Hvast Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Ehh marzy mi sie tak przytyc do 83 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Od jesieni zachciało mi sie masy ... podbiłem wegle i zdrowe tluszcze...poszło na 100plus ale zaczęło podlewać.A w tym wieku???? i naturalnie to ciężki temat . Piatka w dół i jest lepiej Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Nie chodzi mi o pokazywanie kto jest lepszy, zero rywalizacji. Po prostu weryfikacja progresu czy to masowego czy redukcyjnego, jak te sylwetki nasze się zmieniają itp... Na pewno mamy tu kilku koni sylwetkowych;). Już dla was wielki szacunek, że postawiliście na trening siłowy. NIE MA NIC BARDZIEJ PROZDROWOTNEGO DLA NAS JAK TRENING SIŁOWY. NIE KOJARZCIE GO TYLKO I WYŁĄCZNIE Z PĘKATYMI MIĘŚNIAMI ŁYSYCH PANÓW. TRENING SŁOWY TO REWELACYJNY BODZIEC DO ŻYCIA!!! Czyli wędkujemy i ćwiczymy:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 No to wrzucaj fotkę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 ...93-96kg przy jakim wzroście??? 183cmCzyli nadwaga według BMI . A ja przy wyższym wzroście martwię się swoimi 88 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 No to wrzucaj fotkę Może być sam korpus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Jak wrócę to gdzieś coś mam dwa w jednyn połączone z rybsami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Trenując można sobie te BMI wsadzić w 4ry literki ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Czyli nadwaga według BMI . A ja przy wyższym wzroście martwię się swoimi 88 kg.Godski..pokaz swoje kopyto???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Trenując można sobie te BMI wsadzić w 4ry literki Wiem ... . Godski..pokaz swoje kopytoPrzy moim trybie życia trening ani dieta nie bardzo pomoże. Zero szans na spektakularne efekty a prawie 50 lat na karku też nie pomaga.Ale jak patrzę na róweśników i osoby nieznacznie młodsze to i tak nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 A wiesz jaki ja mam tryb życia ...non stop stres związany ze zdrowiem syna, praca w systemie zmianowym...ale podejrzewam ze gdyby nie trenningi jebnałbym na zawał lub podupadł psychicznie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Od pokazywania to sa kulturyści. Wystarczy ze dobrze się czuje w swoim ciele, ze w ponad rok zrobiłem co zakładałem , czyli waga 93-96kg przy 88 w pasie (bywało i 115kg i 104cm obwodu)...ze zmieniłem nawyki żywieniowe a trenning stał się sposobem na stresogenne życie i daje sporo motywacji. Nie kryguj się tak, jeśli proszą, to nie daj się prosić !Forma rozumiem na poziomie? Przygotowany na całodzienne biczowanie (choć czasem bezowocne) odrzańskich miejscówek?Czas leci jak szalony, ani się nie zorientujemy, jak siedząc na łódce będziemy kręcić korbami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Wiem ... . Przy moim trybie życia trening ani dieta nie bardzo pomoże. Zero szans na spektakularne efekty a prawie 50 lat na karku też nie pomaga.Ale jak patrzę na róweśników i osoby nieznacznie młodsze to i tak nie jest źle. Nie ma co się porównywać do nikogo! Nie ma czegoś takiego jak dieta:), to tylko kombinowanie w przyjmowaniu kalorii. Trening siłowy i drobne nakierowanie jak jeść i czym jest jedzenie dla nas - działa cuda i to nie tylko te zewnętrzne ale i wewnętrzne włącznie z "głową":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Bardziej "kombinowanie" w przyjmowaniu makroskładnikow ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Na to samo wychodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 No nie..bo kaloryczność mozesz zrobić np.węglami i tłuszczami. Gdzie proporcje b/w/t? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 B/W/T - to kalorie, dlatego napisałem, że "to kombinowanie w przyjmowaniu kalorii" a makroskładniki to kalorie:) - czyli to samo:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 To samo i nie to samo..różnie to można interpretować gdy myśl nie jest sprecyzowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Poza tym może pokażecie swoje sylwetki? To będzie ciekawe. Ale że o co kaman? Nie wiem tylko, czy moje rozmiary spełniają forumowe minimum. Jeśli nie, to moderacja usunie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Jest super ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Jak długo trenujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Ale że o co kaman? CAM00551.jpg Nie wiem tylko, czy moje rozmiary spełniają forumowe minimum. Jeśli nie, to moderacja usunie Ale dzik Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez godski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Dzięki za uznanie. Trochę już zeszło, w tym roku będzie 20 lat. Jak ten czas leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Żeby nie było, że zapomniałem:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ładnie, szacun Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi