Skocz do zawartości
  • 0

CABELA'S - płatności

datoos

Pytanie

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

paypal w cabelas NIE ! tylko normalnie z karty kredytowej. Przesyłki standard surface idą około 14 dni. Pytanie o clenie jest bez sensu, wystarczy wpisac w google :D raz cla raz nie..jak to celnicy...wedle przepis?łw powinni clic ka?źda paczkę o wartości kilkudzisięciu dolar?łw nawet...teraz oclili koledze paczuszke o wartoścc 85 usd...zazwyczaj ka?źda powy?źej 120USD około jest clona...zakupy w cabelas sa bardzo wygodne i przyjemne :D

• 0

czy ja wiem,...to proste..klikasz kupuejesz, płaciśz i przychodzi za 2 tygodnie :D banalnie proste moim zdaniem...koszt wysysłki jest dopłacany %, więc im więcej kupisz tym więcej za wysyłkę. Nie ma więc opcji skłądania się z kolegami :D bo i tak zapąłcicie tyle samo ilu was jest :mellow: . Kupuj i wtedy przetrzesz szlak :D

• 0

Wszystko masz podane na stronie Cabelasa, preczytaj dokładnie. Przy paczkach wielkogabarytowych opr?łcz opłaty od wartości naliczana jest dodatkowa opłata od wielkości paczki. Ponadto, przy paczkach powy?źej 106cm musisz zamawiać przesyłkę lotniczą, kt?łrej koszt wynosi 45% wartości zam?łwienia (min. 40 USD).

Kupowanie w Cabelasie mo?źe i jest przyjemne, ale to sport raczej dla bogatych, osobiście wolę e-bay <_<

• 0

Je?źeli chodzi o miejsce na numer karty kredytowej to tylko wystarczy go wpisać i tyle czy coś jeszcze.???

Chętnie spotkałbym się z kimś kto kupuje na bie?źąco aby poprowadził mnie przez to jak najszybciej lub nawet telefonicznie pom?łgł, odpłacę się jak najlepiej będę umiał.