jachu Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 U, i nawet na pudle widzę starego znajomego.No i popatrz Piotr-całe pudło dla Kolegów z Mazowieckiego. Czy to nie jest świadectwem , że władze tego tak krytykowanego Okręgu prowadzą właściwą politykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 6 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 (edytowane) Witam wszystkich. Planuje wypad we wrześniu na parę dni - padło na Mazury. Celuje w nieduże jezioro linowo - szczupakowo, gdzie mógłbym wynająć domek, łódkę z silnikiem elektrycznym, no i nazbierać prawdziwków. Raczej z dala od większych miejscowości - spokój i cisza, ktoś może coś polecić? Spinning, głównie szczupak. Pozdrawiam Edytowane 6 Lipca 2023 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty75 Opublikowano 6 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Sychowo, Ośrodek wypoczynkowy Na Cyplu " Tu znajdziesz wszystko: ciszę, spokój, ryby, grzyby i domki bez łazienek" - to jest cała prawda o tym ośrodku, ja bywam tam dwa do trzech razy w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 6 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Wersminia ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefBTM Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Inulec, okoń szczupak masa białorybu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Myślę bardzo nad tą Wersminą, jeszcze trochę czasu mam, rozważę i spróbuje poszukać czegoś, najwyżej zapytam aby się nie nadziać na tylko super opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrN Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Cześć polecam Rydzówka okoń szczupak, lin leszcz, zakwaterowanie Kaczory u Pana Marka łódka do wypożyczenia , cisza spokój małe opłaty wody polskie , jak byś był daj znać może się zgadamy mam tam łódkę, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 8 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Jasne, dziękuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Cześć polecam Rydzówka okoń szczupak, lin leszcz, zakwaterowanie Kaczory u Pana Marka łódka do wypożyczenia , cisza spokój małe opłaty wody polskie , jak byś był daj znać może się zgadamy mam tam łódkę, pozdrawiamdaj namiary na priv, plz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 10 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Ja prawdopodobnie będę ostatni tydzień sierpnia w Giżycku, można połowić tam jakieś fajne okonie z brzegu albo inne rybki drapieżne ? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Ja prawdopodobnie będę ostatni tydzień sierpnia w Giżycku, można połowić tam jakieś fajne okonie z brzegu albo inne rybki drapieżne ? ????W Pięknej Górze kiedyś połowiłem fajnych okoni z brzegu, zaraz obok mostu nad kanałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Też mam chęć wybrać się na Wersminię pierwszy raz pod koniec września, na początek października. Duża jest tam presja? Jak z ilością szczupaków? Przeglądałem stronę tego łowiska na fejsbuku i trochę zdjęć tam przewija się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Z Wersmią jest taki problem ze jest to małe jezioro i wszystkie miejscówki są codziennie wielokrotnie oblawiane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Dlatego warto łowić tam w tygodniu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Jak z ilością drapieżnika? Jest szansa żeby złowić kilka sztuk, chociaż takich sportowych wymiarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Drapieżnik musi być bo teoretycznie obowiązuje zakaz zabierania i regularnie zarybiają. Niestety nie gwarantuje to że połowisz. Miałem dni gdzie łowiłem paręnaście szczupaków ale i takie że spływałem na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Byłem przez 9dni.oto moje spostrzeżenia :1.wypłynąć skoro świt to 70%sukcesu.2.niekoniecznie łowić selektywnie, jest tam od groma małej wzdręgi na której szczupaki żerują. 3. Linia brzegowa zatoki -klasycznie ????Przez pobyt łowiąc łącznie 5dni (5-10rano) Udało się złowić dość sporo sportowych 50-60cm.Trafiły się także 72 78 85 88,5 89.Tak ryba tam jest, jest presja ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 3 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 Odkurzę temat W przyszły poniedziałek będę przez 5 dni nad Jeziorem Sedraneckim. W dyspozycji będę miał łódkę. Jest szansa na jakieś sensowne wędkowanie ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzzoff Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Zastanawiam z jakiego jeziora zacząć zwiedzanie Mazur. Nie byłem nigdy. Czytam i oglądam youtuba. Na celu mam sandacza. Na razie myślę o Orzysz i Roś. Jakie są opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietro Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Na Orzyszu sandacza nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Zastanawiam z jakiego jeziora zacząć zwiedzanie Mazur. Nie byłem nigdy. Czytam i oglądam youtuba. Na celu mam sandacza. Na razie myślę o Orzysz i Roś. Jakie są opinie?Na Twoich typach raczej nie ma sandacza, bo to jeziora sielawowe. A jak jest to baaardzo mało. I w dodatku są to duże jeziora. Znajdź sobię jakaś wodę do 100ha będzie dużo prościej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzzoff Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) A jakie jeziora polecacie? Edytowane 31 Stycznia przez jazzzoff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzzoff Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia A jezeli sie orientowac na szczupaka? Bo widze ze z sandazem jest problem w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Brutalna prawda jest taka, że u nas w kraju ogólnie jest problem z rybami z wielu powodów, a i powierzchnia wód też u nas nie za duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia A jezeli sie orientowac na szczupaka? Bo widze ze z sandazem jest problem w PolsceMazury słyną bardziej z okonia i szczupaka . Nikt Ci nie da namiarów ani nie poda miejsca gdzie można połowić bo zaraz będzie tam najazd szarańczy z wędkami. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi