zorro69 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam kolegów, chciałbym się pochwalić niesamowitym przeżyciem. W czasie krótkiej przerwy między burzami wypłynąłem na kilka rzutów sliderem 10. Gwałtowne branie i dziwny hol...,aż trudno uwierzyć a na drugiej kotwicy wiszą 2 okonie !!! Jeden ok 38 i drugi 33 cm !! Pozdrawiam i życzę podobnych doznań. Wkrótce zamieszczę fotki!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Kolega w Kołobrzegu miał 2 dorsze na jednej kotwicy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 W In-Fisherman bylo zdiecie dwoch bassow wielogebowych na Whitefisa 18 Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czermin Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Co nie zmienia faktu, że to niezła niespodzianka Pięknie ubarwione te garbusy, gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 heh no to fajna odmiana:)gratuluję dubletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Piękna sprawa taki dublet.Zaliczyłem coś takiego z lipieniami na dolną i górną nimfę.To była dopiero jazda na przyponach 0,12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 I mi się trafił taki dublet na małego woblerka.Jeden wisiał na przedniej kotwicy ,a drugi na tylnej.Bardzo miła niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 No gratulacje!Chciałbym widzieć Twój wyraz twarzy jak je wyciągnąłeś z wody ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witajcie. Ja kiedys miałem podobny przypadek. Przyneta to kopytko 2 cale. Branie zacięcie siedzi ale chyba coś małego naraz bum powtórka ułaaa... niezły odjazd. Wyciagam zestaw a tam na końcu wisi zębaty taki okolo 60cm. Najsnieszniejsze to że w paszczy miał okonia takiego z 15cm, który miał w pyszczku prawidłowo zacięty jig z kopytkiem. Tak wiec zebaty trzymał tylko w paszczy okonia Nienasycona bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Na początku pomyślałem,że to jakiś ładny garbus,a tutaj dwa zachłanne okonie.Rywalizacja w naturze jest ogromna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi