Gadget Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Mazury słyną bardziej z okonia i szczupaka . Nikt Ci nie da namiarów ani nie poda miejsca gdzie można połowić bo zaraz będzie tam najazd szarańczy z wędkami.i z lajwami 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia i z lajwamiPrawie jak stonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Zastanawiam z jakiego jeziora zacząć zwiedzanie Mazur. Nie byłem nigdy. Czytam i oglądam youtuba. Na celu mam sandacza. Na razie myślę o Orzysz i Roś. Jakie są opinie?Panie, tam nie ma ryb ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzzoff Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) No dobra, a Siemianowka? Czy Warmia? I jezeli pereorientowac na szczupaka, to Orzysz i Ros pasują? Czy lepej w strone Szczecina? No kurcze nie pytam miejsc tylko jezioro Edytowane 31 Stycznia przez jazzzoff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Zarówno Roś jak i Orzysz będę dobrym wyborem na szczupaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Kisajno. W Giżycku nie będzie problemu z wynajęciem łódki a ze szczupakiem i okoniem można się pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzzoff Opublikowano 23 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca (edytowane) Jezeli porówniać Kisajno i Niegocin - co jest lepiej na szczupaki? Edytowane 23 Lipca przez jazzzoff 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 23 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca No dobra, a Siemianowka? Czy Warmia? I jezeli pereorientowac na szczupaka, to Orzysz i Ros pasują? Czy lepej w strone Szczecina? No kurcze nie pytam miejsc tylko jezioroWydaje się że zachodniopomorskie lepiej sie gospodarzy w kwestii drapieznika. Oczywiscie trzeba wiedzieć gdzie. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek12! Opublikowano 24 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Jezeli porówniać Kisajno i Niegocin - co jest lepiej na szczupaki? Zdecydowanie kisajno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podlasiak Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Hej. Ma ktoś kontakt do wypożyczalni Łodzi wędkarskich nad kisajnem ? Planuje jechać na sierpniowke, a w internecie pokazują mi się tylko czartery za 200zl na godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia (edytowane) https://gizycko.cos.pl/473/cennik Edytowane 11 Sierpnia przez Sławek.Sobolewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi