Karpiu95 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Czesc możecie polecić jakiegoś fajnego popperka 5-6cm ? Nie chce kupowac kilku sztuk od razu bo nie wiem czy mi się spodoba powierzchiowe łowienie więc chciałbym kupic cos sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Megabass pop x, owner gobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 A jak wypadają tansze poppery przy japonczykach ? Np taki salmiak albo rapala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 rapalka teraz fajnego popperka wypiscila ultra light popmale poperki ma rowniez firma dam oraz kamatsu ten z dam ma fajne naciecia przy skrzelach jak japonskie wobkinie lowilem japonczykami ale moge ci powiedziec ze te tansze rowniez ladnie chlapia i lowia ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Tu na forum można kupić całkiem nie drogo przynęty tego typu,które mają ciekawą pracę.Tak się składa że mam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 O jakich dokładnie przynętach mówisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewicz Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Zobacz sobie też żaby typu Daiwa D-Frog i inne podobne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Woblery Janusza z Bielska spytaj coś robił 2016 z poperków ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Trochę łowiłem oksy na poppery w wakacje. Jeżeli mam być szczery nie polecam tych najmniejszych.Przetestowałem SG 3D pop, Rapale i Megabassa i w takiej kolejności moim zdaniem się sprawdzają. Te ostatnie trochę mnie zawiodły.. szczególnie patrząc na cenę. Te SG moim zdaniem się najfajniej pluszczą. Oczywiście testowałem te większe i mniejsze modele, ale te większe dużo lepiej się sprawdzały, nawet atakowały je małe okonie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Czyli wg Ciebie nie ma co pakowac 100zl w megabassa w nadziei ze bedzie jakos powalał skutecznoscią 4 razy tanszego savaga albo rapalke ? Dobrze to slyszec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Szkoda kasy. Dupy nie urywają Kup sobie dwa 3d popy; okonia i płotkę i będzie elegancki zestaw na okonia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 No to mnie pocieszyles kupie jednego 3D popa na poczatek i może jak zlapie pierwsza rybke z powierzchni to sie zacznie kupowanie innych dzieki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Także polecam SG 3D pop,lepszego popperka na końcu mojej wędki jeszcze nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 fajnie słyszeć jakie kolorki i rozmiary wam się sprawdzają najlepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 6-8 cm, kolory różne w zależności od łowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi