wobler130 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Barki to prawdziwa zmora, raz coś strzeli i niestety już zostaje z Tobą do końca. Okropieństwo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Barki to prawdziwa zmora, raz coś strzeli i niestety już zostaje z Tobą do końca. Okropieństwo Wiem, gdyż sam mam z tym problem jak i większość moich znajomych (błędy przy rozgrzewce lub jej brak).Można się jeszcze posiłkować takim specyfikiem jak Artro Protect (chondroityna plus glukozamina), pierwsze efekty po około dwóch tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Jak sobie radzicie w czasie gdy siłownie są zamknięte?Ćwiczenia w domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) Kółko gimnastyczne (rekord 61 ), dwa hantle po 17 kg, brzuszki i jest moc. Do tego rozciąganie i rower. Ja mam łatwiej bo na siłownię rzadko zaglądałem przed epidemią, wolę warunki domowe. Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 hantle a ostatnio myślę żeby włączyć kettle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 U mnie ciężko, poręcze i drążek głównie. Nie mam żadnych obciążeń i do pasa podwieszam kotwice 9 kg + baniaki z wodą 5 litrowe. Za chwilę kotwica idzie na wodę i ciężko będzie dymać z tyloma baniakami. Generalnie jak szedłem na siłownię to 1,5-2 godziny zajmował mi terening, w domu nie jestem w stanie zrobić treningu powyżej godziny. Nie chce mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) Ja mam taki lokal konspiracyjny Bez okien. Tylko cztery ściany i drzwi. Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez Krzysiek Rogalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Posiadam ławkę płaską,drążek, poręcze do dipów,hantle,gryf prosty oraz jakieś 150 kg obciążenia.W sumie robię taki trening jak na siłowni,jedynie siady oraz martwe ciągi klasyczne zamieniłem odpowiednio na zercher squaty i rumuński martwy ciąg. A jak Panowie podchodzicie do diety? Liczycie każde ziarenko ryżu czy może staracie się jeść w miarę zdrowo,ale "na oko"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Ja licze makro, ale jak mam na coś ochotę to jem. Czyli takie jakby długie roztrenowanie. Co do treningu, sztanga i 90kg ciężaru musi wystarczyć. Coś tam się człowiek nabije ale niestety o progresie nie ma mowy. Czekam, jak otworzą siłownię to i rytm niego życia wróci ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Raczej nieprędko...ja nie liczę kcal bo z tym BMR to trochę wróżenie. Waga, lustro,obwody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Dzis YouTube "podrzucil mi" film na, którym strongmen z Islandii podniósł w martwym ciągu 501 kg. To jest jakiś fake? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Nie, ostatnio było o tym w TV. Wynik niezły ale chłop to tur po prostu, kaban wielki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 To ten koło z Gry o tron ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Mój rekord w martwym ciągu to 365kg , to z czasów jak grałem w rugby. A teraz z innej beczki , po długiej walce która jeszcze trwa schudłem 30 kg (planuje jeszcze 10 zrzucić tak do 100 kg zjeść) została mi skóra obwisła na brzuchu i udach jest jej coraz więcej , czy ktoś ma jakiś działający sposób oprócz operacyjnego.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Dzis YouTube "podrzucil mi" film na, którym strongmen z Islandii podniósł w martwym ciągu 501 kg. To jest jakiś fake?To Thor, strongman z Islandii. Kawał chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Mój rekord w martwym ciągu to 365kg , to z czasów jak grałem w rugby. A teraz z innej beczki , po długiej walce która jeszcze trwa schudłem 30 kg (planuje jeszcze 10 zrzucić tak do 100 kg zjeść) została mi skóra obwisła na brzuchu i udach jest jej coraz więcej , czy ktoś ma jakiś działający sposób oprócz operacyjnego.???Efekt skinnyfat... Dość częsta sytuacja przy zrzucaniu wagi, szczególnie w pewnym wieku, gdy skóra ma już mniej kolagenu i elastyczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Sprawdziłem. Tak gość grał w Grze o Tron. Nadal nie kumam jak człowiek podniósł pół tony. Swego czasu trochę na siłownie chodziłem, ale 500 kg u nas na wszystkim co było by tyle nie było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 A u mnie od poniedzialku znow mozna bedzie znow zelastwo przerzucac tak wiec koniec z marszobiegami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 (edytowane) Swego czasu trochę na siłownie chodziłem Ja w czasie studiów chodziłem do TKKF na poznańskich Winogradach. Edytowane 7 Maja 2020 przez Krzysiek Rogalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Sprawdziłem. Tak gość grał w Grze o Tron. Nadal nie kumam jak człowiek podniósł pół tony. Swego czasu trochę na siłownie chodziłem, ale 500 kg u nas na wszystkim co było by tyle nie było. Adaś,gość ma ponad 2m i 200 kg wagi ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 A u mnie od poniedzialku znow mozna bedzie znow zelastwo przerzucac tak wiec koniec z marszobiegami Arek,na jakich zasadach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Szczegolow jeszcze nie znam, ale wczoraj w telewizorni podali ze od poniedzialku mozna odwiedzac juz kluby fitnes...Oczywiscie napisze tu co zastalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) Patryk u nas też są kluby, które już trenują ???? ale outdoor... Też chyba ruszę od przyszłego tygodnia ????️♂️https://m.facebook.com/hellsheavencf http://northgymcf.pl/?fbclid=IwAR0EeiMaTUkgONg9-c_Bsb7koj79D7ZJYlHdRTUihObC4PW2RHadkPPquqI Edytowane 8 Maja 2020 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Adaś,gość ma ponad 2m i 200 kg wagi https://fitness.wp.pl/22136,szokujace-slowa-hafthora-bjornssona-jego-rekord-swiata-mogl-byc-jeszcze-lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Patryk u nas też są kluby, które już trenują ???? ale outdoor... Też chyba ruszę od przyszłego tygodnia ????️♂️https://m.facebook.com/hellsheavencf http://northgymcf.pl/?fbclid=IwAR0EeiMaTUkgONg9-c_Bsb7koj79D7ZJYlHdRTUihObC4PW2RHadkPPquqI...ja tam jestem cały czas w treningu ????... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi