koval75 Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Jestem chętny na wynajęcie łodzi jak jest jeszcze dostępna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Jak uda mi się znaleść zastępstwo w pracy to mogę kogoś przygarnąć na łódkę. Jutro potwierdze bo mi się porypało w robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Po uzgodnieniach nurek28 na swojej łodzi z SkiDivPL Edytowane 4 Października 2017 przez nurek28 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Ja z rafcoolem lecimy w piątek ,(Krajowa 50 ,póżniej 7-ka )możemy się zgadać wcześniej i lecieć w kolumnie jak by ktoś był chętny ,może w Wyszogrodzie mała pauza na bolenie ,,, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Zabrania się używania przynęt typu „kogut”. Przynęta typu kogut to np "jaskółka" z kotwicą czy pióro na haku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 To jest z regulaminu dzierżawcy, cytuję: VI. NIEDOZWOLONE METODY POŁOWU 1. Metoda „na macanego”. Łowienie na żywca poprzez wpuszczanie przynęty między roślinność wodną wynurzoną i przemieszczanie się wzdłuż linii brzegowej. Zakaz ma na celu wyeliminowanie wędkarzy „mięsiarzy”. 2. Łowienie na tzw. „koguta”. Metoda ta powoduje masowe straty wśród ryb okoniowatych.3.Łowiectwo podwodne Ja rozumiem, że chodzi o pierzaste przynęty z główką ołowianą, szczególnie te uzbrojone w kotwice. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Miło mi poinformować, do grona naszych sponsorów dołączyła firma Eventur Fishing, fundując nagrodę główną dla zwycięzcy zawodów. http://www.wyprawynaryby.pl/index.html 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Ooooo to lecę naostrzyć haki ,będzie się działo !!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Będzie, będzie, już cieszę się na spotkanie z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Liczę że ktoś i mnie na pływadło przygarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Witam Panowie Dokonałem przedpłaty, musiałem zrezygnować. Jak ogarnąć temat tej przedpłaty? Przepada? PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjarecki Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Witam , wyjaśniam sprawę niedozwolonego KOGUTA - któregoś razu rozmawialiśmy z dzierżawcą o tych kogutach i w ogóolnym zarysie wygląda to tak że:1. kogut to główka ołowiana z piórami uzbrojona kotwicą i to jest zabronione ,2. główka ołowiana z piórami uzbrojona pojedynczym hakiem to jig i to jest dozwolone . bez wchodzenia w zasadność takiego przepisu , takie są regulacje na Dadaju i musimy tego przestrzegać . Do zobaczenia :-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Witam , wyjaśniam sprawę niedozwolonego KOGUTA - któregoś razu rozmawialiśmy z dzierżawcą o tych kogutach i w ogóolnym zarysie wygląda to tak że:1. kogut to główka ołowiana z piórami uzbrojona kotwicą i to jest zabronione ,2. główka ołowiana z piórami uzbrojona pojedynczym hakiem to jig i to jest dozwolone . bez wchodzenia w zasadność takiego przepisu , takie są regulacje na Dadaju i musimy tego przestrzegać . Do zobaczenia :-)Dzięki za wytłumaczenie....teraz już chyba nie będzie niedomówień i wszystko jest jednoznaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Hubert jak masz czym pociągnąć to mogę użyczyć łódk 3.2m i i yamahy 8km 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 no niestety ale nie maspoko damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Jeśli ktoś byłby chętny to mogę odsprzedać swoje 2 miejsca. Miejsca z zarezerwowaną łódką. Cenę dogadamy na priv. Pozdrawiam440 zł (100 taniej) za dwa opłacone już miejsca. Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Hubert, masz miejsce na okręcie, nie stresuj się Szykuj smalec i śledziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 O, to, to. Te Hubertowe śledzie, to Delicje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Śledziki powiadasz.A co pod śledzika?Ruda czy bezbarwna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 One są z pietruchą i czosnkiem. Obstawiam raczej coś bezbarwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Będą jakieś żony albo kochanki? Pytam bo moja chce jechać ale samej byłoby zbyt smutno albo wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 ...z pewnym niezdrowym zaciekawieniem spytam... żona czy kochanka? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 w dzień żona w nocy wiadomo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Panowie pod jaką rybkę się nastawiacie?Bo coś się zwolniło i może bym się dołączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Ostanio rozmowa była o śledziu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi