siatkaz Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 No właśnie i ja różne teorie już czytałem i jedne często wykluczały drugie. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Godski bez zdjęcia nikt Ci konkretnie nie pomoże, bo dla innego brak brzucha to brzuch który nie odstaje,a dla innego krata i zyły. Wszystko zależy raczej jak to wygląda, wtedy można coś powiedzieć, bo z opisu nie wynika nic, i te rady mogą nie wystarczyć. Rada z dużymi weglami moim zdaniem kiepska, jestem laikiem ale moim zdaniem przy takiej diecie jak masz teraz, wieksze wegle za chwilę tak wybiją Ci cukier ze sie zalejesz jak prosiak. No chyba ze chcesz kończyć "mase" z 30% tłuszczem na sobie, to wtedy ładuj Znalezione w necie .Prawie 50 lat, waga 80 kg, wzrost 186 cm, 84 cm w pasie. Czasem browar lub chałwa czy też pączek.Ze dwa kg by się przydały, nie więcej bo po cholerę w tym wieku niepotrzebnie obciążać nogi i kręgosłup. Cel - ze 2,3 kg w górę, ciut lepszy brzuch i bicki. Siła + żyły oczywiście bez żadnych sterydów i innych zastrzyków. Edytowane 13 Marca 2019 przez godski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Masz dość niski poziom BF. Zacznij budować mięśnie brzucha, wrzuć kreatyne, podbij węglowodany okolotreningowo i oczywiście trening siłowy który jest podstawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) Masz dość niski poziom BF. Zacznij budować mięśnie brzucha, wrzuć kreatyne, podbij węglowodany okolotreningowo i oczywiście trening siłowy który jest podstawąMam za dużo tłuszczu ???Czyli w skrócie więcej węgli, kreatyna i trening siłowy. Edytowane 14 Marca 2019 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Godski , nie. Wg mnie jest bardzo dobrze. Przy tak niskim poziomie widać każdy zbudowany kilogram masy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Godski , nie. Wg mnie jest bardzo dobrze. Przy tak niskim poziomie widać każdy zbudowany kilogram masy.Rozumiem. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Siema. Moim zdaniem masz wysoki BF. Wiem wiem, zaraz mnie zjada, ale taka prawda. Piwko i paczki sa niepotrzebne, ciezko sie ograniczyc ale fasz rade, jak Ci zalezy. Wiek nie robi tutaj roznicy, nie takich widzialem. Zrob badania, sprawdz czy wszytsko w organizmie jest okej. Jesli nie, najpierw doprowadz wszytsko do ladu, a potem forma. Zadnych wegli nie podbijaj, cukier Ci wywali i Cie zaleje. Najpierw resukcja do serio niskiego BF, bedzie ciezko ale warto. Optycznie sie zwiekszysz, kondycja Ci skoczy w gore. Potem bedziesz mega reagowal na jedzenie i bedzie szla dobra masa, bo cukier bedzie nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Masz dość niski poziom BF. Zacznij budować mięśnie brzucha, wrzuć kreatyne, podbij węglowodany okolotreningowo i oczywiście trening siłowy który jest podstawą Siema. Moim zdaniem masz wysoki BF. Wiem wiem, zaraz mnie zjada, ale taka prawda. Piwko i paczki sa niepotrzebne, ciezko sie ograniczyc ale fasz rade, jak Ci zalezy. Wiek nie robi tutaj roznicy, nie takich widzialem. Zrob badania, sprawdz czy wszytsko w organizmie jest okej. Jesli nie, najpierw doprowadz wszytsko do ladu, a potem forma. Zadnych wegli nie podbijaj, cukier Ci wywali i Cie zaleje. Najpierw resukcja do serio niskiego BF, bedzie ciezko ale warto. Optycznie sie zwiekszysz, kondycja Ci skoczy w gore. Potem bedziesz mega reagowal na jedzenie i bedzie szla dobra masa, bo cukier bedzie nisko.To wreszcie niski czy wysoki ? Dwie sprzeczne opinie.Ja tam u siebie nie znajduje tłuszczu. Wszędzie twardo czyli mięśnie, kości i żyły. Badania super, zero problemów. Piwo i czasem pączek zostaje, nie mam aż takiego parcia abym musiał to odstawiać. Edytowane 16 Marca 2019 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Śmiało masa,żaden nie jest wysoki BF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Wobler130, gdzie Ty tam widzisz wysoki poziom BF? Nie porównuj naturalnego gościa po 40tce z chemicznymi sylwetkami po 4%..i to tylko do sesji czy zawodów, tak niski poziom utrzymuje się niedługo lub na czas "on"???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Siema. Dobra, jak już mówiłem tak, moim zdaniem bf jest wysoki. Jak sie chce budować madrze i bez problemów zdrowotnych to trzeba dobrego podejścia. Jak mówiłem, wiek tu nie ma raczej znaczenia, i nie porównuje do jakichkolwiek zawodów, bo z tego co wiem to kolega nie chce robić formy pod scene. Podtrzymuje to co napisałem, dodasz wegli, cukier skoczy i Cie zaleje. Zredukuj do faktycznie niskiego bf, potem dodasz wegli, forma bedzie mega na plus, bedziesz miał zyły i dobra jakość mieśnia. Plusem przy tym bedzie to ze cukier bedzie nisko, na masie sie tak nie zalejesz, wymiary beda na plus, a twoja np. trzustka nie bedzie wykończona. Wklejam zdjęcia na masie i redukcji, też w sumie miałem "niski" bf. Przez redukcje troszkę dołożyłem mieśnia, i zgubiłem dużo tłuszczu, widzisz jak zmieniła sie sylwetka na plus. U Ciebie bedzie podobnie, każdy organizm w jakimś stopniu jest do siebie podobny. Dobrym treningiem, i przemyślanym jedzeniem można serio dużo. Ale zaznaczam, mój staż to lekko ponad 2 lata, jestem młody, i do tego laik, kto by tam patrzył na moje zdanie . Zdjęcia z neta oczywiście haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Andrzej pamiętając Twoje przyzwyczajenia w Szwecji jak brałeś z pokarmów 6 browarów i jednemu snikersa na cały dzień łowienia ???? to jest git. Moim zdaniem będą z Ciebie ludzie,i idziesz w dobrą stronę.bez robienia z siebie kwadrata regularnie codziennie brzuszki, racjonalne jedzenie i miesa przybedzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 On niema wysokiego BF tylko mięsa dołożyć troszeczkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Ok ja sie poddaje haha. Życzę duzo zdrówka, i powiedzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Godski zrób zdjęcie w dobrym oświetleniu to wobler130 zmieni zdanie. To polowa sukcesu sesji zdjęciowych. Skosy na wierzchu, biceps podciety, z tego co pamietam nie trenuje siłowo. Takze jak zacznie dźwigać zwiększy nabicie i gęstość. Zakładając ze trzustka zdrowa, dkaczego ma mu wywalić cukier przy stopniowym podbiciu WW? To nie cukier zalewa tylko wegle i powstały glikogen wiążą wodę. Z tego co pamietam 1gr glikogenu wiaze 3gr wody... wobler130, sa ludzie z cukrzycą chudzi jak patyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Nie musze zmieniac zadnego zdania, to nie ja mam byc zadowolony z sylwetki tylko jej wlasciciel haha. Ok teraz trzustka zdrowa, ale przy koncu masy gdzie wegli bedzie mega duzo, zacznie nie wyrabiac. Cukrzycy sa szczupli bo biora insuline i obnizaja tym cukier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) Spokojnie Panowie.Wyciągam wnioski i dziękuje za porady.Oprócz planków , wioślarza i francuskich pompek wjeżdzają hantle i sztangi. I Karate Kyokushin za chwilę, czas wrócić do źródeł . Organizm zdrowy, nic nie nawala. Edytowane 17 Marca 2019 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Kreatyna,- to działa , przynajmniej na mnie....Byłem dość sceptyczny jak chodzi o ten suplement ale muszę powiedzieć, że - pominąłem fazę tzw ładowania gdyż nie znalazłem dla niej żadnego logicznego uzasadnienia w fizjologi ludzkiej i po ok dwóch 4 dniowych cyklach w jakich trenuję, trzeci cykl bardzo mnie zdumiał. Faktycznie trening skrócił się o jakieś +- 15 min.Krótsze przerwy i odczuwalne mniejsze zmęczenie bardzo mi się podobają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Kreatyna działa , to jeden z lepiej działających legalnych specyfików. Tylko Arku trening ma się nie skracać tylko jego intensywność wzrastać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Tak jest jak piszesz Szymon, tylko ja to niefortunnie ująłem. Powinno być tak, że zastosowaniu kreatyny znacząco wzrosła intensywność mojego treningu i skróceniu uległy przerwy. Czas poświęcony na trening skrócił się do ok 75 min 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Fajnie czuć ją przy zrywach podczas interwałów, np. Na bieżni. Wtedy atp idzie w ruch. Co do suplementów z naukowo stwierdzonym działaniem,wystarczy kreatyna i odżywka białkowa. Dorzuciłbym jeszcze prekursory NO jak cytrulina, arginina, beta alanina lub mixy w postaci tzw."przedtreningowek". Choć zwykła kawa zdrowsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Patu, jakąś konkretną firmę polecisz jeśli chodzi o monohydrat i białko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Mi w tym wątku polecono białko:Biotech usa iso whey zero.Smak waniliowy mega dobry.Dobrze tolerowany, smaczny, żadnych problemów po tym. Zdecydowanie godny polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Ja od pewnego czasu stosuję najtańsze bezsmakowe WPC80 od KFD. Mieszam to z zimnym mlekiem bez laktozy z Biedry i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Monohydrat to monohydrat, nie warto przepłacać za markę. Dobry jest z Universala, brałem Olimp a teraz allnutrition ( gratis do białka). Dobrze żeby był mesh, czyli mocno rozdrobniony w puder. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi