PILOT Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Myślałem, że będzie ciekawiej a tu taka nuda...:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Wszyscy odcinają [emoji3][emoji3]Daj spokój ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Ja mam pierwszy uraz, po 3 miesiącach, przy martwym ciągu Nie mogę się zginać, napierd....a w odcinku lędźwiowym. Zapewne słaba technika i poszło. Za dużo się naczytałem o efektach martwego no i mam. Jestem już po pierwszej fizjoterapii, wkręciłem się na maxa i takie gówno, aż mnie depresja podbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Nie tylko Ciebie To tylko zależy od człowieka i charakteru. Czasami byle "kontuzja" jest dla mnie udręką. Martwy ciąg jest ćwiczeniem na wiele partii no i obciąża mocno plery. Trzeba zawsze trzymać głowę na karku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 "Za dużo się naczytałem o efektach martwego" - prawda. Poradzę Ci na terapię nie rezygnować z MC tylko konkretnie zejść z ciężaru i powoli z tygodnia na tydzień dokładać - POMAGA 100%. Sztanga niemalże jedzie po piszczelach i udach i z powrotem. A jak na prawdę jest bardzo źle to proponuję zacząć od bułgara delikatnie gdzie tu wchodzi mniejsze obciążenie i mniejszy stress przed tradycyjnym MC:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Żeby was zmotywować - u mnie leci ładnie tylko słońca brak:( i jest mąka. Jak nikt nic nie wrzuca to już też nic z moich poczynań nie wrzucę a szykuje się kosa jak na scenę;p Edytowane 10 Maja 2017 przez PILOT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Ja chyba w tym roku po prostu będę szczęśliwy nie mam jakoś motywacji trzymać michy, za bardzo na rybki ciągnie @PILOT forma mega!To łap fotkę, żebyś nie był sam Z kuzynem, po wypadku... ale się nie poddaje i ciśnie Edytowane 11 Maja 2017 przez tobiasz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 @PILOT jakie dzienne zapotrzebowanie kaloryczne na redu? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Z kcl przeszedłem na warzenie produktów i to jest moja miara/narzędzie ale można przecież policzyć kcl, może późnej policzę z ciekawości.Obecnie rotacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Wg mnie też fajniej sobie posiłki rozpisać wagowo(szybciej i przyjemniej) niż kcal/makro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Żeby kcl ustalić to i tak trzeba zważyć Edytowane 11 Maja 2017 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) I przeliczyć????.Na pixzatek polecam aplikację po trenningu.pl Edytowane 11 Maja 2017 przez patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Ja tam zeżrę wszystko, co mi wpadnie w łapy. Obliczam tylko z grubsza, czy wychodzi 2 g białka na kilogram masy ciała. Ogólnie rzecz biorąc, staram się jeść w miarę porządnie i zdrowo, ale jak mam na coś ochotę, to sobie nie odmawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Jak jest jakiś cel sylwetkowy to niestety trzeba liczyć/ważyć - to nic trudnego, po prostu jesz to co lubisz(nie tyle ile lubisz;)) tylko odpowiednio dobrane do tego na zdrowo jak ktoś tak wybierze i inne staje się życie:)... 2/3 posiłki dziennie wystarczy. Ludzie mają złe relacje z tym co nazywają jedzeniem, organizm trzeba odrzywić a nie żreć i wydalać tylko. Ja korzystam ze wszystkiego, nie tylko bio,eko,zdrowe,czyste itp...No:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Ja tam zeżrę wszystko, co mi wpadnie w łapy. Obliczam tylko z grubsza, czy wychodzi 2 g białka na kilogram masy ciała. Ogólnie rzecz biorąc, staram się jeść w miarę porządnie i zdrowo, ale jak mam na coś ochotę, to sobie nie odmawiam. Np. taka kolacja po siłce. Bez drobiazgowego liczenia kalorii i roztrząsania, czy wieczorem można jeść węgle czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Wieczorem węgle jak najbardziej wskazane. Trypyofan, wyrzut insy, lepszy sen i odbudowa glikogenu. Warto wtedy rano startować od posiłków B-T... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Pilot...swuetna definicja. Dorzuc z 5kg czystego mięsa i na scenę ????. Jsk rotujesz wegkami. Dzień wysoki, dzień niski czy weekendowy carb load Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 5 kg mięsa to na same nogi nie wystarczy żeby myśleć o scenie . No chyba że jakieś fitness sylwetkowe w długich szortach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) Nie musi startować w profi 90plus...tam bez trenu, oxy, hgh i wydętych brzuszkow nie ma wjazdu ???? Edytowane 12 Maja 2017 przez patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Po pierwsze muszą być zachowane proporcje sylwetki a po drugie nie startuje się w kategorii 70 kg przy wzroście 180 cm bo słabo to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) Akurat o tym nie musisz mi mówić ...Nie podcinaj chlopakowi skrzydeł,ma dobry gen i głowę do tego ???? Edytowane 12 Maja 2017 przez patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) Z tymi nogami to się zgodzę, ale celowo odstają(są mi potrzebne do czegoś innego jeszcze). Są wyraźniej podlane i nie wyeksponowane do fotki, światło i sprzęt krytyczny;). Dotnę je i będzie inna bajka do tego poślad jest ładny. Za 4/6tyg jest misja pokazania dołu:), postaram się. Poza tym nie są tak złe jakby mogłoby się to wydawać, to są fotki z rana nie na pompie więc również inna bajka:). Myślałem o sylwetce obecnie plażowej:/ w tamtym sezonie, teraz nastawiłem sie na wrześnień a ostatecznie na kolejny wrzesień bo jest nowa letnia edycja wrześniowa. Ale już mnie to nie kręci tak bardzo, odwadnianie/ładowanie i inne triki...jeszcze ujdą ale malowanie i przede wszystkim nierówna walka z chłopakami na dopingu to niesprawiedliwy pojedeynek. Dla mnie to charakter VS brak charakteru - mowa tu o sylwetce i klasyku w niskich wagach, cieżka to już inna liga farmakologiczna. Edytowane 12 Maja 2017 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Pilot dobrze wyglądasz, ciśnij dalej i 3maj sie planu. Satysfajcja z naturala daje plus 10 do rankingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Proszę nie nadużywać słowa natural, chyba nie chcecie mieć prokuratora 2703 na forum : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) Mowisz o moim imienniku z YT?????ciekawie tam się robi...niczym dobry serial Edytowane 13 Maja 2017 przez patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi