hlehle Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Efekt skinnyfat... Dość częsta sytuacja przy zrzucaniu wagi, szczególnie w pewnym wieku, gdy skóra ma już mniej kolagenu i elastyczności Skinnyfat to chyba jednak cos innego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) Taki "efekt" często uzyskują mężczyźni na skrajnej redukcji bez treningu oporowego.Daniel...czytaj sflaczenie ???? Edytowane 11 Maja 2020 przez patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Patryk , ale skinnyfat znaczy coś innego, chyba że w PL źle to przetlumaczyli.To typ sylwetki charakteryzujący się przeciętna wagą, ale kiepską proporcja masy mięśniowej do tłuszczowej. Czyli obtluszczeni chudzielce.Zazwyczaj geny plus mało aktywnu tryb życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Tak Daniel... ale niektórzy potocznie też określają w ten sposób osoby zle zredukowane, kataboliczne. totalny spadek masy mięśniowej, wisząca skóra i "śluz" pod nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 No panowie do roboty https://demotywatory.pl/4999411/Na-kazdej-silowni-powinien-byc-taki-koles 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Pytales Patryk na jakich zasadach: Podali na stronie Fit X dokladna instrukcje na najblizszy czas. W praktyce wyglada to tak ze co drugi czasem co trzeci przyzad jest wylaczony z "dzialania". Sprzety wolne sa rozsuniete i tak na oko co drugie stanowisko mozna uzywac. Tloku nie ma. Nie ma obowiazku cwiczenia w masce. Po kazdorazowym uzyciu dezynfekuje sie gryfy i sztangielki, co wszyscy robia grzecznie Obsluga smiga caly czas i przeciera sprzety srodkami dezynfekcyjnymi.Mimo wszystkich tych ograniczen moj trening sie nie wydluzyl ale zrezygnowalem z cardo i interwalow w studiu i robie je w parku.Tluszczyk sie pali, waga w dol, biciol w gore 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 No panowie do roboty https://demotywatory.pl/4999411/Na-kazdej-silowni-powinien-byc-taki-kolesMega kozak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Pewnie Seal's...tam sami kozacy. Dzięki Arek za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Ja też podszedłem do tego zestawu ćwiczeń. Teraz jestem na etapie ...od czego zacząć?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Ja też podszedłem do tego zestawu ćwiczeń. Teraz jestem na etapie ...od czego zacząć?! Robert, tutaj też jesteś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Andrzeju, wszędzie gdzie Ty tam i ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Panowie jak tam powrót na siłownię ? Mnie tej przestój posłużył. Dzisiaj ma płaskiej ławce 130kg brzdękło ! :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Panowie jak tam powrót na siłownię ? Mnie tej przestój posłużył. Dzisiaj ma płaskiej ławce 130kg brzdękło ! :D To prawie tyle co mój maks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 U mnie wjechały hantle po 18 kg na biceps i rozpiętki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 A u mnie nogi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 U mnie na siłowni pustki.Dzięki temu,że w domu ćwiczyłem regularnie regresu brak.Zaleczę nadgarstek i startuję z ciężkim FBW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Chyba warto to przesłuchać i przemyśleć oraz jak kto może podać dalej szczególnie polecam 1:29 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Chyba warto to przesłuchać i przemyśleć oraz jak kto może podać dalej szczególnie polecam 1:29 .Tylko że nic kolega nie podlinkował do posłuchania.... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 moze chodzilo o cisze i chwile zadumy po poltorej minuty ciszy mozna ja juz odczuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Chyba warto to przesłuchać i przemyśleć oraz jak kto może podać dalej szczególnie polecam 1:29 .Chciałem wywołać większe napięcie Suchy Tor Broadcast #uwolnicplywanie - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Występował ktoś o licencję sportowca, która umożliwia korzystanie z siłowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Niektóre centra sportowe ułatwiają to do maximum: https://www.facebook.com/VeraSportPL/posts/4799240123484207 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 A to teraz to trzeba być członkiem kadry narodowej. Furtka została zamknięta wraz z wprowadzeniem kwarantanny narodowej. Z tego co się orientuję to każdy zrzeszony w organizacji triathlonowej jest tak traktowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 No a np PZA rozszerzył kadrę o członków wszystkich klubów wspinaczkowych. Wszyscy kombinują, jak się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 W związku triathlonu chyba najłatwiej coś takiego załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi