Skocz do zawartości

Kulturystyka, fitness, sporty siłowe i sylwetkowe...

patu

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem po 2tygodniach brania MK677, jak ma ktoś problemy z apetytem np. na końcu masy, bardzo polecam, rusza już od pierwszego dnia, a ssanie się ma jak na końcu redukcji. Aktualnie wlansie kończę masę wspierając się tym, przedłużyło mi to ten okres o te dwa tygodnie. To tak w ramach ciekawostki. Co to jest itp, wszytsko jest na necie

Ja to chciałbym cos na hamowanie apetytu, bo czy ćwiczę czy nie "zjadłbym konia z kopytami" :)

• Like 1

Ja na redukcji pale, skutecznie zabija apetyt. Po za tym duzo warzyw w posiłkach, dużo wody. Z paleniem jest haczyk że potem musisz rzucić, więc musisz mieć silną wolę

@wobler130 Twoje metody treningu są, delikatnie mówiąc, dziwne...

Faktycznie, truć się aby nie jeść. Wybacz ale według mnie to chore.

Hah no tak, pogadajcie z zawodowcami co robią czasami ze sobą. Metody może i dziwne, ale skuteczne i na efekty nie narzekam, jak co niektórzy co jada na tych "nie dziwnych" metodach .

Niech zawodowcy sobie robią co chcą, mogą mieć raka płuc i sterydy widoczne pod skórą tylko co z tego? Nie do tego pewnie większość z nas dąży .

W efekty nie wątpię ale nie za wszelką cenę. Na zawody się nie wybieramy.

Nie daj sobie wmówić że coś jest jakieś dziedziczne, genetyczne czy coś takiego. Ja dziedzicznie powinienem być bardzo suchym gościem a nie jestem. Badania, dobry trener, i da się na bank to ogarnąć. Więcej motywacji chłopie! ????

Totalna nieprawda...genetyka. Jednemu przyjdzie łatwiej innemu ciężej ( ekto,Endo,Mezo)..Ale wszystko,no prawie można zrobić

• Like 1

No Wy może nie ale na forum jest trochę więcej ludzi hah. Jak wspominałem szanuje za formy, w tym wieku dobrze wyglądać to naprawdę coś, ja wasze metody chwale, czasami coś przemilcze. Wy natomiast moje krytykujecie jak możecie, a stwierdzenia "droga na skróty" bawi mnie do łez, koniec końców uprawiamy ten sam sport Panowie, i jakaś zła krew nie jest potrzeba, każdy swoją droge już wybrał. Mnie niektóre stwierdzenia tutaj że "aaa w weekend podjem i coś wypije" też śmieszą, bo u mnie na takie coś nie ma miejsca. Co do genow, jasne że tak, chciaz czystych mezo itp nie ma praktycznie wcale, to są ludzie z predyspozycjami i bez. Chodziło mi o to że kazdy może zrobić dobrą formę na skalę swoich możliwości, nie ma że się nie da.

Hah temat zdążył się już chyba zmienić. Ile lat to myślę że nie takie istotne. Patu, szanuje Cię za to jak dobrym wędkarzem jesteś, ale w tym temacie nie tylko Ty masz jakieś tam pojęcie hah, oczywiście nie ubliżając, bo ja grzeczny chlopak jestem. Naturale mogli by się prowadzić moimi schematami i efekt byłby bardzo podobny. Myślę że nie ma potrzeby żeby więcej mówić z mojej strony, chyba że ktoś wywoła do tablicy. Niech moc będzie z Wami!

Hah temat zdążył się już chyba zmienić. Ile lat to myślę że nie takie istotne. Patu, szanuje Cię za to jak dobrym wędkarzem jesteś, ale w tym temacie nie tylko Ty masz jakieś tam pojęcie hah, oczywiście nie ubliżając, bo ja grzeczny chlopak jestem. Naturale mogli by się prowadzić moimi schematami i efekt byłby bardzo podobny. Myślę że nie ma potrzeby żeby więcej mówić z mojej strony, chyba że ktoś wywoła do tablicy. Niech moc będzie z Wami!

To ja znam człowieka co pójdzie Twoimi śladami bez żadnej chemii bo jak ze 20 lat temu kupił kreatynę to mu zgrudziała gdyż o niej zapomniał :D

Facet starszawy czyli 40 +, 178 cm. i 77 kilogramów. Zapodaj pan plan treningowy dla człowieka co ma na to czas raz w tygodniu.

I coby nie było: on wie co to sztanga i atlas i raczej sobie krzywdy hantlami nie zrobi :lol:

Aaa i edytka. Przeca syćkie wątki są tu na poziomie B)

Edytowane przez Sławek Nikt

Nie napisałem że same,ale robią bardzo dużo szczeholnie w świadomych rękach....utrzymujesz stan anaboliczny, nie znasz pojęcia katabolizmu, lepsza przyswajalność węglowodanów ( przy insulinie to max), białek, lepsze nabicie, retencja mięśni, więcej glikogenu. Przy HG i prekursorach praktycznie brak podlania, o niebo lepsza regeneracja, przyrost siły i beztłuszczowej masy. Po metanabolu wyrzut dopaminy...mam jeszcze wymieniać. Panowie, nie ma co się oszukiwać ...

Dieta i trening to podstawa, wchodzić na cykl nie trzymajsc jej świadomie to jak kupić Stellę i scV ucząc się rzucać..????????

• Like 3

• 5 miesięcy temu...