obcy91 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ooo neonka hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 kurcze kawal dobrej roboty rzemieslniczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ooo neonka heheMoże to ma działać na zasadzie papugi wśród wróbli . Bardzo ładne te Twoje woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Jaki rozmiar ma ten Neon Inesa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anthrax Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Wszyscy są 4 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ciekawy styl , wygląda to więcej niż przyzwoicie. Te sreberka to z opakowań po papierosach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Patrze i patrze i nie mogę sie nadziwić. Piękne cudeńka.Ciekawi mnie metoda nadawania tych kolorków i szczegółów a konkretnie oczu i tej łuski, po prostu mistrzostwo.Mam teraz motywacje aby spróbować nowych technik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anthrax Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Yes to sreberka z opakowań po papierosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anthrax Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anthrax Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Trudno jest mi odpowiedzieć na pytania. Nie wiem, polski, jestem ze Słowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ja piernik* nawet neon innesa tam jakiś to taka oklejanka chyba będzie na jakiegoś Parachromis <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 A już rozszyfrowałem jak to jest zrobione . Anthrax bardzo pomysłowy z ciebie człowiek pozdrawiam i gratuluje pomysłu .A jeszcze takie pytanie gdzie mozna kupić twoje przynęty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Piękne woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anthrax Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Red devils Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anthrax Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Edytowane 7 Czerwca 2013 przez anthrax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jak mogłem przeoczyć ten wątek... Przejrzałem od początku i już wiem. Kolega nie wylewny Skoro cię odkryłem, to już będę zaglądał, bo oryginalne masz pomysły, a to cenię wysoko. Pisać dalej nie musisz jak jest ci z tym dobrze Wklej więcej swoich woblerów, dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jakos i ja nigdy nie widzialem tego tematu a bardzo ciekawy zgodze sie z Jokerem ze kolega nie lubi sie przechwalac a ma czym :-) wobki naprawde bardzo ladne no oby wiecej fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anthrax Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 na pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anthrax Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 no ten ostatni elegancko dopracowany chcemy wiecej twoich wyrobow..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anthrax Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Gold trout 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Piękne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Piękne zdjęcie o tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anthrax Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Nie wiem odpowiedzieć,jestem ze Słowacji i nie wiem polski jedynie słowacki Później stopniowo będzie więcej zdjęcie,produkujem nowy woblery. Edytowane 11 Czerwca 2013 przez anthrax 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi