na grzbiecie (mam tak w jaskółkach czy ES tej firmy). Jeśli jest wytłoczona, to raczej nie podróby, bo forma do odlewania musiałaby być już dość droga do wykonania. Ja bym się nie przejmował czy to oryginał czy podróba, tylko brał za taką niską kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorphil Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Wiem ale tak z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Shakerów nie mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorphil Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Chyba były ale nie jestem pewien nie chce sklamac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 jak byly w dobrej cenie to bierz workami i na gielde , ja sie pisze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Lunker City mają chyba wytłoczoną nazwę firmy na grzbiecie (mam tak w jaskółkach czy ES tej firmy). Jeśli jest wytłoczona, to raczej nie podróby, bo forma do odlewania musiałaby być już dość droga do wykonania. Ja bym się nie przejmował czy to oryginał czy podróba, tylko brał za taką niską kasę Gruby Lunker City, niezależnie od wielkości, nie miały i nie mają tłoczenia nazwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cegła90 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Dokładnie mam takiego małego grybaska na okonie i nie ma tłoczonej nazwy firmy , ale z tego co mi się wydaje to jest orginał , no i za takie śmieszne pieniądze to warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cegła90 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 jak byly w dobrej cenie to bierz workami i na gielde , ja sie pisze lunker city shaker super przynęta . Jak coś to ja też się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 to oryginaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Oryginały. Zgarnij wszystko co mają i wrzucaj na giełdę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorphil Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Właśnie szkoda bo zostało kilkanascie paczek i 2/3 kolory tylko. Szkoda że wcześniej jak tam jeździłem nie zwróciłem na nie uwagi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Może inne ciekawostki jeszcze znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Podejrzewam że cena może wynikać z tego że to leżaki sklepowe gdzieś były. Te kolory do najatrakcyjniejszych dla wędkarskiego oka nie należą.Tak to wyglądają całkiem normalnie. A Grub swoją drogą to fajna guma do opadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekw72 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Bierz wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi