SlawekNikt Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Ja wiem, że tu specjalistów nie brakuje z różnych dziedzin, ale czy możecie panowie odrobinkę jaśniej pisać o co chodzi ? Czy na priv trzeba zapytać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Jak bym siebie widział , czytam i nic nie rozumiem. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Mowa o dopingu w przypadku kolegi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Mowa o dopingu w przypadku kolegi...I wszystko jasne ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Doping, to dużo za dużo powiedziane ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Insa to najsilniejszy hormon anaboliczny..potrafiący zabić ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) Mowa o dopingu w przypadku kolegi...To ja odpadam z tematu, to nie dla mnie. Wolę mieć mniejsze muły ale naturalnie. Edytowane 6 Listopada 2019 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Jak większość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) A Ty Patu? Odpadasz z tematu? I może warto go zakończyć bo widze te złe emocje ???? Zreszta szkodzić może długa insa, krotka w moim przypadku robi za drugą trzustkę, co dla oryginalnej jest zdrowsze, bo na takich węglach mogła by się po prostu wypalić, a wtedy cukrzyca gotowa. Edytowane 6 Listopada 2019 przez wobler130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Ja jestem oczytany w kwestii dietetyki , suplementacji i substancji zakazanych ponieważ bardzo lubię temat. Niestety zdrowie i gospodarka hormonalna ważniejsza i trenuje naturalnie. Wolniej, zdrowiej do celu..na scenę się nie szykuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Dlatego od razu zapytałem bo nie znam osoby naturalnej wrzucajacej dziennie 600gr węglowodanów. A jak antagoniczny GH? Nie leci w dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Ja jestem oczytany w kwestii dietetyki , suplementacji i substancji zakazanych ponieważ bardzo lubię temat. Niestety zdrowie i gospodarka hormonalna ważniejsza i trenuje naturalnie. Wolniej, zdrowiej do celu..na scenę się nie szykuje. To napisz proszę w sensownym skrócie czego należy się wystrzegać, a co można nawet podwoić aby budować mięśnie w procesie bardzo długofalowym czyli naturalnie i bez wspomagania. Na pewno wielu forumowiczów chętnie poczyta i być może skorzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Dodatni bilans energetyczny, odpowiedni trening,czysta dieta, suplementacja i niedoceniana regeneracja.To naprawdę temat rzeka, dużo zależy od sylwetki zaczynającego i jego genetyki ,w tym poziomu hormonów itp. z suplementów mających jakieś działanie anaboliczne to kreatyna i białko, reszta między bajki ( no chyba że nie jesteś w stanie wrzucić z pożywienia węglowodanów to dodatkowo carbo lub vitargo). Ja dorzucam jeszcze cynk ( zincas forte), magneb6 forte,vit.c i d i okresowo gdy jestem przemęczony i zestresowany ashwagande. Wszystkie mają jakiś pośredni wpływ na utrzymaniem prawidłowego poziomu testosteronu i obniżeniu niszczącego nadmiaru poziomu kortyzolu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Białko też zbędne gdy jesteś w stanie z pożywienia wrzucić ok.2gr na kg masy ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Białko też zbędne gdy jesteś w stanie z pożywienia wrzucić ok.2gr na kg masy ciała. Chodzi o to aby nie lać w siebie dodatkowego białka jeśli daje go organizmowi z pożywienia jak rozumiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Dokładnie. Obciąża niepotrzebnie nerki. Przedział 1.5-2gr max dla naturala. Powyżej dla zbombardowanych dupsk???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Raczej wszystko okej, po za tym biorę mk677. Kawał wiedzy masz Patu, naprawdę gratuluje, jako 20stolatek trochę wymiekam haha. Plus piękne bolki łowiss, też zacząłem w tym roku ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Lowienie takich bolkow obniza zancznie poziom kortyzolu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Taka uwaga ogólna.Mnie tam się wydaje że aby dobrze wyglądać w wieku 40-50 lat to tylko natural. Żadnego koksu.Ale są ludzie którym na tym nie zależy albo też dla nich to tak odległa perspektywa że nic sobie z niej nie robią.Widziałem już takich co wpieprzali wszystko to co się dało a w wieku 30-35 lat rozstępy jak cholera, brzuszysko i problemy zdrowotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 A ja widziałem całkiem ludzi odwrotnych. Nie daj sobie wmówić że zostają tylko luźne worki po mięśniach haha. Sam napisałeś że wpieprzali wszytsko co się dało, więc i potem były tego skutki. Więcej nie znaczy lepiej czasami. Co do Bolków, mi tam brania z powierzchni kortyzol windowaly ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 20 lat i na towarze???????????? zastanów się zanim będzie za późno. Za 20 lat nie będzie już tak wesoło. Mam kolegów którzy 20 lat temu zaczynali od metanabolu i pochodnych testosteronu, oraz nandrolonu.. poblokowane po kuracjach ukl.hormonalne, zero diagnostyki... teraz ich libida równe zeru a sylwetek nie chciałbyś zobaczyć...ja mam 41, w miarę wyglądam a libido, wydolność i samopoczucie ????????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 W USA modne jest TRT..u nas też coraz bardziej ale to ostateczność na którą najczęściej idą Ci których poziom testosteronu przez lata był 3 razy ponad skalę ????..lub z niedoborami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Spokojnie, zapewniam Cię że to wszystko mocniejsza profilaktyka, i już z dnia na dzień wszystko odkładałem w ramach testow, i było jak najbardziej okej. Wszystko co stosuje to jeszcze nie "bomba" ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 No to jak zaczynasz od insy to nie mam pytań...to już środek dla Profi. Z dnia na dzień może odlozysz ale okres półtrwania środków to nawet kilka tygodni nie wspominając o powrocie układu hormonalnego do równowagi. PCT to nie wzięcie aspiryny i wszystko gotowe. Radzę uważać ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Prawda jest taka że młodzież wyznaje zasadę szybko do celu..bez konsekwencji, powikłań. Kolega wbiją to i ja. U mnie w klubie 90%mlodych bierze koks, niektórzy bez przerwy.jak pytam o dietę i badania to patrzą jak na idiotę. Potem mega retencja, popuchniete mordy od estrogenów,ginekomastia i wrzody na skórze...latem zabawa i wszystko w pizdu ????????. I od nowa. Za 10lat panowie będą płakać a ich kobiety jeszcze bardziej... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi