Skocz do zawartości

Ogólnopolski zlot jerkbait.pl 20-22.10.2017

milupa

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro Wy zabieracie to i ja się dostosuję ;)

A pytając całkiem poważnie...macie jakieś sugestie co do przynęt? Nie mam pojęcia o tej wodzie. (chyba, że nie zabieracie?)

Jeśli będziesz chciał pomachać, to boczny trok. Leci w cholerę daleko i można w krótkim czasie obrzucać spory kawał wody. Ale to opcja tylko dla trzeźwych, bo można komuś zrobić krzywdę jeszcze większą niż wahadłem. A dla "zmęczonych" wydarzeniami dnia poprzedniego polecam dropszot. Nie trzeba daleko rzucać, "zmęczona" ręka wprawia wabik w finezyjne i często nieoczekiwane drgania, a dodatkowym plusem jest to, że spóźnione zacięcie jest raczej wskazaniem, a nie wadą.

Poza tym zadzwoń.

:P

• Like 4

Skoro Wy zabieracie to i ja się dostosuję ;)

A pytając całkiem poważnie...macie jakieś sugestie co do przynęt? Nie mam pojęcia o tej wodzie. (chyba, że nie zabieracie?)

duże szczupaki ze względu na swój wiek gustują w przynętach z ich dzieciństwa, czyli nic starszego niż lata 90te XX wieku, a najlepiej lata 60te ...

• Like 3

Aktualizacja obsady łódek hotelowych:

deejaybialy + BOB1    - 1

Norbert0 + Marcin     - 2

rower26 + Durzy        - 3

Waldi + wuran           - 4

Byniek + narik           - 5

koval75                      - 6

Slawito + Fazi           - 7 ???

Tak wygląda temat z łódkami. Jeśli coś jest niewłaściwie, proszę o informację.

Jeśli ktoś potrzebuje silnika, proszę o informację. Nie mogę obiecać na 100%, ale spróbujemy pomóc.

• Like 5

440 zł (100 taniej) za dwa opłacone już miejsca. Ktoś chętny?

Jakby co to oferta nadal aktualna. Jeśli do niedzieli 15.10 nie będzie chętnych to nieaktualne, wtedy prawdopodobnie będę szukał kogoś z Trójmiasta do pary .

Edytowane przez slawito