patu Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 To nie ich????..sygnuja swoją marką wyrób firmy X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Nie zmienia to jednak faktu, że produkt jest dla mnie jak najbardziej OK Wszystkie produkty i tak robione są na jedno kopyto... Więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Nie zmienia to jednak faktu, że produkt jest dla mnie jak najbardziej OK Wszystkie produkty i tak robione są na jedno kopyto... Więc więc wydaje mi się ze trzeba korzystać z naturalnych produktów Bicki przynajmiej j jak przestaniesz ćwiczyć tak nie polecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Bardzo fajny temat Też trochę się bawię ciężarkami z przerwami od ok 10lat, ale teraz tylko w domu we własnym zakresie. Kiedyś chodziłem na siłownie, ale teraz czasu mało, no i daleko. Ale jak się chce, można sporo osiągnąć. Największy mam problem właśnie z dietą. Nie potrafię się jakoś na nią zdecydować, zdyscyplinować samego siebie za dużo pokus...no i bez browarka życie jakieś takie smutne może jak poczytam rady mądrzejszych kolegów, to w końcu się ogarnę w temacie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Używam ich od niedawna, chciałem zobaczyć "efekty" jak i przekonać się co to jest naprawdę. Masz oczywiście rację bo czytałem dużo opinii odnośnie kreatyny i nie jest to nic dobrego. Jedynie zostanie w mojej suplementacji to białko bo nie dostarczę dziennie takiej ilości w produktach. Jak na razie nie widzę jakiejś większej różnicy ze stosowaniem tych supli. Edytowane 12 Lutego 2017 przez Kogut Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Kreatyna nie jest szkodliwa w rozsądnych ilościach. Jest zawarta min. W wolowinie. Kogut, nie masz racji z tym wszystko na jedno kopyto.. podstawą dobrej odzywki białkowej jest jej aminogram i zawartość białka w białku. Poczytaj np o Olimp Gate i kilku innych wpadkach podczas testów.Jest ona tylko uzupełnieniem niedoborów w diecie i nie zastąpi nigdy naturalnych posiłków Edytowane 12 Lutego 2017 przez patu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Tak na szybko Panowie specjaliści . Najlepsze ćwiczenia na uzyskanie 6-paka na brzuchu? 5-10 minut dziennie.Brak mięśnia piwnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Dzięki za cenne uwagi Całe życie człowiek się uczy, a jeszcze wiele przede mną Zobaczymy jaka będzie forma na wakacje Zrobię fotki przed i po i mam nadzieję, że silna wola będzie ze mną Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Dieta i cardio...trenningiem mięśni brzucha nie zrobisz 6ciopaka.wzmocnisz, zbudujesz ale nie odkryjesz Edytowane 12 Lutego 2017 przez patu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Tak na szybko Panowie specjaliści . Najlepsze ćwiczenia na uzyskanie 6-paka na brzuchu? 5-10 minut dziennie.Brak mięśnia piwnego . Najpierw 4-pak. W odstawkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Najpierw 4-pak. W odstawkę To wiem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Tak na szybko Panowie specjaliści . Najlepsze ćwiczenia na uzyskanie 6-paka na brzuchu? 5-10 minut dziennie.Brak mięśnia piwnego .Nie każdemu dane jest mieć sześciopak. Wszystko zależy od "gienów". Mi się ukazał za dobrych czasów czteropak, ale potem już jechał na sześciopakach....piwa No i wyszło jak wyszło.. Może nie jakiś specjalista, ale ćwiczenia dają radę, brzuch to przede wszystkim cardio i nie należy go ćwiczyć bardzo często. Ja ćwiczyłem 2 razy w tyg tak jak na filmie + 2 razy w tyg biegałem. Do tego jestem ciągle w ruchu( no oprócz kiedy siedzę przy imadle), ale dawało radę i efekty były. Edytowane 12 Lutego 2017 przez Kogut Fishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Brzuch jak każda inna partia mięśniowa jest podatna na przetrenowanie. Uczestniczy przy trenningu nóg, martwych ciągach itp . Wystarczy ją trenować 1-2 razy w tygodniu. O reszcie jest napisane powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Chyba trzeba do tego wszystkiego dodać, że organizm dąży do równowagi ogólnej budowy mięśniowej i żeby mięśnie brzucha były widoczne oprócz niskiego poziomu tkanki tłuszczowej trzeba osiągnąć pewien poziom tkanki mięśniowej czyli w wolnym tłumaczeniu jak popularne i banalne: zbudować masę zanim spali się tłuszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Ostatnio wyczytałem, że jak zależy nam na szybkiej redukcji sadełka, lepszy od cardio jest trening interwałowy. Oczywiście plus dieta. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Interwały super, sprawa. Szczególnie do spalania ciężkiego tłuszczu z ud i z dolnej partii brzucha. Borykam się z tym problemem i interwał pomaga. Ważne, żeby ciągle być w ruchu podczas interwałów i nawet w odstępach między powtórzeniami Edytowane 12 Lutego 2017 przez Kogut Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 No właśnie ja mam problem z dolną partią brzucha Zbieram się w sobie do redukcji od dłuższego czasu. Powoli zima ma odpuszczać, więc postaram się zmobilizować właśnie do biegoweo treningu interwałowego Cardio kiedyś próbowałem, ale z racji małej intensywności jakoś tego nie czułem...no i dość szybko zrezygnowałem efekty pewnie przyszły by z czasem...ale jestem człowieka dla którego efekty są motywacją, jak ich szybko nie ma to i motywacja spada i kółko się zamyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Chyba każdy tak ma Efekty najlepszą motywacją w każdej dziedzinie. Nawet wędkarskiej A może i przede wszystkim Interwał super tylko ja po takim treningu ledwo żyję. Ale ładnie tłuszczyk schodzi. Też ważne są posiłki. Ja osobiście mam okno żywieniowe od 15 do 18 i staram się tego trzymać. Rano coś na pobudzenie kawa itp lub jakieś "słodkopodobne" pyszności w moim przypadku białko z mlekiem bez laktozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 No lekko na pewno nie będzie...ale wolę konkretnie się spocić i czuć że dałem se ostro w kość Spróbuję to się przekonam czy mi to przypasuje, czy w ogóle podołam Najgorzej będzie odstawić wieczorny browar w każdym razie dziękuję za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Na początek cardio o wyższej intensywności, interwałow nie polecam początkującym. Robię je dwa razy w tygodni , dwa razy cardio. Po dobrej sesji na "beztlenie" pocisz się jeszcze godzinę po.???? Dlaczego nie dla początkujących...sa kontuzjogenne i wymagają dobrej kondycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 No właśnie, trochę się obawiam ,,wystartować" więc chyba przez 3/4 tygodnie na rozgrzewkę trochę potruchtam, lub pojeżdżę stacjonarnie w domu A i wybiorę się zrobić analizę składu masy ciała przed i po powiedzmy 3 miesiącach, zobaczymy czy było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Tak na szybko Panowie specjaliści . Najlepsze ćwiczenia na uzyskanie 6-paka na brzuchu? 5-10 minut dziennie.Brak mięśnia piwnego .Przysiad ze sztangą, MC- żarło z małą ilością węglowodanów Edytowane 12 Lutego 2017 przez szkutnik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Szkutnik..moze być i z dużą, ale na tyle by bilans energetyczny był ujemny????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Nie jestem zwolennikiem kalorycznej teorii żywienia, więc się nie zgadzam . Odkąd 5 lat temu przeszedłem do obozu zwolenników teorii insulinowej/hormonalnej nie mam żadnych problemów z wagą (mam ten upragniony dla wielu 6-o pak) i zdrowiem, pomimo że teoretycznie zjadam jakieś 2x za dużo kalorii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Walisz inse i HGH? W takim przypadku syntetyki działają za Ciebie Edytowane 12 Lutego 2017 przez patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi