Skocz do zawartości

Kulturystyka, fitness, sporty siłowe i sylwetkowe...

patu

Rekomendowane odpowiedzi

Od jesieni zachciało mi sie masy ... podbiłem wegle i zdrowe tluszcze...poszło na 100plus ale zaczęło podlewać.A w tym wieku???? i naturalnie to ciężki temat . Piatka w dół i jest lepiej

Edytowane przez patu

Nie chodzi mi o pokazywanie kto jest lepszy, zero rywalizacji. Po prostu weryfikacja progresu czy to masowego czy redukcyjnego, jak te sylwetki nasze się zmieniają itp... Na pewno mamy tu kilku koni sylwetkowych;). Już dla was wielki szacunek, że postawiliście na trening siłowy.

NIE MA NIC BARDZIEJ PROZDROWOTNEGO DLA NAS JAK TRENING SIŁOWY. NIE KOJARZCIE GO TYLKO I WYŁĄCZNIE Z PĘKATYMI MIĘŚNIAMI ŁYSYCH PANÓW.

TRENING SŁOWY TO REWELACYJNY BODZIEC DO ŻYCIA!!!

Czyli wędkujemy i ćwiczymy:)

• Like 1

Trenując można sobie te BMI wsadzić w 4ry literki

Wiem ... . 

Godski..pokaz swoje kopyto

Przy moim trybie życia trening ani dieta nie bardzo pomoże. Zero szans na spektakularne efekty a prawie 50 lat na karku też nie pomaga.

Ale jak patrzę na róweśników i osoby nieznacznie młodsze to i tak nie jest źle.

Od pokazywania to sa kulturyści. Wystarczy ze dobrze się czuje w swoim ciele, ze w ponad rok zrobiłem co zakładałem , czyli waga 93-96kg przy 88 w pasie (bywało i 115kg i 104cm obwodu)...ze zmieniłem nawyki żywieniowe a trenning stał się sposobem na stresogenne życie i daje sporo motywacji.

Nie kryguj się tak, jeśli proszą, to nie daj się prosić ;) !

Forma rozumiem na poziomie? Przygotowany na całodzienne biczowanie (choć czasem bezowocne) odrzańskich miejscówek?

Czas leci jak szalony, ani się nie zorientujemy, jak siedząc na łódce będziemy kręcić korbami.

• Like 1

Wiem ... . 

Przy moim trybie życia trening ani dieta nie bardzo pomoże. Zero szans na spektakularne efekty a prawie 50 lat na karku też nie pomaga.

Ale jak patrzę na róweśników i osoby nieznacznie młodsze to i tak nie jest źle.

Nie ma co się porównywać do nikogo! Nie ma czegoś takiego jak dieta:), to tylko kombinowanie w przyjmowaniu kalorii. Trening siłowy i drobne nakierowanie jak jeść i czym jest jedzenie dla nas - działa cuda i to nie tylko te zewnętrzne ale i wewnętrzne włącznie z "głową":) 

:)