Pawele Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 ale czy tam w maju można łowić z łódki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonymous Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zapraszam na j.Kośno. Zezwolenia drogie , ale można naprawde fajnie połowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Słyszałem o Kośnie, Ale czy można tam wykupić zezwolenie 1-3 dniowe? I Jak to wygląda kosztowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 http://www.lajs2000.pl/cennik/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonymous Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Jest drogo. Nie ma co ukrywać. Jezioro trudne , ale jak sie znajdzie ryby to mozna sie fajnie pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) Mam kilka typów Np. J.Mokre J.Szóstak J.Wiartel....Szukam czegoś między Ełkiem-Piszem a Olsztynem,może macie jakieś zbiorniki na mysli w których jest jeszcze coś oprocz wody Dziekuje za ew. podpowiedzi , oczywiście PW także mile widziane.Pozdrawiam gorąco Szydłoś.O Mokrym zapomnij. Rybacy wyj......i jezioro do dna. Dwadzieścia lat temu jeździłem tam na szczupaki, później na okonie a teraz już tylko rekreacyjnie z rodziną. Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez Pickerel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodzynek Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Pytałem już w tym temacie rok temu, ale może coś się zmieniło, więc zapytam ponownie. Bywa ktoś z Was na jeziorze Isąg koło Łukty? Zeszłoroczna majówka odpowiedzi co do rybostanu mi nie dała, bo z rana trzeba było najpierw odkuwać lód z łódki, a woda nie przekraczała 5 stopni i ryby jakoś nie były skore do współpracy. Teraz chcę tam spędzić tydzień w sierpniu. Za czym warto pouganiać się ze spiningiem? Będę miał łódkę do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 I co ja Ci mam napisać... Że warto czy że nie? Jak postawiłem łódkę, to w pierwszym roku złowiłem jednego szczupaka. Jak większość.Ale w kolejnych latach szło mi nieźle.Osobiście bym odpuścił tak trudną wodę - rynna, ze spadami do 56 metrów.Największy problem - rybak. Jak zwykle. A kiedyś były tam pierdyliony okoni i to naprawdę dużych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 i jak bylo w olecku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 (edytowane) i jak bylo w olecku ?Napiszę tak: beznadziejnie. Fakt kwiecień, woda jeszcze zimna. Na oleckim wielkim nawet jednego brania. Ale tam tylko bialoryb miejscowi łapią. Bo szczupaki leżały w Lewiatanie już jako świeże na sprzedaż. Tarliska poprzegradzane siatą wszystkie. Chodziłem ok 4km na piechotę na serdanki/sedranki?. Tam trochę okonia, jakieś nie wymiarowe szczupaki, ale bardzo ciężko dostępne z brzegu. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Lipca 2018 przez RedJin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Ma ktoś z kolegów może jakieś namiary na ciekawą miejscóweczkę z domkami na wypad Rodzinno/wędkarski na mazurach??Głównie chodzi o to aby dzieciaki się nie nudziły,okolica była spokojna a i była szansa na jakąś rybke Za wszelkie pomysły z gory dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Ośrodek wypoczynkowy Hartek nad jez. hartowieckim, byłem trzy razy i za każdym razem było fajnie. Domki ok, ceny przystępne, boiska do nogi, siatki, placyk zabaw i fajne leszcze na grunt z pomostu tuz pod nosem kąpiących. Miło też wspominam pobyt nad jez. Wałpusz w Starych Kiejkutach kilka lat temu, ale jeszcze byłem nie dzieciaty i nie zwracałem uwagi na "infrastrukturę dziecięcą" więc nie wiem jak z tym. Tam z kolei łowiło się płotki z pomostu na spławiczek i to wcale nie takie małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubUrsynpw Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Padła nazwa jeziora, które mnie interesuje to odświeżam:) Czy ktoś posiada mapy batymetryczne jeziora Zyzdrój Mały, albo chociaż opis jeziora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Brawo Kolego, należy ci się złota łopata 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radim_78 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Są ,są Polecam jeziora Okręgu Mrągowskiego ,to prywatna spółka (jak się nie mylę ) zarybiają i nie odławiają wszystkiego ,tylko jeszcze kłusoli się muszą pozbyc .Ale warto np :Zdróżno ,Zyzdrój ,Uplik ,Mokre i jeszcze kilka ,ja wymieniłem te na których bywam kilkanaście (dziesiąt jak się uda ) razy w roku .Tyle ode mnie Gospodrastwo rybackie Mrągowo-siata na siacie i metr mułu reszta to turyści,motorówki i skutery,chamstwo i nic więcej.Jedynie jez.Głębokie należące do MTW można połowić okoni nawet 50cm trafiają się dośc często,zobaczymy jak długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Spójrz na datę cytowanego postu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radim_78 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Fakt nie spojrzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike1 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Na Mazurach są fajne jeziora np. niedawno wyłączone z gospodarki rybackiej PZW http://orzysz.wm.pl/587776,Jezioro-Orzysz-zachwycilo-bogactwem-ryb-Szczupakowy-rekord.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Brawo Kolego, należy ci się złota łopata To ja też z uśmieszkiem coś napiszę: Na pomoc moda zawsze można liczyć... ???? Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez tost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubUrsynpw Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Brawo Kolego, należy ci się złota łopata W sumie, zawsze to jakieś trofeum:) Co do jeziora- nie mam wyboru. tam jadę na weekend. Jeżeli coś, ktoś to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 (edytowane) https://ompzw.pl/galeria/sukces-spinningistow-z-okregu-mazowieckiegohttp://www.pzw.org.pl/sport/wiadomosci/193649/60/komunikat_nr_2__xxxii_indywidualne_spinningowe_mistrzostwa_polskhttp://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/2983/cms/szablony/23221/pliki/spinning_imp_2019__all.pdf Edytowane 15 Września 2019 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 U, i nawet na pudle widzę starego znajomego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Czy jest ktoś w posiadaniu tej publikacji ? Potrzebuję informację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Mam 1bis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Mam 1bisMasz PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi