milupa Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Redakcja portalu jerkbait.pl zaprasza na ogólnopolski zlot użytkowników z okazji 12-tej rocznicy powstania.Zapraszamy nad duuuuże polskie jezioro – takie gdzie widać dobrą gospodarkę wędkarsko-rybacką, a do tego zapewniamy wygodny, przestronny hotel, gdzie przez 2 dni i dwie noce możemy poznawać się, wymieniać doświadczenia, dobrze się bawić i odpoczywać.LOKALIZACJAJezioro Dadaj – zbiornik o urozmaiconej linii brzegowej z wieloma zatokami i półwyspami oraz kilkunastoma wyspami. Ukształtowanie dna bardzo urozmaicone, atrakcyjne wędkarsko, z wieloma dołkami i górkami. Zbiornik słabo zarośnięty, roślinność wynurzona porasta linię brzegową nierównomiernie w rzadkich skupiskach. Maksymalna głębokość to prawie 40 metrów, średnia głębokość to 12 metrów, występują tu takie ryby jak okoń, sandacz, szczupak, węgorz.TERMINRezerwację mamy od 20 października (doba hotelowa od godz. 16.00 w piątek) do 22 października (wyjazd około 11.00 w niedzielę). ZAKWATEROWANIEMieszkamy w *** hotelu Star-Dadaj usytuowanym na półwyspie jeziora, 30 km od Olsztyna w kierunku Mrągowa, pokoje 2,3 i 4 osobowe.WĘDKOWANIEZe względu na charakter i wielkość jeziora najskuteczniejszym jest łowienie ze środków pływających. Na miejscu jest możliwość wypożyczenia 7 dwuosobowych łodzi bez silników i dodatkowego wyposażenia. Pierwszych 14 chętnych, którzy zadeklarują chęć wynajęcia łodzi, poniesie koszty 25 zł za dobę od osoby. Dobór par na łodziach w gestii uczestników.Pozostałych uczestników prosimy o przywiezienie własnego sprzętu pływającego.KOSZT UCZESTNICTWACena za udział w zlocie to 270 zł dla osób które zgłoszą się do 15.03 i w tym terminie wpłacą zaliczkę. Osoby zgłaszające swój udział w imprezie w dniach 15 marca – 19 września płacą 300 zł za uczestnictwo.Cena zawiera:- 2 noclegi wraz ze śniadaniami w pokojach 2-4 osobowych, kolację przy ognisku w piątek oraz obiadokolację w sobotę, wszystko w hotelu o wysokim standardzie,- pakiet startowy dla każdego uczestnika zlotu,- parking dla samochodów i przyczep,- slipowanie łodzi,- mapę batymetryczną jeziora,- atrakcyjne nagrody dla zwycięzców zawodów,- niezapomniane spotkanie z przyjaciółmi z forum.Cena nie zawiera zezwolenia na wędkowanie w jeziorze Dadaj. Na dzień dzisiejszy wynosi ona 18 zł za dobę. TRANSPORTWe własnym zakresie, choć tu wiemy, ze wielu z nas zabierze innych kolegów po kiju po drodzeDODATKOWE INFORMACJEBędziemy na bieżąco podawać w tym wątku ZGŁOSZENIA- lista chętnych powstaje w tym wątku, - osoby deklarując udział podają informacje o posiadanych środkach pływających, wyposażeniu dodatkowym i dostępności miejsc dla chętnych do udziału w sobotnich zawodach towarzyskich Uczestnicy ustalają we własnym zakresie obsadę swoich łodzi POTWIERDZENIE UCZESTNICTWA 1) do dnia 15 marca osoby zgłoszone wpłacają 100 zł zaliczki,2) po 15 marca osoby zgłoszone wpłacają 100 zł zaliczki w terminie 14 dni od zgłoszenia,3) do 20 września należy wpłacić całość kwoty (170 zł dla osób zgłoszonych przed 15 marca i 200 zł dla osób zgłoszonych w dniach 15 marca – 19 września).Program zlotu:Piątek 20 października:Od godz. 16.00 - przyjazd, rejestracja uczestników godz. 19.00 – kolacja przy ognisku, wieczorek zapoznawczy ….Sobota 21 października:Śniadanie - godz. 7.00 – 8.00 Odprawa dla uczestników zawodów - godz. 8.30Towarzyskie zawody wędkarskie - godz. 9.00-15.30Zdanie kart startowych do godz. 16.00Obiadokolacja w godz. 17-18.30 Ogłoszenie wyników zawodów, wręczenie nagród – godz. 19.00NiedzielaŚniadanie - godz. 9.00 - 10.00Do godziny 11.00 wymeldowanie z hoteluREGULAMIN ZAWODÓW:Zostanie podany w tym komunikacie w terminie późniejszym.WPŁATYZaliczki na wyjazd wpłacamy przelewem na konto, które każdy z chętnych otrzyma w prywatnej wiadomości od organizatorów. W tytule wpłaty prosimy podać informację - "Zlot jerkbait.pl Dadaj 2017 – Nick, Imię i nazwisko" np. Jan Kowalski wpłaci tak: "Zlot jerkbait.pl Dadaj 2017– @janek, Jan Kowalski"Serdecznie zapraszamy.Zasady obowiązujące na jeziorze tutaj: http://www.grolsztyn.pl UWAGA!W związku z pytaniami o możliwość udziału bez nocowania w hotelu informuję, że istnieje taka opcja. Należy wyraźnie zgłosić chęć uczestnictwa bez zakwaterowania, koszt udziału - 200,- zł.Sponsorzy: Edytowane 18 Października 2017 przez Piotrek Rybka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Jeszcze duzzzo czasu ale co tam wpisuję się...Jeśli można (przywilej pierwszeństwa) to pokoik 2 osobowy poproszę (2 osobę dopiszę nieco później). Posiadam własny środek pływający. Edytowane 13 Lutego 2017 przez lukson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Pod te łódki można podpiąć spalinę 10-15 KM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Pod te łódki można podpiąć spalinę 10-15 KM? Dowiem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłaszam się, łódka+ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Zapisuje się, przyjadę z łódką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 O ile nic sie nie zmieniło to są to Mewy, więc 4-5 koni. Tapatalknięte ze srajfona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Zapisuję się także 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 O ile nic sie nie zmieniło to są to Mewy, więc 4-5 koni. Tapatalknięte ze srajfonaKrótka czy długa stopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 A co mi tam deklaruje chęć i łódkę za te 25zeta też ???? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Krótka czy długa stopa?Te które kojarzę - krótka stopa.Koledzy - jak powiedziałem - jeśli nic się nie zmieniło. W zeszłym roku słyszałem info, że chcą te łodzie sprzedać i nie wiem na czym stanęło... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 A co mi tam deklaruje chęć i łódkę za te 25zeta też Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu TapatalkaCholera, Adam, dałeś mi do myślenia ... ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Cholera, Adam, dałeś mi do myślenia ... ?!Jeszcze silnik i...???? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 To i ja się piszę plus jeden łódka własna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Kto jest dzierżawcą?Czy troling dozwolony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Jeszcze silnik i... Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka...mówisz i ...silnik i echo mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Kto jest dzierżawcą?Czy troling dozwolony ? Krzysztof wszystko w linku http://www.grolsztyn.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Proszę o zapisanie na listę. Dysponuję sporą furą.Jeśli bez jednoskładów, mógłbym zabrać 3 dodatkowe osoby. Jeśli z jednoskładami, dwie.Niestety nie mam łodzi ani silnika spalinowego. Ale mam mocnego elektryka + echo.Andrzej Edytowane 13 Lutego 2017 przez Durzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Jeśli ktoś z Krakowa lub okolic będzie się wybierał niech da znać. Mocno rozważam uczestnictwo Ewentualnie z okolic Częstochowy, Radomska, Bełchatowa, Piotrkowa Edytowane 13 Lutego 2017 przez coma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Pojawię się i ja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Po mailu jaki otrzymałem od Adama na priv ... proszę i mnie zapisać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Zastanawiam się. Z końcem maja będę tam na zawodach. Ile trzeba tej zaliczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 1. Lukson ( własna łódka )2. Tomek88 ( własna łódka)3. SzymusS ( własna łódka)4. Wuran5. deejaybialy - łódka miejscowa6. Welpa1809 ( własna łódka)7. +1 od Welpa18098. Durzy- łódka miejscowa9. Sławek.Sobolewski10. BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) ... i ja , i ja !!! (no ... jest OK ) Edytowane 13 Lutego 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Zastanawiam się. Z końcem maja będę tam na zawodach. Ile trzeba tej zaliczki ?POTWIERDZENIE UCZESTNICTWA1) do dnia 15 marca osoby zgłoszone wpłacają 100 zł zaliczki,2) po 15 marca osoby zgłoszone wpłacają 100 zł zaliczki w terminie 14 dni od zgłoszenia,3) do 20 września należy wpłacić całość kwoty (170 zł dla osób zgłoszonych przed 15 marca i 200 zł dla osób zgłoszonych w dniach 15 marca – 19 września). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi