Kacper.K Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 A jak powrót po diecie tłuszczowej? Powrót na normalną, zrównoważoną dietę, w której jest nomen omen sporo węgli nie spowoduje zalania? Mówię o sytuacji gdy bilans kaloryczny będzie mniej więcej zerowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 A jak powrót po diecie tłuszczowej? Powrót na normalną, zrównoważoną dietę, w której jest nomen omen sporo węgli nie spowoduje zalania? Mówię o sytuacji gdy bilans kaloryczny będzie mniej więcej zerowy.Nawet lekkie ruszenie ekstremalnej niskotłuszczowej spowoduje "zalanie". Autopsja. Jeszcze trochę na tej kotezie potrzyma i tak jak na low-carb przyjdzie coś w rodzaju załamania. Będzie to samo. Nie ma bata. to są diety na termin, pod cel, nie do trzymania na długo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 (edytowane) Wszystko fajnie ale keto nie jest dla wszystkich ... Ja akurat że względów zdrowotnych w ketoze nie za bardzo Trzymam miche bardziej zbilansowana W moim przypadku 2 gr białka na kilogram 1 gram tłuszczu i reszta to Wegle Na chwilę obecną ok 2700 kalorii Od stycznia Do końca kwietnia zlecialem 18 kg że 108 Na 90 kg Ostatni miesiąc to już staram się wagę utrzymać i tak do Nowego roku Zależy mi na tym żeby nie przytyć i unormowac hormony A za kilka miesięcy znów przyciąć parę kg Edytowane 3 Czerwca 2019 przez Siwy gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Ja decyzję podjąłem... Idę w keto... Z ciekawości... Ale i za głosem żołądka Zobaczymy... Najpierw 30 dni adaptacji... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Warto eksperymentować. To nic w sumie nadzwyczajnego - nie żremy pieczywa, ryżu, makaronów, ziemniaków - tyle i aż tyle Spróbować można, zabić nie zabije ale ostrzegam - pierwsze dni po odstawieniu WW to masakra szczególnie dla mózgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 (edytowane) Tomasz to zapomnij o piwie???? Edytowane 3 Czerwca 2019 przez patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Tomasz to zapomnij o piwieGdzieś mi się obiło na którymś filmiku że można z umiarem... ( zresztą ja mogę się obejść... Jak pije to ewentualnie czasem w sobotę /niedzielę)... Chodzi o cukry tak?? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zawsze zostaje czysta/whisky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zawsze zostaje czysta/whisky To też czyste węgle. Choć teorie w internecie można znaleźć różne na temat zalania od alkoholu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 To też czyste węgle. Choć teorie w internecie można znaleźć różne na temat zalania od alkoholu.Czysty alkohol to nie WW. Nie podnosi poziomu insuliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Czysty alkohol to nie WW. Nie podnosi poziomu insuliny.To ciekawe powiem szczerze - zatem co organizm robi z energią dostarczoną przez czysty alkohol.Chciałbym zrozumieć jak to działa. Alkohol piję w weekend, staram się unikać połączenia z jedzeniem. Czyli przykładowo zjem kolację, odczekam 1,5-2h i dopiero wówczas piję piwo lub drinka. Połączenie wódki/whisky z colą zero - wpływa to na organizm inaczej niż czysta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 No i u mnie koniec eksperymentow Wpadla do nas Marika na winko i chwilke pogadalismy o sprawie, sprawdzila miche, ktora okazala sie ok i zapodala rozwiazanie...Od dwuch dni czuje sie doskonale po miksie silowego treningu i kardio Co okazalo sie rozwiazaniem? Citrulline Malate na 30 min przed treningiem, litr wody z sola i nie musze pic az do konca treningu za to w przerwie musze sie odlac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Arek spróbuj połączenia argininy cytruliny i beta-alaniny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Dodałbym jeszcze filiżankę espresso - sam tak robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Dzieki Patryk, jak sama cytrulina przestanie dzaialac to moze siegne dalej.Generalnie jednak chce jak najmniej i tylko niezbedne suple stosowac i z czasem tzn z utrwaleniem formy/sylwetki jaka sobie zalozylem za cel, odejsc calkowicie od nich, dostosowujac miche i intensywnosc treningow tak by ten efekt utrzymac i nic wiecej. Fajnie byc sprawnym i nie roztytym dziadkiem Dzieki Jacku ,- kaw to ja dzienie z 6-7 wypijam takze kofeiny pewnie mam dosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 I jak tam, ktoś wszedł na dietę ketogeniczną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Ja jestem od czasu kiedy pytałem.... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 I jak samopoczucie i efekty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 I jak samopoczucie i efekty?Samopoczucie super... Nie mam wogole ochoty na cukier... Do wegli mnie nie ciągnie... Jest dobrze.. parę kg spadło... Teraz zaczynam urlop więc i pewnie alkohol jakiś będzie... życie ale po powrocie z wakacji wracam do ciężarów i biegania/roweru. Bo teraz aktywność mi spadła (za gorąco dla mnie) Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Spróbuj cardio zaraz po przebudzeniu . Tak radze sobie w gorące dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 (edytowane) Po piątkowym "Murph" hero wod, dzisiaj mam problem z poruszaniem się...https://wodwell.com/wod/murph/Nawet w tych 58 minutach się zmieściłem ???? Edytowane 7 Lipca 2019 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Po piątkowym "Murph" hero wod, dzisiaj mam problem z poruszaniem się...https://wodwell.com/wod/murph/Nawet w tych 58 minutach się zmieściłem Mój to 40:47. Rób co tydzień. Po pół roku czyli 25 tygodni zejdziesz na 40 minut. Życzę powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 (edytowane) Mój to 40:47. Rób co tydzień. Po pół roku czyli 25 tygodni zejdziesz na 40 minut. Życzę powodzenia.Proooooszę Cię... Przecież to wariactwo jakieś jest. Jeszcze dzisiaj mnie cycki bolą ???? Edytowane 8 Lipca 2019 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 (edytowane) Czy czysta Arginina w proszku np. OstroVit jest potwornie gorzka i ma smak zepsutego mięsa czy jest z nią coś nie tak?Z czym to mieszać? Z mlekiem bez laktozy smakuje potwornie.Następnym razem pewnie kapsułki kupię. Edit: Już wiem bo dzwoniłem do producenta - następnym razem kapsułki. Edytowane 12 Lipca 2019 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r.t. Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Daruj sobie ten Ostrovit, ja jakoś nie mam przekonania - a raczej przekonany jestem, że płacisz za placebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi