wobler130 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Panowie, dietka, trening siłowy, i jak ktoś chce stracić trochę kg to cardio a najlepiej interwały i lecimy a nie, jakieś pasy, pocenie sie . Ktoś nie umie diety trzymać to formy nie zrobi i tyle, nie ma sie co oszukiwać .Tak samo z mieśniem, zeby był, potrzebny jest ciężar, bodziec, nie ma go to i bicków nie bedzie . Pozdro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 A macie jakiegoś pomysła, jak szybko zrzucić brzuszek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Dieta przede wszystkim. Mniej browaru i np. planki. Mordercze ćwiczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Pasy maja pomóc przy cardio lub HIIT. Nie na magicznego sposobu na zrzucenie brzuszka...dieta, ujemny bilans energetyczny i ciężki trenning 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Planki to dobre dopelnienie superseri. Ciezkie to jest połączenie 3-4 cwiczen typu allahy, scyzoryki, unoszenie bioder w zwisie na drążku i np.spiecia na skosy lub plank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Czyli jedno takie ćwiczenie, które się nazywa MŻ, co oznacza Mniej Żryj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 (edytowane) Masz wyżej napisane. Niekoniecznie. Trzeba unikać pewnych rzeczy. Mnie to jakoś nie sprawia większego kłopotu. Gorzej z browarem. Edytowane 18 Maja 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Wiec zostaje piwo bezalkoholowe ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Samo jedno, dwa piwa nie sa szkodliwe. Gorzej gdy ktoś siada do 6ciopaka i stołu z przekąskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Surowe nieobrane, pod przykryciem i ostatnie 2/3min bez żeby się lekko przypiekły z jednej str. można poprzewracać jak ktoś chce. Najważniejsze tłuszcze w diecie to tł. - zwierzęce, a te "zdrowe" dla uzupełnienia - oleje do polewania na zimno to Lniany, Rzepakowy, Oliva, nawet roślinny i inne z orzechów,ryżu itp.. Do smażenia wypisałem wyżej. Smalec samemu fajnie się robi ze słoniny ew. kupić też z gęsi w Auchan jest za 3złPróbowałem tego przepisu. Po 10 minutach pod przykryciem wciąż twarde. Dosmażenie 5 minut nic nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 A macie jakiegoś pomysła, jak szybko zrzucić brzuszek ? Jak szybko to tylko liposukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Dla tych którzy nie chcą rezygnowac z treningów podczas wyjazdów lub w domu. Polecam..fajna alternatywa ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Próbowałem tego przepisu. Po 10 minutach pod przykryciem wciąż twarde. Dosmażenie 5 minut nic nie daje Może za grubo pokroiłeś...? Może trzeba je pociachać na kształt cienkich frytek i dać trochę więcej tłuszczu na patelnię?Też będę musiał spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Próbowałem tego przepisu. Po 10 minutach pod przykryciem wciąż twarde. Dosmażenie 5 minut nic nie daje Metoda prób i błędów;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Pewnie niewłaściwe ziemniaki. Muszę innego gatunku poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 W Biedro...e sa bardzo dobre myte jasne - po zrobieniu wg tego lepsze od frytek tradycyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał34 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Jeśli chodzi o jedzenie nieobranych ziemniaków - ostrzeżeniehttps://vitalia.pl/artykul6317_Solanina-zawarta-w-ziemniakach-to-trucizna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Dokładnie umyte/wyszorowane bez bulw. Nie zawracałbym sobie głowy takimi wpisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Jeśli chodzi o jedzenie nieobranych ziemniaków - ostrzeżeniehttps://vitalia.pl/artykul6317_Solanina-zawarta-w-ziemniakach-to-trucizna.htmlTaaaa a jajka podwyższają cholesterol i jak zjesz ponad 10 to umrzesz . Ciekawe ze Ci z najlepszą formą, nigdy takimi pierdołami się nie przejmują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Najlepsza forma niekoniecznie idzie w parze ze zdrowiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 ...szczególnie startowa ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r.t. Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Czołem Panowie, nie zdawałem sobie sprawy, że jest taki temat na Jerku Napiszę od siebie, że po wypadku i 2latach przerwy cholernie ciężko złapać motywację i wrócić do treningów na dawnym poziomie a było naprawdę ostro.Teraz wracam poooooooooowoooooooli do sprawności i zaczynam coś tam znowu robić ale to już nie to, brakuje siły, wytrzymałości, palą mi się szybko węgle bo potrafi mnie odciąć np. po ciężkiej serii..Jedyne, co fajnego to pamięć mięśniowa, szybko się pompuję do dawnych objętości.. pozdrArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Pokaż to ostro:). Ktoś już docięty na lato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r.t. Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Co mam ci pokazać po niemal dwóch latach chodzenia o kulach? W moim wieku już się zdjęć nie robi po każdym treningu ale w wieku 39lat przerzucałem średnio 15-20ton w godzinę 4xtydzień i 3xtydzień pływalni ???? Pamięć mięśniowa jest bo nie brałem towaru więc jak przyjdzie mi motywacja to coś tam wrzucę po czasie.. W jedno wierzę, że gdybym nie miał tyle twardego mięsa to nie wyszedł bym z pojedynku z autem, które wyjechało mi w plecy 70km/h.. Edytowane 16 Czerwca 2017 przez r.t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 To co było. Mięśnie to znakomita ochrona, zwłaszcza dla kręgosłupa i jego wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi