wobler130 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Owszem, dlatego "fitness" moim zdaniem nie powinno stawiać się koło kulturystyki czy sportów sylwetkowych . Ktoś dąży by być zdrowym i po prostu ćwiczy by czuć endorfiny, a ktoś chce być dużym skurczybykiem , co nie zawsze, jak mówicie , idzie ze zdrowiem . Pilot czy ja weim czy mieśnie to znikoma ochrona? W końcu ludzie trenujący sporty walki przykładają dużą uwagę do mocnego, umieśnionego brzucha, by mieć mocny korpus. Ps. No ja dociąłem do takiego wygodnego poziomu fatu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Nie znikoma ale znakomita napisałem:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 O kurczę, rzeczywiście , przepraszam i zwracam dumę do kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 W tym tygodniu dwóch...https://sportowefakty.wp.pl/kulturystyka/706820/nie-zyje-slynny-kulturysta-rich-pianahttps://sportowefakty.wp.pl/kulturystyka/706396/wstrzasajaca-smierc-kulturysty-dallas-mccarver-zadlawil-sie-jedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Szkoda Richa. Jako jeden z nielicznych wprost mówił z czym to się je i jak to w rzeczywistości wygląda. Specyficzny człowiek ale z pewnością wniósł trochę do kulturystyki i otworzył oczy kilku osobom. Mimo,że jestem przeciwnikiem wbijania apteki w siebie to śmierć Richa jednak jest smutnym wydarzeniem w "branży". Jego filmy,sposób zachowania wprowadzały w ten amerykański świat pogoni za wielką, napompowaną masą co na szczęście przechodzi powoli i zaczyna się era atletycznej budowy. Rich z pewnością będzie długo wspominaną postacią dążącą do celu za wszelką cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Jego filmy,sposób zachowania wprowadzały w ten amerykański świat pogoni za wielką, napompowaną masą co na szczęście przechodzi powoli i zaczyna się era atletycznej budowy.Eeee... nie powiedziałbym.Są co prawda konkurencje w kategoriach kulturystyka klasyczna, men's physique itp., ale profesjonalna kulturystyka cały czas rozwija się w kierunku absurdalnie wielkiej masy. Phil Heath, Kai Greene, Roelly Winklaar, Jay Cutler i kilkunastu innych ze światowego topu wyglądają jak mutanty. Bez 120-130 kg wagi startowej przy średnim wzroście poniżej 180 cm nie ma czego szukać na mr. Olympia. Ci goście są właściwie kwadratowi, a poza sezonem chyba nie są w stanie sami zawiązać sobie butów. W USA nadal jest zapotrzebowanie na widowiska z udziałem tego typu osobników. Inna sprawa, że tylko do oglądania (jeśli ktoś jest zainteresowany), bo do naśladowania zdecydowanie niewskazane. Grozi efektami, jak w linkach powyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Biorąc pod uwagę dawki jakie wbijał Rich to i tak dożył poważnego wieku, jakkolwiek absurdalnie by to nie brzmiało - 46 lat. Niestety, to nie mogło się inaczej skończyć. Nie dalej jak rok temu czytałem jakiś wywiad z nim, w którym mówił, że zdaje sobie sprawę z tego, iż prawdopodobnie umrze młodo ale taką drogę wybrał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Swoją drogą jestem zaskoczony jego wiekiem. Gość miał tylko 46 lat, a wyglądał na ponad pięćdziesiąt. Pomijając wiadra sterydów i narkotyki, przez te tatuaże i botoks na twarzy zrobił z siebie straszydło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Jak większość ekipy 5% nutrition był naszpikowany syntholem. Hormony,SAA i peptydy juz nie wystarczały. Nie jestem zwolennikiem takich hodowli ale był chociaż szczery i miło się go słuchało .. 25lat wbijania plus dragi zrobiły swoje. Przestroga dla milionów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Nigdy tego nie zrozumiem. Parcia na sławę. Sylwetka atlety to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Parcie na sławę i kasę...to wielki rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 My tu o mutanatach, a zmarl Adaś Wójcik, mój bóg koszykówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 My tu o mutanatach, a zmarl Adaś Wójcik, mój bóg koszykówki.Też się dzisiaj dowiedziałem.Wielki żal i szczerze mówiąc jestem w szoku.Nawet o Jego chorobie nie wiedziałem.Taka refleksja odnośnie Adama-w czasach obecnej NBA,wysokich i mobilnych,dobrze rzucających czwórek mógł być naprawdę kimś.Ciężko zebrać myśli,dla mnie jeśli chodzi o polskich graczy też był idolem.Ale to i tak chyba nie temat na ten wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 To ja tez się pochwale,przez dwa lata zredukowałem 50 kg. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Gruuuubo. Gratulacje.Bez wspomagaczy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Naturalnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Dobra robota.Jesteś rodakiem Roberta Burneiki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Dzięki,tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 No stary, pełen szacun.Ja ku....a 10 nie potrafię zrzucić ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 pingvinas brawo opisz krotko jak to zrobiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Ja z 95 zjechałem do 79kg.Od razu jak sie żoną rozstałem w miesiąc.Troszeczkę jej koleżanki pomogły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Krotko,zacząłem od 3000 kalorii skoczyłem na 1500 kalorii. 0 śmieciowego jedzenia,na początku zbilansowana dieta,na koniec Carb Nite dieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Ile ćwiczeń do tego dorzuciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Ćwiczę 4 razy w tygodniu na siłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 jescze raz brawo samo zaparacia ja z 135kg zjechalem na 105kg a teraz coraz cezej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi