OloPe Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Eee wiadomo że w czystych, dobrze wyposażonych siłowniach ćwiczy się przyjemniej. Nie neguje i też nie chciałbym wracać do sztangi z jakiegoś pręta i krążków z betonu ???? Czegoś mi jednak brakuje .... nie wiem może cele mam już na siłowni inne i stąd to. Ale i dziś ćwiczę sobie sztangą, którą dźwigałem 30 lat temu ???? Czasem w towarzystwie ówczesnego trenera siłowni na którą pierwszy raz trafiłem, tyle że on ćwiczył ciężarowców. Kilku chłopaków dość wysoko zaszło. Reprezentacje Włoch do igrzysk w Seulu doprowadził, opowiadał o spotkaniu z braćmi Weider. Dziś ma prawie 80 dych na karku, ale sobie przychodzi, coś porobi delikatnie i prowadzi teraz jednego młodego chłopaczka. Widać u podopiecznego progres, naprawdę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Jaka jest Wasza ulubiona partia do trenowania? Jeżeli mielibyście wybrać jedno ćwiczenie, które daje Wam najwięcej satysfakcji- jaka byłaby odpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Jaka jest Wasza ulubiona partia do trenowania? Jeżeli mielibyście wybrać jedno ćwiczenie, które daje Wam najwięcej satysfakcji- jaka byłaby odpowiedź?Rozpiętki - przy hantlach 15-17 kg czuć moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Angażujące najwięcej mięśni, niewątpliwie martwy ciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Podrzut albo rwanie myślę że zaangażuje jeszcze więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Martwego nie mogę ze względu na dyskopatie tak więc drążek i muscle up???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cub# Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Partia to raczej partia mięśni, a nie ćwiczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Źle odczytałem przesłanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 (edytowane) Co do partii, to mam priorytet na najsłabsze. Barki, biceps. Uwielbiam objętościowy trening naramiennych 3d. Trenowane dwa razy w tygodniu wg push,pull,legs, push, pull. Raz objętość ( serie łączone, superserie, 3d, raz hipertrofia i 6-8 serii wyciskań ( 2 ćwiczenia,hantle, ohp) Edytowane 22 Kwietnia 2022 przez patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Podrzut albo rwanie myślę że zaangażuje jeszcze więcej Ale nie przetrenuje. Podrzut to inna technika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Jaka jest Wasza ulubiona partia do trenowania? Jeżeli mielibyście wybrać jedno ćwiczenie, które daje Wam najwięcej satysfakcji- jaka byłaby odpowiedź?Moją ulubioną partią do trenowania są plecy. Najbardziej lubię wiosłowanie hantlami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) Jakie sa Wasze doswiadczenia z neoprenami na kolana ( nie chodzi mi o tasmy) .Zawsze robilem przysiady bez sprzetu ale chyba bede musial przeprosic z tym nastawieniem i skorzystac. Starosc i kontuzje robia swoje...Najbardziej lezaly mi SBD i Redbandy. Jak dobieracie wielkosc, grubosc? Edytowane 22 Sierpnia 2022 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Coś tutaj cicho, więc złożę krótka notkę ze swoich skromnych postępów. Zmieniłem siłownie na taką, gdzie są dobre gryfy i można używać magnezji dzięki czemu nauczyłem się chwytu zamkowego. Za cel obrałem sobie zrobienie 250 kg bez pasków. Ostatni blok zakończyłem ciężarem 230 kg z małym zapasem. Myślę , że w 2024 uda się wciągnąć "ćwiartkę".Wyciskanie na ten moment 135kg z pauzą, a przysiad traktowany po macoszemu 190x2. Być może w przyszłym roku uda się jechać na debiuty trojbojowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Coś tutaj cicho, więc złożę krótka notkę ze swoich skromnych postępów. Zmieniłem siłownie na taką, gdzie są dobre gryfy i można używać magnezji dzięki czemu nauczyłem się chwytu zamkowego. Za cel obrałem sobie zrobienie 250 kg bez pasków. Ostatni blok zakończyłem ciężarem 230 kg z małym zapasem. Myślę , że w 2024 uda się wciągnąć "ćwiartkę".Wyciskanie na ten moment 135kg z pauzą, a przysiad traktowany po macoszemu 190x2. Być może w przyszłym roku uda się jechać na debiuty trojbojowe.Mam podobne efekty, tylko trzeba by pierwsze cyfry usunąć z Twoich liczb - liczy się progres 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Kawał łapy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Kawał łapy Fakt. Lisek miał bardzo proporcjonalną budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Koledzy, czy ktoś z Was ma/używa bieżni, takiej domowej? Chodzi mi o w miarę bieżące modele bo zastanawiam się nad kupnem ale bogactwo wyboru jest wielkie. Jakiś konkretny producent/model, z którego jesteście zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Używam.Pierwszy była Urbogym V520, żeby zobaczyć czy to to, bo nie używałem wcześniej bieżni. Została zajeżdżona w 3 lata.Teraz mam Kettler Alpha Run 800.To już kawał fajnego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Używam.Pierwszy była Urbogym V520, żeby zobaczyć czy to to, bo nie używałem wcześniej bieżni. Została zajeżdżona w 3 lata.Teraz mam Kettler Alpha Run 800.To już kawał fajnego sprzętu.Dzięki, chyba też pójdę tym tropem - na początek coś budżetowego, żeby zobaczyć z czym to się je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Nasza Agatka wyrosła na dominatorkę w kobiecym trójboju federacji IPF. Wspaniały występ wczoraj na Sheffield. W pełni podporządkowała życie dźwiganiu żelastwa, dziś jest gwiazdą trójboju. Oby zdrowie dopisało, a jeszcze niejeden raz będziemy mieli powód do dumy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Jak tam forma jerkowcy. Za chwilę 47 na karku, cały czas w treningu. Od dłuższego czasu tygodniowym systemem push- pull- legs -off- fbw z wysoką objętością. Aktualnie 103 kg, od kwietnia powolna redukcja ????????. Zdrowia ???????? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi