patu Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ładnie pocięte ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 To i ja cos napisze ;-) Dawno dawno temu byłem strasznym sucharkiem 193 cm 73 kg wagi :-) tak tak byłem bardzo chudy pozniej zmiana trybu życia, przeprowadzka do Warszawy, nowi znajomi i wciągnęło, bardzo teraz jestem na etapie przygotowań do zawodów wCrossfit po 4 latach chodzenia na siłownie dopadła mnie lekka rutyna i postanowiłem spróbować sił w współzawodnictwie co do wyglądu... troche sie poprawił :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Właśnie zastanawiałem się kto mnie zaobserwował na insta [emoji4][emoji4]To Ty!!! Brawo[emoji106][emoji123][emoji123]Kozak Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) No i poszły pierwsze fotki, będzie ciekawiej:). Michał właśnie miałem Cię wywołać . Przy tym wzroście i tej masie jest potężnie. Przed to w ogóle nie istniałeś . Ponoć zawody Cię nie kręcą...chyba się coś zmieniło. Z Michałem wymieniałem info, przyjmowałem porady...tego nigdy za mało. Chciałbym wywołać jeszcze - Kamil Zawitowski - może być ciekawe. Ja zawsze sezonowcem byłem i mnie również dopadła rutyna i regularne treningi, trzeci czy czwarty sezon. Różne, przeróżne testy, nauka własnego organizmu. Waga w przeciągu roku - 97.5kg do 69.5kg, od świniomasy do pocięcia ładnego... Trzymałem to pocięcie ponad 5miesięcy a później zachciało się masy i trochę mnie poniosło:D. Aktualnie powoli powrót do formy i mus żeby była życiówka:). A fotka przedstawia piękną rekompozycje u mnie trwającą 16tyg a następnie dociąłem jak w fotce pierwszej wyżej. Niby sporo wiem o sobie ale w dalszym ciągu się uczę . Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez PILOT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Napisz coś o swojej diecie redukcyjnej i ewentualnej suplementacji . Jesteś świetnym przykładem. Który rocznik? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Napisz coś o swojej diecie redukcyjnej i ewentualnej suplementacji . Jesteś świetnym przykładem. Który rocznik? Pozwól, że spróbuję zgadnąć: 1977 - 1979 Ci daję. No ciekawie zaczyna się robić Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Chyba nie jest tak stary jak ja...???? Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Chyba nie jest tak stary jak ja... Ok. Przesadziłem bo nie doczytałem 30 - 32 latka To Ty patu 20 lat trenujesz i to Twój rocznik Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 SlawekNikt - znalazłeś się na mojej czarnej liście za te ok10 lat co mi dodałeś ale po poprawce Cię wykreśliłem z niej;) patu - SławekNikt mieści się w moim przedziale, suplementacja zero ale czasami robię sobie gęstą polewę z białka smakowego, oczywiście SAA zero. Wolny ciężar 100%. Dieta redukcyjna - głównie deficyt delikatny i obserwacja. Od treningów na czczo + dwa posiłki później, zbilansowanych równo trzech posiłków, śniadanie B+T po treningu węgle, rotacja WW, niskie tłuszcze wysoko WW, podbijanie T na rzecz WW, IF, CBL, wszystko w ciągu 8h, 6h, 4h... Wszystko - podstawowa zasada to deficyt lub na zero obserwacja i bardzo delikatne schodzenie. Na ten sezon juz się 5tyg przygotowuję i będzie zero ćwiczeń aerobowych tylko siłowy. Stawiam też na niskie tłuszcze na redu i objadanie się WW:). Sorry za ten chaotyczny język ale pełna inteligencja wypowiedzi i prowadzenie na TipTop to na personalnym... A jako ciekawostka to napiszę, że na czczo na poprzedniej redukcji robiłem swoje dotychczasowe rekordy oraz dokładałem obciążenie i jakość treningu była rewelacyjna również po mega moc. Od poniedziałku wracam na czczo + wszystko w 6h po 5tyg zbilansowanych trzech. Wygodna opcja to również dwa posiłki duże zbilansowane w pierwszej części dnia minimum 2h przed treningiem oraz kolejny 1/2h po treningu. Nie ma złotej zasady raczej, trzeba szukać samemu i trafić w to gdzie czujemy się komfortowo a jeszcze lepiej jak robimy progress. Ale przychodzą czasem złe dni i jak się to powtarza tydzień/dwa to roztrenowanie i zmiana ewentualnie. Rzadko się to zdarza ale dziś wyczerpałem baterie na rozgrzewce . Wystarczy, że nad programowo wnosisz szafę, następnie ją składasz oraz oglądniesz horror do 3 w nocy - tzn, że miałem idealnie rozłożoną energię bez zapasu, którą naruszyłem tymi czynnościami i to się odpiło na drugi dzień. Obserwacja to podstawa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Jednak If Ci podszedł mówiłem ze dobre jest cholerstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Jednak If Ci podszedł mówiłem ze dobre jest cholerstwo Znaczy się co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) PILOT, wyrazy uznania za redukcję. Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez Krzysiek Rogalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Znaczy się co w sensie IF - intermittenfasting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 w sensie IF - intermittenfasting Teraz zakumawszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Skaweknikt..czytaj ze zrozumieniem kto trenuje 20lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Witam, bardzo ciekawy wątek i fajnie się rozwija, postanowiłem że i ja wstawie swoje zdjęcie, zawsze to większa motywacja do pracy no i przy okazji mogę się sporo nauczyć w skrócie opiszę swoje dotychczasowe życie na siłowni: zacząłem w 2005 będąc w pierwszej klasie liceum, po roku trafiła mi się kontuzja - prawie samodzielna amputacja cześci palca plus strzaskany paliczek (oczywiście na siłowni ) miałem mieć obcinanego, jednak udało się przyszyć ale 7 tygodni spędziłem w szynie. Podczas tego roku miałem niesamowite efekty, wychowawca wzywał rodziców do szkoły i sugerował że jestem na sterydach, kto wie jakby się wszystko potoczyło gdyby nie to zdarzenie. Po wyleczeniu miałem blokadę psychiczną i przez kilka lat temat ćwiczeń siłowych ograniczał się do sporadycznych wycieczek na siłownię. Podczas studiów wolałem inne rozrywki niż wylewanie potu na siłowni mniej więcej cztery lata temu zacząłem systematyczną pracę, przez dwa lata były to pompki i ćwiczenia z hantlami w domu, od dwóch lat jest to regularna praca na siłowni. Celem na ten rok było poprawienie jakości mięśni, niżej wstawiam zdjęcie z jesiennych wakacji. Po kilku miesiącach nowego treningu jest dużo lepiej przy zachowaniu obwodów. Pozdrawiam,Adam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Podczas tego roku miałem niesamowite efekty, wychowawca wzywał rodziców do szkoły i sugerował że jestem na sterydach, kto wie jakby się wszystko potoczyło gdyby nie to zdarzenie. Podczas studiów wolałem inne rozrywki niż wylewanie potu na siłowni Nauczyciel - Szkoda tego czasu w liceum, w tym wieku można sporo osiągnąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Co taka cisza??? Nikt, nic nie pokaże:)? Jak aktualnie i jak idą/pójdą przygotowania na lato:)? W końcu na rybach też trzeba się prezentować i przyświrować zwłaszcza z castem w łapie;). Na zachętę wrzucam moje po masowaniu. W nic się nie mieszczę, morda zalana. Powoli schodzę. Oby nie zepsuć i zatrzymać jak najwięcej mięsa to będzie ekstremalnie na ten sezon. Redukcja w toku, będę wrzucał poczynania...oby nie tylko ja:). (mina na bezdechu oczywiście:)) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebus Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Pilot strasznie czysta ta Twoja masa tarka na brzuchu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Sporo tłuszczy w diecie(zwłaszcza tona smalcu-sam robię) i stopniowe plus robi swoje. A tarka powinna być na udzie:). Czekamy na kąpiele słoneczne, to zbawienie dla naturalnych... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Bardzo niski BF. Pozazdrościć genetyki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Genetyka jest skopana, po prostu odpowiednio skomponowane makro i powoli,delikatnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Super forma @PILOT ja się pokażę jak coś zredukuje - o ile sie powiedzie, bo wstyd na razie przy was chłopaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Kontuzja wyleczona.... Startujemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Fajny sierściuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi