Skocz do zawartości

Ogólnopolski zlot jerkbait.pl 20-22.10.2017

milupa

Rekomendowane odpowiedzi

Niektórzy widzę napinka jak na spinningowych mistrzostwach Polski :) Jak to traktuje dosłownie jako zlot... A jak uda się dobrać do moich wymarzonych pasiaczków to będę mega szczęśliwy :) 

Miejsca się nie liczą - only fun :D 

Do piątku Pany :)

• Like 3

Niektórzy widzę napinka jak na spinningowych mistrzostwach Polski :) Jak to traktuje dosłownie jako zlot... A jak uda się dobrać do moich wymarzonych pasiaczków to będę mega szczęśliwy :)

Miejsca się nie liczą - only fun :D

Do piątku Pany :)

Zdrowe podejście, też tak mam :)

Do zobaczenia.

Edytowane przez coma
  • Like 1

Ja tam jestem spokojny, drażni mnie jedynie mało czasu na przygotowania ( muszę zrobić przed wyjazdem wymianę oleju w silniku, a nie mam kiedy ) 

Odpuść, przyjedź na zlot ... my Ci wymienimy ;)

Edytowane przez BOB1
  • Like 1

Ja tam jestem spokojny, drażni mnie jedynie mało czasu na przygotowania ( muszę zrobić przed wyjazdem wymianę oleju w silniku, a nie mam kiedy ) 

Odpuść, przyjedź na zlot ... my Ci wymienimy ;)

Zastanawiałem się czy nie zrobić tego na miejscu, serio.

• Like 1

Jak to co? jestem za... a nawet bardziej! :) (ciesze się Adamie, że zdecydowałeś się przyciągnąć tę krypę na zlot :D )

Kolega chce olej wymienić to ja wymienię sprzęgło a co [emoji16][emoji16]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

UWAGA!

Przypominam wszystkim, którzy planują wcześniejszy przyjazd lub późniejszy wyjazd z hotelu o konieczności samodzielnego kontaktu i rezerwacji miejsca . Organizatorzy zlotu nie zapewniają miejsc hotelowych, posiłków ani łódek poza czasem imprezy.

Czyli jeżeli chcemy być dzień wcześnie to uderzamy do hotelu. Bierzemy dwójkę i ta dwójka zostaje nam do końca zlotu?

Czyli jeżeli chcemy być dzień wcześnie to uderzamy do hotelu. Bierzemy dwójkę i ta dwójka zostaje nam do końca zlotu?

Nie mam pojęcia jak dogadasz się z recepcją hotelową, działaj. :ph34r:

Piotrek potwierdź, że gramy o złote kalesony, to ciśnienie z napinki zejdzie.

Ja potwierdzę za Piotrka. Nagród nie będzie ;) :P :doh:  Będzie satysfakcja z poznania masy fajnych ludzi. :rockon:

• Like 2

Każdy widzi to co chce zobaczyć , albo nie widzi tego czego nie chce zobaczyć. ;)

Wszyscy co biorą świadomie udział w jakiejkolwiek rywalizacji i twierdzą , że im nie zależy na wygranej są albo chorzy psychicznie bez urazy (sam nie jestem normalny ) :) albo są  po prostu fałszywi a to jest gorzej.

Co posypią się gromy, spoko  . :)

Wolę prawdę niż lizanie pupci.

Każda uczciwa rywalizacja jest dobra i leży w wędkarskiej naturze.

A Robert nie było żadnego ( dymienia ) proszę więcej luzu ja wcześniej tylko żartowałem  :)

Edytowane przez Kayak Fishing Poland

Jakby ktoś potrzebował to wrzucam mapkę jeziora w dobrej rozdzielczości. Wyciąłem z większej mapy LGR, wystarczy kliknąć poniżej i pokaże się w pełnej rozdziałce:

23ee509e7fa31.jpg

Są tacy, dla których rywalizacja nie stoi na pierwszym miejscu na zawodach TOWARZYSKICH :) Ba, jest ich na prawdę sporo w naszym gronie, z psychiką mają wszystko ok :lol: A i zdrowsi będą bez zbędnego napinania. Często zauważam też taką prawidłowość, że jak ktoś łowi na luzie bez zbędnych emocji i oczekiwania cudów na kiju to wyniki same przychodzą.

Edytowane przez coma
  • Like 9