milupa Opublikowano 12 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Przed zawodami to można wysępić tylko browar. Ja myślałem że podpytam Cię o taktykę, może ten browar rozwiąże język 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Przed zawodami to można wysępić tylko browar.Widzę, że mocno spięci podchodzicie do tematu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) Widzę, że mocno spięci podchodzicie do tematu.Przestań ???????????????????????? Edytowane 12 Października 2017 przez Kayak Fishing Poland 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Niektórzy widzę napinka jak na spinningowych mistrzostwach Polski Jak to traktuje dosłownie jako zlot... A jak uda się dobrać do moich wymarzonych pasiaczków to będę mega szczęśliwy Miejsca się nie liczą - only fun Do piątku Pany ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) Niektórzy widzę napinka jak na spinningowych mistrzostwach Polski Jak to traktuje dosłownie jako zlot... A jak uda się dobrać do moich wymarzonych pasiaczków to będę mega szczęśliwy Miejsca się nie liczą - only fun Do piątku Pany ! Zdrowe podejście, też tak mam Do zobaczenia. Edytowane 12 Października 2017 przez coma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Kolega Was (Nas) podpuszcza. Więcej dystansu Panowie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Chyba większość po prostu chciałoby tam już być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Takie "dymienie", wpływa na mnie zdecydowanie odwrotnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Ja tam jestem spokojny, drażni mnie jedynie mało czasu na przygotowania ( muszę zrobić przed wyjazdem wymianę oleju w silniku, a nie mam kiedy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Ja to jadę na takim chilloucie, że nie wiem czy wypłynę w ogóle : ) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) Ja tam jestem spokojny, drażni mnie jedynie mało czasu na przygotowania ( muszę zrobić przed wyjazdem wymianę oleju w silniku, a nie mam kiedy ) Odpuść, przyjedź na zlot ... my Ci wymienimy Edytowane 12 Października 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Ja to jadę na takim chilloucie, że nie wiem czy wypłynę w ogóle : )To co? ... popłyniemy promem?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 To co? ... popłyniemy promem?! Przyznaję, ze było fajnie i zabawnie ;-)Może wynajmiemy na ten zlot taki wycieczkowiec i po sprawie [emoji106] Tapatalknięte z komórki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 ...możemy "popłynąć" bez wycieczkowca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 ...możemy "popłynąć" bez wycieczkowca Na nim szybciej jednakowoż buja ;-) Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Ja tam jestem spokojny, drażni mnie jedynie mało czasu na przygotowania ( muszę zrobić przed wyjazdem wymianę oleju w silniku, a nie mam kiedy ) Odpuść, przyjedź na zlot ... my Ci wymienimy Zastanawiałem się czy nie zrobić tego na miejscu, serio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Takie "dymienie", wpływa na mnie zdecydowanie odwrotnie Robercie apropo "dymienia" co pan na to?? [emoji16] Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Jak to co? jestem za... a nawet bardziej! (ciesze się Adamie, że zdecydowałeś się przyciągnąć tę krypę na zlot ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Jak to co? jestem za... a nawet bardziej! (ciesze się Adamie, że zdecydowałeś się przyciągnąć tę krypę na zlot )Kolega chce olej wymienić to ja wymienię sprzęgło a co [emoji16][emoji16] Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 UWAGA!Przypominam wszystkim, którzy planują wcześniejszy przyjazd lub późniejszy wyjazd z hotelu o konieczności samodzielnego kontaktu i rezerwacji miejsca . Organizatorzy zlotu nie zapewniają miejsc hotelowych, posiłków ani łódek poza czasem imprezy.Czyli jeżeli chcemy być dzień wcześnie to uderzamy do hotelu. Bierzemy dwójkę i ta dwójka zostaje nam do końca zlotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Piotrek potwierdź, że gramy o złote kalesony, to ciśnienie z napinki zejdzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Czyli jeżeli chcemy być dzień wcześnie to uderzamy do hotelu. Bierzemy dwójkę i ta dwójka zostaje nam do końca zlotu? Nie mam pojęcia jak dogadasz się z recepcją hotelową, działaj. Piotrek potwierdź, że gramy o złote kalesony, to ciśnienie z napinki zejdzie. Ja potwierdzę za Piotrka. Nagród nie będzie Będzie satysfakcja z poznania masy fajnych ludzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Piotrek potwierdź, że gramy o złote kalesony, to ciśnienie z napinki zejdzie.Która próba złota ? A tak poważnie to w żadnym z postów nie widzę napinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) Każdy widzi to co chce zobaczyć , albo nie widzi tego czego nie chce zobaczyć. Wszyscy co biorą świadomie udział w jakiejkolwiek rywalizacji i twierdzą , że im nie zależy na wygranej są albo chorzy psychicznie bez urazy (sam nie jestem normalny ) albo są po prostu fałszywi a to jest gorzej. Co posypią się gromy, spoko . Wolę prawdę niż lizanie pupci. Każda uczciwa rywalizacja jest dobra i leży w wędkarskiej naturze. A Robert nie było żadnego ( dymienia ) proszę więcej luzu ja wcześniej tylko żartowałem Edytowane 12 Października 2017 przez Kayak Fishing Poland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 (edytowane) Jakby ktoś potrzebował to wrzucam mapkę jeziora w dobrej rozdzielczości. Wyciąłem z większej mapy LGR, wystarczy kliknąć poniżej i pokaże się w pełnej rozdziałce: Są tacy, dla których rywalizacja nie stoi na pierwszym miejscu na zawodach TOWARZYSKICH Ba, jest ich na prawdę sporo w naszym gronie, z psychiką mają wszystko ok A i zdrowsi będą bez zbędnego napinania. Często zauważam też taką prawidłowość, że jak ktoś łowi na luzie bez zbędnych emocji i oczekiwania cudów na kiju to wyniki same przychodzą. Edytowane 13 Października 2017 przez coma 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi