Skocz do zawartości

Ogólnopolski zlot jerkbait.pl 20-22.10.2017

milupa

Rekomendowane odpowiedzi

Czy z mojego postu wywnioskowałeś, że deprecjonuję którąś z metod? Czytaj proszę ze zrozumieniem. Powtórzę na wszelki wypadek jeszcze raz, może za drugim razem dotrze: na naszym zlocie będzie się można wykazać kunsztem łowienia z ręki. Eta wsio :)

Tak właśnie wywnioskowałem.

Panie mądry bij Pan w drugą stronę, bo już drugi raz mnie zaczepiasz  swoimi mądrościami a ja jestem człowiek prosty i mam swoją wytrzymałość .

Więc powtórzę na wszelki wypadek jeszcze raz,może za drugim razem dotrze :proszę nie komentuj moich postów tak ja nie komentuję Twoich.

A jak chcesz możemy to wyjaśnić przy ognisku.

• Like 2

UWAGA!

Przypominam wszystkim, którzy planują wcześniejszy przyjazd lub późniejszy wyjazd z hotelu o konieczności samodzielnego kontaktu i rezerwacji miejsca . Organizatorzy zlotu nie zapewniają miejsc hotelowych, posiłków ani łódek poza czasem imprezy.

Skoro nie znalazłeś, to .........

Odpowiedz sobie sam ;) :) :D

Powiedziałbym, że skoro jest niesprecyzowane to pozostawia miejsce na dowolną interpretację a wolałbym się nie zdziwić później dlatego dopytuję ;) Ja widzę to tak, że skoro to zawody TOWARZYSKIE i pomoc koledze na łódce nie jest zabroniona (a wręcz wskazana ze względu na formę zawodów) to znaczy, że jest dozwolona :)

Niestety nie wiem.

Już rozmawiałem z Piotrkiem @Milupa, jak będę szczegóły znal to sie dopisze , grunt że będę w Polsce i wpadnę ;)

A nie widzę Kolegi na liście uczestników  :mellow:

To jak już na 100% będziesz wiedział to dawaj od razu znać, żeby wpisać na listę.

To jaką temp ma woda że zeszły na głębokie ?

Bo u mnie ma 13 st C i przy trzcinach biorą jak wściekłe.

Też miałem zamiar tak celować w trzcinki, Andrzej @godski wcześniej przyjedzie to się od niego wysępi info :)

• Like 1