Skocz do zawartości

Kulturystyka, fitness, sporty siłowe i sylwetkowe...

patu

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam pierwszy uraz, po 3 miesiącach, przy martwym ciągu :(

Nie mogę się zginać, napierd....a w odcinku lędźwiowym. Zapewne słaba technika i poszło. Za dużo się naczytałem o efektach martwego no i mam.

Jestem już po pierwszej fizjoterapii, wkręciłem się na maxa i takie gówno, aż mnie depresja podbiera.

"Za dużo się naczytałem o efektach martwego" - prawda. Poradzę Ci na terapię nie rezygnować z MC tylko konkretnie zejść z ciężaru i powoli z tygodnia na tydzień dokładać - POMAGA 100%. Sztanga niemalże jedzie po piszczelach i udach i z powrotem. A jak na prawdę jest bardzo źle to proponuję zacząć od bułgara delikatnie gdzie tu wchodzi mniejsze obciążenie i mniejszy stress przed tradycyjnym MC:)

• Like 1

Ja chyba w tym roku po prostu będę szczęśliwy :D nie mam jakoś motywacji trzymać michy, za bardzo na rybki ciągnie 
@PILOT forma mega!
To łap fotkę, żebyś nie był sam :D
Z kuzynem, po wypadku... ale się nie poddaje i ciśnie

2zybq4n.jpg

Edytowane przez tobiasz
  • Like 2

Jak jest jakiś cel sylwetkowy to niestety trzeba liczyć/ważyć - to nic trudnego, po prostu jesz to co lubisz(nie tyle ile lubisz;)) tylko odpowiednio dobrane do tego na zdrowo jak ktoś tak wybierze i inne staje się życie:)... 2/3 posiłki dziennie wystarczy. Ludzie mają złe relacje z tym co nazywają jedzeniem, organizm trzeba odrzywić a nie żreć i wydalać tylko. Ja korzystam ze wszystkiego, nie tylko bio,eko,zdrowe,czyste itp...

No:)

• Like 1

Ja tam zeżrę wszystko, co mi wpadnie w łapy. Obliczam tylko z grubsza, czy wychodzi 2 g białka na kilogram masy ciała. Ogólnie rzecz biorąc, staram się jeść w miarę porządnie i zdrowo, ale jak mam na coś ochotę, to sobie nie odmawiam.

Np. taka kolacja po siłce. Bez drobiazgowego liczenia kalorii i roztrząsania, czy wieczorem można jeść węgle czy nie.

post-47501-0-91559300-1494539646_thumb.jpg

Z tymi nogami to się zgodzę, ale celowo odstają(są mi potrzebne do czegoś innego jeszcze). Są wyraźniej podlane i nie wyeksponowane do fotki, światło i sprzęt krytyczny;). Dotnę je i będzie inna bajka do tego poślad jest ładny. Za 4/6tyg jest misja pokazania dołu:), postaram się. Poza tym nie są tak złe jakby mogłoby się to wydawać, to są fotki z rana nie na pompie więc również inna bajka:).

Myślałem o sylwetce obecnie plażowej:/ w tamtym sezonie, teraz nastawiłem sie na wrześnień a ostatecznie na kolejny wrzesień bo jest nowa letnia edycja wrześniowa. Ale już mnie to nie kręci tak bardzo, odwadnianie/ładowanie i inne triki...jeszcze ujdą ale malowanie i przede wszystkim nierówna walka z chłopakami na dopingu to niesprawiedliwy pojedeynek. Dla mnie to charakter VS brak charakteru - mowa tu o sylwetce i klasyku w niskich wagach, cieżka to już inna liga farmakologiczna.

Edytowane przez PILOT