Spinnigista Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Moje pytanie jest dość dziwne. Znacie może tego sprzedawcę marasxxx? Mam zamiar kupić u niego kołowrotek. Posiada dość fajną ofertę. Tylko mam obawy kupować na allegro z drugiej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Jest taki użytkownik na forum , ale czy to jest ten sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Handlarz, który kupuje z Japonii. Tyle wiem.Na pewno mieli sporo, ale w jakim stanie kreciolki przychodzą do niego, to tego nie wiem Tapatalknięte ze srajfona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Porozmawiaj z nim...Od tego bym zaczął.Poczytaj komentarze,porozmawiaj z osobami które od niego zakupiły młynki...To proste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ma 3 komentarze negatywne za kołowrotki od kupujących, a jego odpowiedzi na ich zarzuty najlepiej o nim nie świadczą. Do tego w opisie aukcji "brak możliwości zwrotu". Asortyment jest fajny i dosyć często zerkam na niego, ale bez pomacania sprzętu, w ciemno od niego bym nie kupił. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Dokładnie jeszcze bez możliwości zwrotu to coś mi lekko podejrzane ,ale mogę się mylić - sam u niego nie kupowałem , oferty widziałem jednak ten wpis "brak możliwości zwrotu" działa negatywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Zadzwoń jeśli wyśle za pobraniem z możliwością sprawdzenia przy odbiorze i zapłacie to ok. Jeśli nie to lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Takiego "Pana Sprzedawcę" to sobie lepiej odpuść, żebyś póżniej nie pluł sobie w brodę.Jeśli widzisz jak traktuje ludzi odpisując , to i Ciebie tak samo potraktuje...nieprawdaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi