sebson Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) śledzi łowić nie potrafię Edytowane 8 Października 2017 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Panowie pod jaką rybkę się nastawiacie?Bo coś się zwolniło i może bym się dołączył Ja pod szczupłe ale co się złowi to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Będą jakieś żony albo kochanki? Pytam bo moja chce jechać ale samej byłoby zbyt smutno albo wesoło. Na dzień dzisiejszy nic nam nie wiadomo o uczestnikach płci odmiennej od męskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Na dzień dzisiejszy nic nam nie wiadomo o uczestnikach płci odmiennej od męskiej. To trzeba będzie coś na miejscu zorganizować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Jak organizujesz to jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 To trzeba będzie coś na miejscu zorganizować . Co nad Dadajem, zostaje nad Dadajem... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Taaa tylko zamiast łowić ryby będę odbierał telefony od małżonki z pytaniem "czy się dobrze bawię". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 To trzeba będzie coś na miejscu zorganizować .Trzeba to chyba usunąc bo niewiasty nie wiadomo co sobie pomyślą a pewnie niektóre czytają forum.Tak więc - to był ŻART. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Zabieracie wędki na zlot? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Zabieracie wędki na zlot? Jakie wędki??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Zabieracie wędki na zlot? Nie no, bez przesady. Wędki, kołowrotki zabieramy.Ale czy rozłożymy? Nie wiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Skoro Wy zabieracie to i ja się dostosuję A pytając całkiem poważnie...macie jakieś sugestie co do przynęt? Nie mam pojęcia o tej wodzie. (chyba, że nie zabieracie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Ja biorę swojaki, Ty weź cudzesy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Skoro Wy zabieracie to i ja się dostosuję A pytając całkiem poważnie...macie jakieś sugestie co do przynęt? Nie mam pojęcia o tej wodzie. (chyba, że nie zabieracie?)Jeśli będziesz chciał pomachać, to boczny trok. Leci w cholerę daleko i można w krótkim czasie obrzucać spory kawał wody. Ale to opcja tylko dla trzeźwych, bo można komuś zrobić krzywdę jeszcze większą niż wahadłem. A dla "zmęczonych" wydarzeniami dnia poprzedniego polecam dropszot. Nie trzeba daleko rzucać, "zmęczona" ręka wprawia wabik w finezyjne i często nieoczekiwane drgania, a dodatkowym plusem jest to, że spóźnione zacięcie jest raczej wskazaniem, a nie wadą.Poza tym zadzwoń. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Skoro Wy zabieracie to i ja się dostosuję A pytając całkiem poważnie...macie jakieś sugestie co do przynęt? Nie mam pojęcia o tej wodzie. (chyba, że nie zabieracie?)duże szczupaki ze względu na swój wiek gustują w przynętach z ich dzieciństwa, czyli nic starszego niż lata 90te XX wieku, a najlepiej lata 60te ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Też nie znam zbiornika. Jadę na totalnym spontanie. Bez oczekiwań i obiecywania sobie czegokolwiek. No może oprócz miłe spędzonego czasu Będę kombinował z przynetami i tyle. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Zabierzcie pig shady w kilku kolorach i trochę przynęt na większe okonki bo jest szansa złowić dużą rybę. Zabawa w paździerz nie jest uzasadniona chyba, że ktoś lubi podbijać małe gumki pod brzegiem to sobie dogodzi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Ja na grubo. Okoniówka zostaje w domu. Bustery itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Czy znajdzie się miejsce na jakiejś łodzi ?, niestety plan nie wypalił i zostałem trochę na lodzie jak to mówią ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Jeżeli organizatorzy nie mają nic przeciwko,to odstępuję miejsce na łodzi kol.koval75.pozdrawiam byniek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Szymon, Zbyszek obstawiam że dla każdego będzie miejsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Aktualizacja obsady łódek hotelowych: deejaybialy + BOB1 - 1 Norbert0 + Marcin - 2 rower26 + Durzy - 3 Waldi + wuran - 4 Byniek + narik - 5 koval75 - 6 Slawito + Fazi - 7 ??? Tak wygląda temat z łódkami. Jeśli coś jest niewłaściwie, proszę o informację. Jeśli ktoś potrzebuje silnika, proszę o informację. Nie mogę obiecać na 100%, ale spróbujemy pomóc. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Jestem zainteresowany jeszcze silnikiem bo jak czytałem wcześniej to pawęż w tych łódkach jest pod silnik 4-5hp ?Łódka chętnie od piątku by się przydała Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 OK, postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) 440 zł (100 taniej) za dwa opłacone już miejsca. Ktoś chętny?Jakby co to oferta nadal aktualna. Jeśli do niedzieli 15.10 nie będzie chętnych to nieaktualne, wtedy prawdopodobnie będę szukał kogoś z Trójmiasta do pary . Edytowane 11 Października 2017 przez slawito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi