patu Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Bo trening siłowy to forma interwału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 To samo typowe krótkie interwały, nie palą kalorii ale pobudzają metabolizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Wg Ciebie krótkie to ile? Za dlugie wywalają kortyzol ( mowa o interwałach po treningu siłowym). Przy cardio na za wysokiej intensywności jest podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 (edytowane) Moim zdaniem palą kalorie bo robisz wydatek energetyczny z wyzsza intensywnością w krótszym czasie z peak'ami tetna wchodząc w dług tlenowy. Co innego spalanie fatu podczas jednego i drugiego i poziom katabolizmu...opinie i badania są podzielone Edytowane 14 Lutego 2018 przez patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Krótkie to nawet 5min do 25 max. Interwały palą glikogen szybko i warto go mieć przed nimi. Interwały w dni bez siłowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Chlopaki pogadajcie sobie jeszcze, Wasza rozmowa dużo informacji wnosi do wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Powoli powoli ale skutecznie. Zdaje się że miałem coś ok 78,5 kg????Teraz waga skacze 71 - 72 kg.Brzuch jakby mniejszy, boczki mniej widoczne. Posiłki białkowo-tłuszczowe.Pieczywa ziemniaków praktycznie nie tykam. Wielki Post więc i alko sobie odmówiłem - o dziwo z powodzeniem! Uzupełniam białko polecone przez kolegę parę stron wcześniej z biotech usa - wanilia mega smaczna.Nie zawsze mam czas zjeść - strzelam białko i mięśni chyba nie palę.... przynajmniej nie widać ubytku a na siłce daję radę. \\ Dzięki za info i wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Panowie Was też bawi jak te wszystkie fit ludki odmawiają sobie serniczka babci, bo przecież siłownia i nie wolno? Zdania na internetach są w tym podzielone, ciekawe jak Wy to widzicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Panowie Was też bawi jak te wszystkie fit ludki odmawiają sobie serniczka babci, bo przecież siłownia i nie wolno? Zdania na internetach są w tym podzielone, ciekawe jak Wy to widzicie Ja w święta wcinam prawie wszystko,nie ma co przesadzać bo raczej mało kto z nas naprawdę szykuje się do zawodów,nie wyobrażam sobie siedzieć w święta na pojemnikach z żarciem. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Panowie Was też bawi jak te wszystkie fit ludki odmawiają sobie serniczka babci, bo przecież siłownia i nie wolno? Zdania na internetach są w tym podzielone, ciekawe jak Wy to widzicie Niektórzy mają taką przemianę materii, że mogą sobie bezkarnie pozwolić na chwilę zapomnienia nie tylko od święta, ale nawet raz czy dwa razy w tygodniu. Oczywiście z umiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Niektórzy mają taką przemianę materii, że mogą sobie bezkarnie pozwolić na chwilę zapomnienia nie tylko od święta, ale nawet raz czy dwa razy w tygodniu. Oczywiście z umiarem.Czy ja wiem, ja tam umiaru nie mam, codziennie coś takiego jem, a krata na brzuchu cały rok. I nie, nie jestem 60kg gimnazjalistą haha, chociaż jakoś specjalnie duży też nie jestem. Teraz gwiazdy insta czy FB zaczynają pokazywać, ze bez sensu jest trzymać michę 100% jeśli nie robisz tego zawodowo. To mega dobry kierunek moim zdaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Panowie Was też bawi jak te wszystkie fit ludki odmawiają sobie serniczka babci, bo przecież siłownia i nie wolno? Zdania na internetach są w tym podzielone, ciekawe jak Wy to widzicie Wiele zależy od samego podejścia do tego wszystkiego. Jeżeli ktoś to robi rekreacyjnie, nie zawodowo to żaden serniczek czy coś innego ze świątecznego stołu nikomu zaszkodzić nie powinno, może wręcz zachęcić-zmotywować do większego wysiłku, żeby to spalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Inna sprawą jest że jak nie było formy przed świętami to same święta nie zaszkodzą [emoji23]???????????????? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Przez dwa dni świąt nie przytyjesz,tylko podleje ci wodą.3-4 dni i wróci wszystko do normy.A nawet lepiej,bo rozpędzisz metabolizm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zawsze można Święta potraktować jako dłuższy cheat day 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Albo Carb loading .gwiazdom yt czy insta nie ufajcie. Większość nie jest naturalna choć za takich się podaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Jak ktoś już trafnie powiedział - nie można być niewolnikiem własnego ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 A ja wczoraj ładowałem tłuszczami i nawet schudłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 To czy ktoś jest naturalem czy nie, mało ma tu do znaczenia. Ludzie na bombie nie raz muszą nawet lepiej trzymać michę niż naturale. A co do YT czy insta, sa osoby które pokazują jak jest na serio, np. człowiek który od zawsze mnie inspirował, i jego sylwetka jest moim niedoścignionym wzorem, a mianowicie Tomasz Marzec. Jego insta akurat nie kłamie, i warto poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 To czy ktoś jest naturalem czy nie, mało ma tu do znaczenia. Ludzie na bombie nie raz muszą nawet lepiej trzymać michę niż naturale....taaaa????????????????. Szczególnie na środkach lipoaktywnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 A co do YT czy insta, sa osoby które pokazują jak jest na serio, np. człowiek który od zawsze mnie inspirował, i jego sylwetka jest moim niedoścignionym wzorem, a mianowicie Tomasz Marzec. Jego insta akurat nie kłamie, i warto poczytać ...tak jak Bilczynskiego na YT. Mądrze gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) wobler130 - pokaż się bo dużo "gadasz" i same bzdurki;) o jakiś ludkach i sernikach z kartą na brzuchu;) Jak postawisz sobie jakiś cel sylwetkowy to trzeba kontrolować plan żywieniowy. Jeżeli przesadzamy z oszukanymi posiłkami i nadmiarem kcl to po naładowaniu mięśni reszta idzie w energię zapasową a nie wodę. 2-4 posiłki pilnowane ilościowo to dobra opcja. Nie trzeba jeść co 3 godziny 6-7 i nie powinno! To wszystko jest dla ludzi świadomych, chcących to zrozumieć a nie wzorujących się na "chemicznych ludkach". Przede wszystkim rozsądek, zdrowie i praktyka i przy okazji możemy kształtować sylwetkę jak chcemy do pewnej granicy naturalnej. Jakieś pytania? Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez PILOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 wobler130 - pokaż się bo dużo "gadasz" i same bzdurki;) o jakiś ludkach i sernikach z kartą na brzuchu;) Jak postawisz sobie jakiś cel sylwetkowy to trzeba kontrolować plan żywieniowy. Jeżeli przesadzamy z oszukanymi posiłkami i nadmiarem kcl to po naładowaniu mięśni reszta idzie w energię zapasową a nie wodę. 2-4 posiłki pilnowane ilościowo to dobra opcja. Nie trzeba jeść co 3 godziny 6-7 i nie powinno! To wszystko jest dla ludzi świadomych, chcących to zrozumieć a nie wzorujących się na "chemicznych ludkach". Przede wszystkim rozsądek, zdrowie i praktyka i przy okazji możemy kształtować sylwetkę jak chcemy do pewnej granicy naturalnej. Jakieś pytania?Bo siłownia to wbrew opinii nie miejsce dla idiotów.ps.nikogo tu nie mam zamiaru obrazić. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Jak najbardziej - dla świadomych i rozsądnych - zdrowie - nie tylko muskulatura i chaotyczne odchudzanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_69 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Panowie mam pytanie czy osoba z wada tgz okrągłych pleców czyli inaczej prostym kręgosłupem bez naturalnych wygięć może ćwiczyć na siłowni czy tylko rehabilitacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi