coma Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 No i spoko. Ze względu na ograniczone możliwości logistyczne będę musiał zabrać mocno okrojoną ilość sprzętu. Woby trollingowe, które chciałem wziąć już mi odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Czy z mojego postu wywnioskowałeś, że deprecjonuję którąś z metod? Czytaj proszę ze zrozumieniem. Powtórzę na wszelki wypadek jeszcze raz, może za drugim razem dotrze: na naszym zlocie będzie się można wykazać kunsztem łowienia z ręki. Eta wsio Tak właśnie wywnioskowałem.Panie mądry bij Pan w drugą stronę, bo już drugi raz mnie zaczepiasz swoimi mądrościami a ja jestem człowiek prosty i mam swoją wytrzymałość .Więc powtórzę na wszelki wypadek jeszcze raz,może za drugim razem dotrze :proszę nie komentuj moich postów tak ja nie komentuję Twoich.A jak chcesz możemy to wyjaśnić przy ognisku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Dość Panowie, wystarczy tych przepychanek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Potwierdźcie jeszcze na 100%, że pozwolenie można wykupić w hotelu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Też mnie to interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Jutro zadzwonię i upewnię się, ale na 99% można. Zawsze były sprzedawane w recepcji hotelu. Pamiętajcie też,że można przelewem na konto. Szczegóły na stronie dzierżawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 To ja ????Dowal tam ponownie taka serie 40plus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Rozmawialiśmy z hotelem, mają być przygotowani na nasz przyjazd z odpowiednią ilością zezwoleń. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Potwierdźcie jeszcze na 100%, że pozwolenie można wykupić w hotelu?Robert można na 100% ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Dowal tam ponownie taka serie 40plus Maciek to był przypadek dłubałem je przez całe zawody siedem godzin i były bardzo ostrożne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 A jak jest z podbieraniem ryb? Mogę np. pomóc podbierać holowaną rybę koledze z łódki czy samemu trzeba sobie radzić? Wiem, że na różnych zawodach jest różne podejście do tej kwestii a w regulaminie nie znalazłem takiej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Skoro nie znalazłeś, to .........Odpowiedz sobie sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 UWAGA!Przypominam wszystkim, którzy planują wcześniejszy przyjazd lub późniejszy wyjazd z hotelu o konieczności samodzielnego kontaktu i rezerwacji miejsca . Organizatorzy zlotu nie zapewniają miejsc hotelowych, posiłków ani łódek poza czasem imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Skoro nie znalazłeś, to .........Odpowiedz sobie sam Powiedziałbym, że skoro jest niesprecyzowane to pozostawia miejsce na dowolną interpretację a wolałbym się nie zdziwić później dlatego dopytuję Ja widzę to tak, że skoro to zawody TOWARZYSKIE i pomoc koledze na łódce nie jest zabroniona (a wręcz wskazana ze względu na formę zawodów) to znaczy, że jest dozwolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 :clappinghands: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Alleluja, będę i ja...czekam tylko aż mi się szyper wyleczy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 To jaką temp ma woda że zeszły na głębokie ?Bo u mnie ma 13 st C i przy trzcinach biorą jak wściekłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Niestety nie wiem. Alleluja, będę i ja...czekam tylko aż mi się szyper wyleczy A nie widzę Kolegi na liście uczestników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Niestety nie wiem. Już rozmawiałem z Piotrkiem @Milupa, jak będę szczegóły znal to sie dopisze , grunt że będę w Polsce i wpadnę A nie widzę Kolegi na liście uczestników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Niestety nie wiem. Już rozmawiałem z Piotrkiem @Milupa, jak będę szczegóły znal to sie dopisze , grunt że będę w Polsce i wpadnę A nie widzę Kolegi na liście uczestników To jak już na 100% będziesz wiedział to dawaj od razu znać, żeby wpisać na listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) Pytanie do organizatorów, łowimy parami czy każdy dla siebie ?Gdzie mogę znaleźć regulamin zawodów ?Pytam bo mało czasu zostało na przemyślenie strategii.???? Edytowane 12 Października 2017 przez Kayak Fishing Poland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Dzisiaj musi być ostateczna decyzja, przygotowujemy trochę rzeczy i nie możemy w ostatniej chwili zwiększyć liczby uczestników. Klasyfikacja indywidualna, nie parami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Do wieczora się określe, w ostateczności na własną rękę wpadnę żeby z Wami posiedziec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 To jaką temp ma woda że zeszły na głębokie ?Bo u mnie ma 13 st C i przy trzcinach biorą jak wściekłe.Też miałem zamiar tak celować w trzcinki, Andrzej @godski wcześniej przyjedzie to się od niego wysępi info 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Też miałem zamiar tak celować w trzcinki, Andrzej @godski wcześniej przyjedzie to się od niego wysępi info Przed zawodami to można wysępić tylko browar.???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi