Flexx Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego (edytowane) Też mam zaplanowaną w kwietniu redukcję - mimo woli. Trzy tygodnie urlopu i codziennie z buta 3-4 km plażą pod klif i z powrotem, z wędką i plecakiem. Edytowane 6 Lutego przez Krzysiek Rogalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego (edytowane) Nie jest najgorzej,- 56 na karku 110 na wadze BMI w okolicach 20. Lawa 155, siad +-200, martwy 250 ,- prawie jak Agata i naturalnie w 100% Ja tam zadnej redukcji nie planuje, zrobi sie cieplej, bedzie wiecej ruchu to samo zleci. Im wiecej miesa na sobie tym szybciej leci Trenuje chyba malo popularnym w polsce systemem Wodyna z elementami Westseid Barbells, ktory tu gdzie mieszkam jest wogole nie znany cztery razy w tygodniu. SILA ! Edytowane 6 Lutego przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Ten wskaźnik BMI to do bani trochę jest . W wieku 53 lat mam 183/88 kg i BMI 26 to znaczy nadwaga. Jak ja bym wyglądał gdybym miał 83 kg a tyle potrzeba aby jej nie mieć patrząc na wskaźnik. Powinienem ważyć pomiędzy 63 a 83 kg. Już to widzę - 65 kg przy 183 cm wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Ja mam 190cm i 114kg Przy redukcji wagi do 103kg żona się śmiała że mam nogi jak zapałki i wyglądam zwyczajnie śmiesznie...więc z tym BMi to jak piszesz "do bani" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego BMI dla ludzi, którzy trenują jest o kant tyłka rozbić. Już prędzej poziom BF jest bardziej miarodajną oceną U mnie obecnie na budziku jakieś 90 kg. Siłowo:-siad HB 190x2 , teraz dopiero zaczynam LB i dziś robiłem 165x6- ławka marne 140-martwy ciąg klasyk 240x3 zamkiem W sumie od jakiegoś czasu siłownia "zabiera" mi sporą część wolnych chwil. Przerzucanie żeliwa stało się kolejną życiową zajawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Walnalem sie w swoim poscie BF mam ok 20%nie BMI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Jak tam forma jerkowcy. Za chwilę 47 na karku, cały czas w treningu. Od dłuższego czasu tygodniowym systemem push- pull- legs -off- fbw z wysoką objętością. Aktualnie 103 kg, od kwietnia powolna redukcja ????????. Zdrowia ???????? PSX_20250130_085627.jpgJest dobrze ????????????️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Agata -jest pierwsza !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Ktoś z Was trenuje siłowo bazując na diecie lowcarb? Jeżeli tak to proszę o znak, mam kilka pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września ja pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Okej, miałem uderzyć na prywatną wiadomość, ale może ktoś też coś wyciągnie dla siebie, więc pytam tutaj Jak wygląda Twój procentowy rozkład makroskładników? Czy stosujesz rotacje węglowodanami dzieląc tydzień na dni treningowe i nietreningowe?Główne źródła tłuszczu w diecie? Zwierzęce czy roślinne? Ile posiłków dziennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Jak jest tu ktoś otyły chciałby zrzucić trochę kg nie wie jak zacząć, wstydzi się iść na siłownie, to jestem i chętnie pomogę Sam zrobiłem cos dla siebie, wiec mam jakas tam wiedze która bazuje na własnym doświadczeniu. https://www.instagram.com/zawziecie.do.celu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września (edytowane) Okej, miałem uderzyć na prywatną wiadomość, ale może ktoś też coś wyciągnie dla siebie, więc pytam tutaj Jak wygląda Twój procentowy rozkład makroskładników?Czy stosujesz rotacje węglowodanami dzieląc tydzień na dni treningowe i nietreningowe?Główne źródła tłuszczu w diecie? Zwierzęce czy roślinne? Ile posiłków dziennie?Probowalem roznych ukladow rozkladu wegli w ciagu dnia, jednak u mnie najlepiej funkcjonuje taki.Rano wstaje okolo 6 pije kawe i kolagen (bez wegli).Jakas godzine pozniej wjezdza Cytrulina+Arginina+Betaalanina (w dni gdzie robie sigle jeszcze Cofeina) dalej bez wegliNajpozniej o 8 rozpocznam trening. W czasie trningu najpierw wypijam ok 40 wegli w postaci Isotonika i daalej jade juz na EAA.Po treningu Isolat i cos na zgaszenie wyrzutu kortyzolu ( na mnie najlepiej dziala duza dawka witaminy C i Magnez) i troche migdalow zeby z ryja nie walilo Godzine pozniej, 5-6 jajek i kefir i max 40 wegli (20 z 500g Kefiru + cos co powoduje ze kazde sniadanie jest inne )Ostatni posilek to kawal miecha ok 300g przewaznie Stek, Baranina, Kaczka, Ges, Indyk plus warzywa ale tez ryz albo kasza gryczana sos (ale domowy) na oliwie z oliwek Tez staram sie nie przekraczac w tej kompozycji (40 wegli) Jak jestem glodny wieczorem to cos z kazeina, np ser bialy z oliwa z oliwek, kefir, kawalek chleba (bezglutenowego) albo zupy ktore uwielbiamUwazam ze dobijanie koloryki przez nadmierna konsumpcje tluszczu nie jest dobrym pomyslem, u mnie/ na mnie napewno dzalaja zle.Przy low-carb musisz bardzo uwazac na elektrolity i generalnie na gospodarke magnezowo-sodowa. Zaniedbanie tego konczy sie najczesciej problemami z sercem (sam w to wdepnalem).Poza tym dzalanie tzw pompy sodowo-potasowej mozna sobie dobrze wyregulowac przez wywalenie soli pochodzenia "chemicznego" i przejscie na sol klodawska. Potas mozna liczyc z pozywienia wedle tego ile jonow ma, mnie sie nie chce i suplementuje codzienie 400 jonow potasu do ww makro. Rotacji wegli w takim kulturystycznym ujeciu nie stosuje, poprostu w dni nie treningowe (srody) wypada 40 wegli z isotonika ale zato na wekend wjezdza jakies ciasto Dodatkwa suplementacja zawiera tylko mineraly i witaminy na przecietnym zalecanym poziomie, z wyjatkiem Omega-3 ok 15.000 jednostek dzienie i 10.000 jednostek Prohormonu D-3 .Jak pojawiaja sie jakies stany zapalne to podnosze dawke Omega 3 do 20.000 i zazwyczaj w polaczeniu z GUA-SHA szybko znikaja Edytowane 27 Września przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Już po lecie, czas zacząć coś rosnąć. Pozdrawiam ćwiczących jerkbaitowcow 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września I nie zapominajcie panowie o nogach, za dużo już bocianów w klubach. Jedna z moich ulubionych partii ???????????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września I nie zapominajcie panowie o nogach, za dużo już bocianów w klubach. Jedna z moich ulubionych partii ???????????? Lepiej to brzmi po angielsku : chicken legs :) PSX_20250221_152102.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Jak jest tu ktoś otyły chciałby zrzucić trochę kg nie wie jak zacząć, wstydzi się iść na siłownie, to jestem i chętnie pomogę Sam zrobiłem cos dla siebie, wiec mam jakas tam wiedze która bazuje na własnym doświadczeniu. https://www.instagram.com/zawziecie.do.celu/Tak z ciekawosci: ile kilogramow zrzuciles? Zdjecia pokazuja cos bardzo unikalnego przy takiej transformacji tzn brak zwisow skory. Gratulacje. Ja zszedlem z 125 na 75. Bez karnetu na silownie tyle ze nawet przy 125 potrafilem ganiac po schodach wiele godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września (edytowane) I nie zapominajcie panowie o nogach, za dużo już bocianów w klubach. Jedna z moich ulubionych partii PSX_20250221_152102.jpgTo smutna rzczywisosc na silowniach...Wszyscy nagle jakos maja problemy z kregoslupem, kolanami itd...Ja nie uzywam maszyn prawie wcale, w prawym kolanie mam zerwane obydwie boczne lakotki (od wypadkow na nartach przed 30 laty) i naderwane wiazadlo krzyzowe w prawym kolanie...Nie przeszkadza mi to w robieniu Front-Squat w kazdy wtorki i Beck-Squat w kazdy czwartek Mimo tego, ze nie osiagam juz wynikow ktorymi mozna sie pochwalic wciaz sa to moje ulubione treningi Edytowane 30 Września przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Polecam zgolić nogi, jak widać żyły na udach to robi to od razu większe wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lacroix812 Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września (edytowane) Startował ktoś z was na jakichś zawodach kulturystycznych ? Edytowane 30 Września przez Sandacznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Ja od maja tego roku węgle rano w dużych ilościach (płatki owsiane, kleiki ryżowe, owoce itp), później już tylko białko, mięcho, i sporo warzyw, oczywiście vitaminy, minerały, omega3 i kreatyna o nogach też nie zapominam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Nooo Pepe, stara gwardia i kawał byka. Szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi