sukingad Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Przelew poszedł z gruzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Proszę organizatora o przysłanie nr konta bo gdzieś mi wiadomość z kontem zniknęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Proszę organizatora o przysłanie nr konta bo gdzieś mi wiadomość z kontem zniknęła.Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Na chwilę obecną pełną wpłatę otrzymałem od poniższych osób: puszek7Damiano 113Golenia zander90deejaybialyBOB1SlawitoFaziNorbert0MarcinComamichal7709rafcoolSzymusSurasentyPrusyakotoHesherManiutoosucks_oneBartekByniekrower26narikbrigJohnyP 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Pieniądze poszły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Niestety z przyczyn rodzinnych musze zrezygnowac z mojego uczestnictwa Robie to bardzo niechętnie, gdyż bardzo chcialem uczestniczyć w tym zlocie! Otóż gdy zobaczyłem termin to zweryfikowalem go z moim kalendarzem i z niczym on nie kolidowal. Tak więc bardzo się ucieszylem Aczkolwiek pare dni temu przypomnialem sobie o terminie tak oczywistym, że niezanotowanym w kalendarzu: termin zlotu nachodzi na date urodzin mojej coreczki:) Stad ze szczerym zalem odwoluje moje uczestnictwo:( Sent from my SM-G870F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 To zróbcie córci urodziny na zlocie - na pewno zapamięta xD od wujka friko na pewno jakiegos woblerka dostanie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 To zróbcie córci urodziny na zlocie - na pewno zapamięta xD od wujka friko na pewno jakiegos woblerka dostanie Sent from my SM-G870F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Jeśli ktoś szukałby transportu z Warszawy, zapraszam na priv. Będę startował ok godz 13 w piątek 20.10 z Mordoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Wiem że zapisy już zamknięte ale zmienił mi się grafik i mógłbym się wybrać na zlot. Czy istnieje jeszcze taka możliwość? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Wiem że zapisy już zamknięte ale zmienił mi się grafik i mógłbym się wybrać na zlot. Czy istnieje jeszcze taka możliwość? Damy radę, odezwę się na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Mam podobne pytanie jak kolega powyżej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Mam podobne pytanie jak kolega powyżej ? Spokojnie damy radę , odezwę się po pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) Najnowsze podsumowanie listy i zarazem prośba o pilne dopełnienie formalności. Osoby z pełną wpłatą:1. puszek72. Damiano 1133. Golenia 4. zander90 5. deejaybialy6. BOB17. Slawito8. Fazi9. Norbert010. Marcin11. Coma12. michal770913. rafcool14. SkiDivPL15. urasenty16. Prus17. yakoto18. Hesher19. Maniutoo20. sucks_one21. Bartek22. Byniek23. rower2624. narik25. brig26. JohnyP27. Waldi28. Durzy29. nurek2830. Bolenjanusz31. koval75 Osoby które wpłaciły zaliczkę, proszę o dopłatę 170 zł dla osób zgłoszonych przed 15 marca i 200 zł dla osób zgłoszonych w dniach 15 marca – 19 września).: 32. godski33. Dano^34. amalker35. borys136. maniek8837. Ojciec mańka8838. Remek39. polak940. Spin141. Platynowłosy Osoby które zgłosiły się ale nie wpłaciły do tej pory nic, koszt uczestnictwa 270 zł dla osób zgłoszonych przed 15 marca i 300 zł dla osób zgłoszonych w dniach 15 marca – 19 września.Prośba o pilne wpłaty, bądź jasne określenie że rezygnują ze zlotu. 42. Lukson 43. saw7044. Hasior45. Pauliśka46. dekosz 47. OloPe 48. Silurus49. leoli 50. Hubertus51. rothen 52. Czirs 53. Wojtasz54. MEX 55. bar888 Najświeższe zgłoszenia postępujemy zgodnie z informacjami na priv.56. RobertDorado Edytowane 28 Września 2017 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Panowie i Panie w związku z informacjami od kilku osób że potrzebują jeszcze chwilę na wpłatę, wydłużamy czas na zapisy do poniedziałku 02.10.2017. Wszystkie osoby zainteresowane proszę o kontakt ze mną na priv. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Kolejna aktualizacja Osoby z pełną wpłatą:1. puszek72. Damiano 1133. Golenia 4. zander90 5. deejaybialy6. BOB17. Slawito8. Fazi9. Norbert010. Marcin11. Coma12. michal770913. rafcool14. SkiDivPL15. urasenty16. Prus17. yakoto18. Hesher19. Maniutoo20. sucks_one21. Bartek22. Byniek23. rower2624. narik25. brig26. JohnyP27. Waldi28. Durzy29. nurek2830. Bolenjanusz31. koval7532. Dano^ Osoby które wpłaciły zaliczkę, proszę o dopłatę 170 zł dla osób zgłoszonych przed 15 marca i 200 zł dla osób zgłoszonych w dniach 15 marca – 19 września).: 33. godski34. amalker35. borys136. maniek8837. Ojciec mańka8838. Remek39. polak940. Spin141. Platynowłosy Osoby które zgłosiły się ale nie wpłaciły do tej pory nic, koszt uczestnictwa 270 zł dla osób zgłoszonych przed 15 marca i 300 zł dla osób zgłoszonych w dniach 15 marca – 19 września.Prośba o pilne wpłaty, bądź jasne określenie że rezygnują ze zlotu. 42. Lukson 43. saw7044. Hasior45. Pauliśka46. dekosz 47. OloPe 48. Silurus49. leoli 50. Hubertus51. rothen 52. Czirs 53. Wojtasz54. MEX 55. bar888 56. RobertDorado 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 REGULAMIN TOWARZYSKICH ZAWODÓW Z OKAZJI 12-TEJ ROCZNICY POWSTANIA JERKBAIT.PLZawody odbywają się w dniu 21 października 2017 r. ze środków pływających, na jeziorze Dadaj. Zawody organizowane są na żywej rybie zgodnie z zasadami C&R, rekomendujemy użycie haków bezzadziorowych. Dozwolone metody połowu: spinning, casting, mucha, zabroniona jest metoda trollingowa. Używane w zawodach wędki i przynęty sztuczne muszą spełniać warunki określone w regulaminie łowiska. Zabrania się używania przynęt typu „kogut”. Zawodnik łowi jedną wędką trzymaną w dłoni, dozwolone jest używanie jednej przynęty sztucznej na zestawie. Zawodnik może posiadać dowolną liczbę wędek na łodzi. Zawody są rozgrywane w jednej turze, zawodnicy łowią w dowolnie wybranym przez siebie miejscu. Minimalne odległości pomiędzy łodziami powinny wynosić 20 metrów. Za zgodą zainteresowanych zawodników odległość ta może być zmniejszona. Każdej złowionej rybie, której wymiar jest zgłaszany w karcie startowej, należy zrobić zdjęcie z miarką organizatora oraz z kartą startową (będą wydane na odprawie w dniu zawodów) w celu udokumentowania połowu. Organizator rekomenduje posiadanie podbieraka wędkarskiego. Zabrania się używania osęki oraz tzw. gripa do wyjmowania ryb z wody. Każdy zawodnik zobowiązany jest do posiadania aparatu fotograficznego lub telefonu z funkcją wykonywania zdjęć. Każdą złowioną rybę należy traktować z dużą ostrożnością, bezpośrednio po złowieniu kładziemy ją na miarce z głową na wymiarze zero, końcówka ogona wskazuje długość. Po zrobieniu zdjęcia rybę natychmiast uwalniamy. Zdjęcie należy tak wykonać, by długość ryby nie budziła wątpliwości. Klasyfikacja zawodników opiera się na długości złowionych ryb. Każdą rybę mierzymy z dokładnością do jednego milimetra, a ostateczny wymiar będzie zaokrąglany do centymetra „w górę”. Do klasyfikacji zaliczamy dwie najdłuższe ryby z trzech gatunków: okoń, sandacz, szczupak. Ostateczny wynik zawodnika stanowi suma wszystkich punktów. Punktacja i wymiary:okoń - 150 pkt za rybę wymiarową (18 cm) + 30 pkt za każdy centymetr,sandacz i szczupak – 750 pkt za rybę wymiarową (50 cm) + 50 pkt za każdy centymetr.Organizator zastrzega sobie możliwość zweryfikowania zdjęcia każdej z ryb wpisanej do karty startowej zawodnika w celu wyłonienia zwycięzców zawodów. 14. Dwuosobowy skład łodzi ustalany jest w sposób dowolny przez zawodników. 15. W trakcie zawodów zabrania się używania alkoholu i innych substancji psychoaktywnych. Zawodnik pod wpływem takich substancji może zostać zdyskwalifikowany natychmiast po stwierdzeniu jego stanu przez organizatora. 16. Zaleca się posiadanie worka na odpady na każdej łodzi. Zabronione jest wrzucanie jakichkolwiek odpadów do wody (opakowania, butelki, puszki, niedopałki papierosów itp.) pod rygorem dyskwalifikacji. 17. Wszelkie decyzje organizatorów są ostateczne i nie podlegają zaskarżeniu. 18. Organizator zaleca używanie kamizelek asekuracyjnych lub ratunkowych w trakcie zawodów. 19. W razie poważnych problemów zdrowotnych należy w pierwszej kolejności skontaktować się z numerem alarmowym 112 a następnie organizatorami, których numery telefonów podano na karcie startowej. 20. Każdy z uczestników wyraża zgodę na publikację swojego wizerunku na portalu jerkbait.pl oraz w kanałach społecznościowych z nim związanych, a także w publikacjach dzierżawcy i opiekuna jeziora Dadaj. 21. Organizator nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne wypadki w trakcie imprezy.UWAGA!Warunkiem startu w zawodach jest zakup zezwolenia na wędkowanie na jeziorze Dadaj. Zezwolenie można zakupić w recepcji hotelu Star Dadaj. Zakup zezwolenia jest jednoznaczny z akceptacją regulaminu łowiska dostępnego na stronie internetowej dzierżawcy jeziora: http://www.grolsztyn.pl/regulamin.phpStart w zawodach jest jednoznaczny z akceptacją niniejszego regulaminu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Ja do wykreślenia z listy. Kasa poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spin1 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Przepraszam , ale muszę zrezygnować z uczestniczenia w zlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Kolejna aktualizacja Osoby z pełną wpłatą: 1. puszek7 2. Damiano 113 3. Golenia 4. zander90 5. deejaybialy - 1 6. BOB1 - 1 7. Slawito 8. Fazi 9. Norbert0 - 2 10. Marcin - 2 11. Coma - 3 12. michal7709 13. rafcool 14. SkiDivPL - ? 15. urasenty 16. Prus 17. yakoto 18. Hesher 19. Maniutoo 20. sucks_one 21. Bartek 22. Byniek - 6 23. rower26 - 4 24. narik - 6 25. brig 26. JohnyP 27. Waldi - 5 28. Durzy - 4 29. nurek28 30. Bolenjanusz 31. koval75 32. Dano^ 33. borys1 - 3 34. maniek88 35. Ojciec mańka88 36. godski 37. Hubertus 38. RobertDorado - ? 39. Wuran - 5 40. Milupa 41. bartsiedlce Osoby które wpłaciły zaliczkę, proszę o dopłatę 170 zł dla osób zgłoszonych przed 15 marca i 200 zł dla osób zgłoszonych w dniach 15 marca – 19 września).: 42. Remek 43. polak9 44. Platynowłosy 45. amalker Osoby które zgłosiły się ale nie wpłaciły do tej pory nic, koszt uczestnictwa 270 zł dla osób zgłoszonych przed 15 marca i 300 zł dla osób zgłoszonych w dniach 15 marca – 19 września. Prośba o pilne wpłaty, bądź jasne określenie że rezygnują ze zlotu ( osoby skreślone zrezygnowały ). 46. Spin1 47. Lukson 48. saw70 49. Hasior 50. Pauliśka 51. dekosz 52. OloPe 53. Silurus 54. leoli 55. rothen 56. Czirs 57. Wojtasz 58. MEX 59. bar888 Numerami oznaczyłem łodzie hotelowe i przydział, częściowo zgodnie z życzeniem, częściowo przypadkowo. Pozostaje jedna wolna łódka Znaki zapytania oznaczają, że nie wiemy nic o pływadłach. Jeśli potrzebujecie, proszę szybko o informację. Jeśli ktoś poszukuje silnika, również proszę o informację. Edytowane 11 Października 2017 przez milupa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Kto będzie dzień wcześniej w czwartek? Ja z Arkiem prawie na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Jeśli komuś brakuje pary do łodzi to z chęcią się dołączę, mogę zabrać silnik 8hp i echo.Ewentualnie czy jest jest jeszcze możliwość rezerwacji jakiegoś pływadła tak żeby nie ciągnąć swojego? @godski też się nad tym zastanawiałem, ale jeszcze nie wiem czy obowiązki pozwolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Jeśli komuś brakuje pary do łodzi to z chęcią się dołączę, mogę zabrać silnik 8hp i echo.Ewentualnie czy jest jest jeszcze możliwość rezerwacji jakiegoś pływadła tak żeby nie ciągnąć swojego? @godski też się nad tym zastanawiałem, ale jeszcze nie wiem czy obowiązki pozwolą.To jak się zgodzisz to możemy łowić razem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Ja niestety z olem jestem zmuszony zrezygnować dobrej zabawy Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Jeśli ktoś byłby chętny to mogę odsprzedać swoje 2 miejsca. Miejsca z zarezerwowaną łódką. Cenę dogadamy na priv. Pozdrawiam Edytowane 3 Października 2017 przez slawito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi