Skocz do zawartości
  • 0

Dzięki za JERKBAIT!!

havy

Pytanie

Kiedyś tylko tu zaglądałem,od jakiegoś czasu jestem niemal codziennie i to forum otworzyło mi oczy-jestem ograniczona d..a wołowa nie wędkarz!Jedna jedynie słuszna przynęta(silikon),jedna jedynie słuszna wędka(wklejka) i dwa gatunki poławianych drapieżników.A gdzie bolenie,klenie-nie dadzą się złowic!?Dzięki jerkbait że jesteś,otworzyłeś mi oczy po 20latach i mam od kogo się uczyc!

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Super wiadomość, że jerkbait Was uczy. Ja kiedyś sobie zadałem pytanie ... jak było przed i jak jest teraz - otrzymałem ciekawą odpowiedź :D Warto od czasu do czasu poświęcić 5 minut na chwilę autorefleksji. :D

Tak mnie jakoś naszło ...

Pozdrawiam

Remek

• 0

Odkąd zaglądam na Jerkbaita poprawiłem swoje życiówki we wszystkich poławianych przez mnie gatunkach. Gdy przypomnę sobie choćby jak wyglądało moje łowienie szczupaków 2 lata temu a teraz... nieba a ziemia. Nauczyłem sie tu jak prawidłowo obchodzić sie z rybami, polikwidowałem zadziory w przynętach, zmotywowałem sie do wydłubania pierwszych woblerów, znalazłem wiele interesujących mnie informacji, przekonałem się ze to nie ja jestem dziwny bo wypuszczam ryby tylko cała reszta kormoranów. Ten portal zmienił u mnie bardzo wiele, na pewno na lepsze.

Dzięki za JERKBAIT!!

:mellow: :mellow: :mellow:

• 0

A też coś napiszę, jak już wszyscy robimy 'coming out' :mellow:

Jeśli chodzi o wiedzę wędkarską - portal jest nieoceniony. Przestudiowałem wszystkie wątki pt 'klenie' i 'jazie' założone od początku funkcjonowania portalu. Dzięki temu (przede wszystkim) zacząłem świadomie łowić te ryby. Poprawiłem też życiówki dla obu gatunków B)

Zmieniłem zdanie na temat sprzętu i fotografi wędkarskiej. Właśnie czekam na pierwszą ręcznie budowaną wędkę (zrobioną nota bene przez kolegę z forum).

Ludzi dopiero poznaję, ale już czuję się tu swobodnie, wiem wreszcie 'kto jest kto'. I jest gites. Za to i za powyższe - dzięki jerkbait! :D