Skocz do zawartości

Kulturystyka, fitness, sporty siłowe i sylwetkowe...

patu

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, dietka, trening siłowy, i jak ktoś chce stracić trochę kg to cardio a najlepiej interwały i lecimy a nie, jakieś pasy, pocenie sie :P . Ktoś nie umie diety trzymać to formy nie zrobi i tyle, nie ma sie co oszukiwać :lol: .Tak samo z mieśniem, zeby był, potrzebny jest ciężar, bodziec, nie ma go to i bicków nie bedzie ;) . Pozdro :lol: .

Surowe nieobrane, pod przykryciem i ostatnie 2/3min bez żeby się lekko przypiekły z jednej str. można poprzewracać jak ktoś chce.

Najważniejsze tłuszcze w diecie to tł. - zwierzęce, a te "zdrowe" dla uzupełnienia - oleje do polewania na zimno to Lniany, Rzepakowy, Oliva, nawet roślinny i inne z orzechów,ryżu itp.. Do smażenia wypisałem wyżej. Smalec samemu fajnie się robi ze słoniny ew. kupić też z gęsi w Auchan jest za 3zł

Próbowałem tego przepisu. Po 10 minutach  pod przykryciem wciąż twarde. Dosmażenie 5 minut nic nie daje :(

Próbowałem tego przepisu. Po 10 minutach  pod przykryciem wciąż twarde. Dosmażenie 5 minut nic nie daje :(

Może za grubo pokroiłeś...? Może trzeba je pociachać na kształt cienkich frytek i dać trochę więcej tłuszczu na patelnię?

Też będę musiał spróbować.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Jeśli chodzi o jedzenie nieobranych ziemniaków - ostrzeżenie

https://vitalia.pl/artykul6317_Solanina-zawarta-w-ziemniakach-to-trucizna.html

Taaaa a jajka podwyższają cholesterol i jak zjesz ponad 10 to umrzesz :lol: . Ciekawe ze Ci z najlepszą formą, nigdy takimi pierdołami się nie przejmują :lol: .

Czołem Panowie, nie zdawałem sobie sprawy, że jest taki temat na Jerku :)

Napiszę od siebie, że po wypadku i 2latach przerwy cholernie ciężko złapać motywację i wrócić do treningów na dawnym poziomie a było naprawdę ostro.

Teraz wracam poooooooooowoooooooli do sprawności i zaczynam coś tam znowu robić ale to już nie to, brakuje siły,  wytrzymałości, palą mi się szybko węgle bo potrafi mnie odciąć np. po ciężkiej serii..

Jedyne, co fajnego to pamięć mięśniowa, szybko się pompuję do dawnych objętości..

pozdr

Artur

Co mam ci pokazać po niemal dwóch latach chodzenia o kulach?

W moim wieku już się zdjęć nie robi po każdym treningu ale w wieku 39lat przerzucałem średnio 15-20ton w godzinę 4xtydzień i 3xtydzień pływalni ????

Pamięć mięśniowa jest bo nie brałem towaru więc jak przyjdzie mi motywacja to coś tam wrzucę po czasie..

W jedno wierzę, że gdybym nie miał tyle twardego mięsa to nie wyszedł bym z pojedynku z autem, które wyjechało mi w plecy 70km/h..

Edytowane przez r.t.