Skocz do zawartości

Kulturystyka, fitness, sporty siłowe i sylwetkowe...

patu

Rekomendowane odpowiedzi

Barki to prawdziwa zmora, raz coś strzeli i niestety już zostaje z Tobą do końca. Okropieństwo

Wiem, gdyż sam mam z tym problem jak i większość moich znajomych (błędy przy rozgrzewce lub jej brak).

Można się jeszcze posiłkować takim specyfikiem jak Artro Protect (chondroityna plus glukozamina), pierwsze efekty po około dwóch tygodniach.

U mnie ciężko, poręcze i drążek głównie. Nie mam żadnych obciążeń i do pasa podwieszam kotwice 9 kg + baniaki z wodą 5 litrowe. Za chwilę kotwica idzie na wodę i ciężko będzie dymać z tyloma baniakami.

Generalnie jak szedłem na siłownię to 1,5-2 godziny zajmował mi terening, w domu nie jestem w stanie zrobić treningu powyżej godziny. Nie chce mi się.

Posiadam ławkę płaską,drążek, poręcze do dipów,hantle,gryf prosty oraz jakieś 150 kg obciążenia.W sumie robię taki trening jak na siłowni,jedynie siady oraz martwe ciągi klasyczne zamieniłem odpowiednio na zercher squaty i rumuński martwy ciąg.

A jak Panowie podchodzicie do diety? Liczycie każde ziarenko ryżu czy może staracie się jeść w miarę zdrowo,ale "na oko"? :)

• Like 1

Ja licze makro, ale jak mam na coś ochotę to jem. Czyli takie jakby długie roztrenowanie. Co do treningu, sztanga i 90kg ciężaru musi wystarczyć. Coś tam się człowiek nabije ale niestety o progresie nie ma mowy. Czekam, jak otworzą siłownię to i rytm niego życia wróci ????

• 2 tygodnie później...

Mój rekord w martwym ciągu to 365kg , to z czasów jak grałem w rugby. A teraz z innej beczki , po długiej walce która jeszcze trwa schudłem 30 kg (planuje jeszcze 10 zrzucić tak do 100 kg zjeść) została mi skóra obwisła na brzuchu i udach jest jej coraz więcej , czy ktoś ma jakiś działający sposób oprócz operacyjnego.???

Mój rekord w martwym ciągu to 365kg , to z czasów jak grałem w rugby. A teraz z innej beczki , po długiej walce która jeszcze trwa schudłem 30 kg (planuje jeszcze 10 zrzucić tak do 100 kg zjeść) została mi skóra obwisła na brzuchu i udach jest jej coraz więcej , czy ktoś ma jakiś działający sposób oprócz operacyjnego.???

Efekt skinnyfat... Dość częsta sytuacja przy zrzucaniu wagi, szczególnie w pewnym wieku, gdy skóra ma już mniej kolagenu i elastyczności

Sprawdziłem. Tak gość grał w Grze o Tron. Nadal nie kumam jak człowiek podniósł pół tony. Swego czasu trochę na siłownie chodziłem, ale 500 kg u nas na wszystkim co było by tyle nie było. :)

Adaś,gość ma ponad 2m i 200 kg wagi ????????????

Patryk u nas też są kluby, które już trenują ???? ale outdoor...

Też chyba ruszę od przyszłego tygodnia ????️‍♂️

https://m.facebook.com/hellsheavencf

http://northgymcf.pl/?fbclid=IwAR0EeiMaTUkgONg9-c_Bsb7koj79D7ZJYlHdRTUihObC4PW2RHadkPPquqI

Edytowane przez Artech

Patryk u nas też są kluby, które już trenują ???? ale outdoor...

Też chyba ruszę od przyszłego tygodnia ????️‍♂️

https://m.facebook.com/hellsheavencf

http://northgymcf.pl/?fbclid=IwAR0EeiMaTUkgONg9-c_Bsb7koj79D7ZJYlHdRTUihObC4PW2RHadkPPquqI

...ja tam jestem cały czas w treningu ????...

• Like 1